fbpx Skip to content

A sok-sok új projektünk mellett – mint amilyen a kizárólag iOS játékokkal foglalkozó iGamer.hu oldalunk – kevés időnk marad arra, hogy bármi mást is csináljunk, így sajnos a SzifonCenter is pihent kicsit, de most eljött az idő a folytatásra.

Kicsit változtattunk a szabályokon, ennek köszönhetően például többször fogunk jelentkezni részeredményekkel itt az oldalon és Facebookon egyaránt.

Először is kihirdetem a múlt heti Angry Birds Space játékunk nyerteseit: amennyiben köztük vagy, nincs más dolgod, mint írni egy emailt az [email protected], aminek tartalmaznia kell az email címedet, amivel ide regisztráltál az oldalra, és a magyar iTunes accountod címét, amire utána el tudjuk küldeni az ajándékodat. (Amennyiben az iTunes accountodhoz tartozó címet ritkán használod, úgy mindenképp lépj be abba a fiókba, mielőtt megírnád nekünk, mert ha inaktív a fiók, akkor nem tudjuk rá elküldeni!) Köszönjük mindenkinek aki részt vett a játékban, és gratulálunk az 5 szerencsésnek. 🙂

A nyertesek tehát:

  1. Alimoe16
  2. lakat33
  3. balazs182089
  4. Aminostar
  5. zsooltif

Új kihívás: Angry Birds Space

A múlt hét szinte csak erről a játékról szólt, a Rovio megmutatta, hogy tud új megközelítést adni az Angry Birds-nek úgy, hogy ne legyen elcsépelt. De mit is kell tennetek ahhoz, hogy nyerjetek? Egyszerű, játszani a játékkal, és az első bolygón elérni a lehető legtöbb pontot, ezt a Game Centerben Pig Bang Total Score néven találhatjátok meg.

Kompatibilis: iPhone (3GS – 4 – 4S), iPod Touch (3. és 4. generáció), iPad. iOS 4.0 és felette
Angry Birds Space – Rovio – 0,79€ – App Store link 

Nyeremény

Az első 3 helyezett díjazzuk, az első 3€, a második 2€, a harmadik 1€ értékű játékot választhat az App Store-ban, amit a szifon.com csapattól ajándék formájában kap meg. Sajnos jelen esetben csak magyar accountra tudjuk elküldeni az ajándékot, ezt vegyétek figyelembe, valamint a nyerteseknek 1 hetük van jelentkezni a nyereményeikért.

A játékra való jelentkezés feltételeit és az egyéb, fontos információkat ebben a cikkben találjátok meg: SzifonCenter – Magyar Game Center lovagi torna!

Összegzés:

Ha eddig még nem vettél fel minket a Game Center-ben barátként, akkor add hozzá a SzifonCenter4-et, és mi visszaigazolunk. Ezután a hét folyamán játssz a Angry Birds Space-el, részeredmények szerdától elérhetőek az iGamer.hu-n és  SzifonCenter Facebook oldalánA korábbi accountokra küldött felkéréseket NEM tudjuk visszaigazolni, mert azok beteltek, így nem is látjuk az azokra érkező felkéréseiteket. Ha egyszer már visszaigazoltunk bármely accountunk esetén, nem kell a legújabbat is felvenned, mert az összes régi account esetén is figyeljük az eredményeket!

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Végre:D köszönjük 😀 és összes eredményt fogjátok nézni vagy az elmúlt 1 hetit(tehát a következő hetit) jövőhéten? csak hogy újra nyomjam-e a pályákat? 😀

  2. Ez szép és jó! De én a legtöbb Szifon játékot iPaden tudom csak játszani!

  3. Ez az te! 😀
    Holnap után jön meg az első iPhone-om (4s 5.0.1 JB – sajna német t-mobile föggő), az iPod touch 4g-met eladtam s az új telefon mellé még egy app-ot is kapok, nem is akármilyent!
    Köszönöm szépen!

  4. * T-Mobile függő 😀
    Amúgy a Ravio bejelentette, hogy három nap alatt több mint 10 milliószor töltötték le az új Angry Birds Space-t!

  5. Hát igen, mivel iPad2-n a HD van, ezért ebből kimaradok… Nem indulhatna ilyenkor egy HD verzióval is egy játék? Esetleg a 2 eredményét összevetve lehetne egy abszolút győztes és lehetne “kategóriánkénti”. Persze ha valaki mindkettőben top, akkor a jobbik eredmény számítana. Csak egy ötlet.

  6. Volt előző heti AB-space játék?? Huhh, azt biztos átaludtam… De nem csak csütörtökön jelent meg? Vagy az nem a hagyományos gamecenteres játék volt?
    Ezen most ugyanazok a feltételek, mint a többin, tehát auomatikus a részvétel, csak regisztrálva kell lenni valamelyik szifonos accountra? Vasárnap estig tart?

  7. Jajj, most olvastam az igamert, szóval az első kérdésem tárgytalan! 🙂

  8. @szajlensz: Hasonlo a szitu, nem lehetne megoldani h iPadon is mukodjon a jatek?

    thx

  9. Hello!A nyertesek közül valaki megkapta már a nyereményt mert én még nem kaptam se emailt,és az itunes-on se veszek észre semmit?


Add a Comment