fbpx Skip to content

Utolsó frissítés:

Körübelül 1 óra 10 perc alatt lezongorázta az XMS csapat a sort. Összevágtam nektek a rajt pillanatáról egy videót, és egy rövid interjút az elsővel. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen mindenkinek, aki itt volt.

Új/Régi iPad tulajdonos vagy? Rendelj tőlünk “iPad csomagot”! Fóla,kábel,Autós töltő egy csomagban, akciósan!

 

Frissítés #23

10:37 – Készítettünk egy rakat videót, most megpróbálom nektek összevágni. Addig nézzétek meg Facebook-on a launch albumunkat:

Frissítés #22

Már csak 5 perc a hazai új iPad premierig. Maradjatok, 10 óra után pár perccel jelentkezünk videóval, és képekkel!

Frissítés #21

Már sütiket is osztogatnak a csajok, az XMS feketébe borult, tehát már nem lehet belátni a boltba.

Frissítés #20

09:20 – Már csak alig több, mint fél óra. A sorbanállók már tűkön ülnek. 70 ember. Megjött “Plastik Józsi” is 🙂

Frissítés #19

09:15 – Hosztesz csajok: 🙂

 

 

Frissítés #18

09:13 – iStyle Westend-ben:

Frissítés #17

09:00 – Elkezdődött a pólók kiosztása, elég sokan vagyunk, kellemes a hangulat, a csajokról mindjárt lövünk pár képet 🙂

Frissítés #16

Az iPhonehungary.hu már ott van az iStyle Westend-ben. Jelenleg 5-6-an állnak ott sorba.

Frissítés #15

Már komoly készülődés van. A Sanomától is itt vannak az Y magazin lányok 🙂

Frissítés #14

EL-FOG-FOGY-NI

Frissítés #13

Az XMS csapata felmérni, hogy ki mit szeretne. Azt már tudjuk, hogy dupla annyi iPad van, mint múlt évben. Megjöttek a hosztesz lányok is, lesz itt minden! 🙂

Frissítés #12

Továbbra is növekszik a sor, az első 100 vásárló ilyen pólót kap ajándékba: 🙂

Frissítés #11

Frissítés #10

Most már az Apple.hu-n is meg lehet rendelni a kütyüt, de 2-3 hetes várakozás van, akik most nem állnak sorban, valószínűleg nehezebben fogják megkapni a készüléket. Úgy tudjuk itt az XMS-nél is el fog fogyni a készlet, tehát amikor a weboldalon megrendelhető lesz, akkor sem azonnali szállítást kapunk majd.

Frissítés #9

Beszélgettünk az emberekkel. Akik elsőnek érkeztek ide, ők körülbelül 3 után tudtak aludni pár órát. Egyébként mindenki elég fáradt. Most reggel érkeztek többen, és folyamatosan jönnek az emberek. Az XMS csapata is “bulizott” az éjjel, ők is elég fáradtak, de már megjött a csapat másik fele.

Frissítés #8

07:00

Frissítés #7

06:38 – Megérkeztem az XMS elé. Körülbelül 50-en vagyunk. Jó a hangulat. Azt nem mondanám, hogy bulizunk, mert az emberek még “alszanak”, de páran beszélgetünk. Mindjárt készítek pár képet.

Frissítés #6

Mit kapunk, ha az XMS-nél állunk sorba? 

Frissítés #5

Újabb videók, amiket e-mailben kaptunk:

Az elsőn hozzák be az iPad-eket az üzletbe.

Frissítés #4

5:45 – Jó reggelt! Handras.hu-n már van egy rakat újdonság, ebből szemezgetnék nektek:

Mivel készülünk. Természetesen lesznek csinos lányok a hangulat érdekében, csináltattunk teljesen egyedi iPad-es pólót, ezúton is köszönet Tornadónak a grafikáéért :) , illetve van itt még valami meglepetés:
Reggel 8-tól további csinos lányokkal érkezik a Sanoma kiadó, akik az Y Magazin iPad alkalmazásuk (töltsétek le, ingyenes és jófajta iPad magazin) apropójából felajánlottak három elég komoly nyereményt, amiket az első 100 iPad vásárló közt sorsolnak ki. Hogy mit lehet nyerni? Én majdnem lehidaltam, íme:

1. Négycsillagos wellness-üdülés két személyre.
2. Tankvezetés (kiképzéssel)
3. na most figyeljetek: Forma 1 versenyautó vezetés!

Forma 1-es autót lehet vezetni, egy nagyon szerencsés iPad vásárló valóra válthatja minden benzingőzt imádó férfiember vágyát, vezethet egy Forma 1-es autót. (nekem is a sorban kéne állnom basszus…)

Itt van egyébként az iFanatic.hu is, egyrészt iPadet szeretnének, de készültek egy kis meglepivel is.

Online rendelés: Reggel 10 után elindítjuk az xms.hu-n az online rendelést is, de sajnos sok jóval nem tudok kecsegtetni, őszintén szólva fogalmam sincs mikorra tudjuk teljesíteni a megrendeléseket, de reméljük idén nem lesz olyan hosszú várakozás a következő szállítmányokra mint tavaly az iPad 2 esetében.

Buli éjjel:


(forrás ifanatic.hu)

Frissítés #3

22:20 – Már több mint 10-en állnak sorba, hordják a kanapékat, ez valójában nem is sorban”állás” 🙂 Mi most alszunk egyet, aztán folytatjuk reggel. Kitartás azoknak, akik ott állnak. E-mailben jöhetnek hozzánk képek a sorbanállásról!

[poll id=”36″]

Frissítés #2

19:38 – Jelenleg 5-6 ember áll sorban az XMS-nél. A többi APR-ről eddig nem tudunk semmit, de beszélgettünk az első hárommal.

Mint már említettük az első egy 16GB Wifi-s iPad-et fog vásárolni. iPhone-ja jelenleg nincs, Apple termékek közül egy iPod-ja van. Így neki teljesen új lesz a dolog. Bővebben nézzétek meg a videót.

Ha jól emlékszünk a második ember körülbelül reggel 10-kor érkezett, és ő is egy 16GB-os készülékkel szeretne távozni a boltból. A harmadik pedig egy 64GB-os verziót fog vásárolni, ő nem bízza a véletlenre, neki kell a hely! 🙂

Frissítés #1

16:21

Tegnap már megírtuk, hogy péntek reggel 10 órakor kezdődik hazánkban az új iPad értékesítése. Ebből kifolyólag ma este ismét átállunk élő közvetítésre. Valószínűleg este tíz-éjfél fele érkezünk majd az XMS Premium Reseller elé, hogy megnézzük, “mekkora a sor”. Természetesen reggel 10-ig mi is kint leszünk, és megpróbálunk majd minél többet beszélgetni a sorban állókkal, és ezt veletek is megosztani.

Az előző posztban sokan írtátok, hogy milyen gáz sorbaállni, és hogy mennyire “kockák” az emberek. Még egyszer elmondom, mindezt nem így kell felfogni. Nem csak azért áll valaki sorba, hogy elsőként megkapja az iPad-et, hanem ez egyfajta “találkozó”. Itt mindenkinek egy célja van, ugyanazokat az eszközöket használják, tehát van bőven téma.

Mi Párizsban az iPhone 4 premierjén, és most Németországban az új iPad nemzetközi rajtján is nagyon jól éreztük magunkat. Közösen mentünk ki egy csapatként, és nem bántuk meg. Sőt még ugye nektek is elsőként tudtuk átadni azt az élményt, amit nekünk nyújtott az új iPad.

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

79 Comments

  1. Képzelem ezzel a sráccal milyen jókat tudnék dumcsizni reggelig. 🙂 És abszolút nem személyeskedésnek szántam, csak alátámasztására, hogy attól mert mindketten használjuk az Apple egy-egy termékét még semmilyen közös témánk nincs. Gondolom Nike cipője is van de félek ez sem hozna minket közelebb. 🙂

  2. ingyen jéger lesz?!

  3. Ez most ott fog aludni?:)

  4. @Wask:
    talán Ő…-.- és igen ott fog aludni, miért mit csinálna??? ott vár 12 órája és hazamegy?

  5. draft: Baccardival tudunk szolgalni 🙂

  6. @draft: mivel a jéger nem promó termék, hanem a privát alapfelszereltségem része, így csak csinos sorban álló hölgyek részére lesz elérhető.

  7. @BoRRoNeo: Mi kellemesen beszélgettünk velük 1 órát és még azt is megtudtam, honnan lehet olyan hordozható akkumulátort rendelni ami 3x feltudja tölteni a macbook-omat 🙂

  8. @Fizikus: hoppá… úgyhallottam, hogy a német út során azért fogyott rendesen… 🙂

  9. @admin: Kedves admin: És megosztod velünk is? 🙂
    Köszönöm

  10. @Simon Zsolt: Amint vissza érek megkérem, hogy küldje el a termék nevét. Csak láttam a kezében, de nem jegyeztem meg.

  11. “és ő egy is 16GB-os” – Frissítés 2-ben elírtátok, amúgy csodálom, hogy még csak 5-6 ember van ott 😀

  12. nem akartam kukacoskodni 😀 csak ezek szúrják a szemem.. >.< bocsi 😀

  13. az lehetséges hogy holnap rendelni is lehet az xms oldaláról az iPadet? vagy csak én vagyok ilyen naív

  14. Annyira nevetségesnek tartom ezt a több órás ott ácsorgást… igen, ez kockaság. Ahogy egy előttem szóló írta, attól, mert mindkettőnknek van apple terméke, attól még sok közös nem biztos hogy lesz bennünk. Mit lehet egy fél napon keresztül beszélni ezekről? Az is egy nagy baromság, hogy annyira elkapkodnák. Érdekes, én nem téptem a többiek haját az iPhone 4S premierjén, mégis a megjelenése utáni hétben bementem az egyik boltba és szimplán vettem egyet. 10 perc volt. Az más kérdés, hogy csak a második boltban volt, de volt. Annak is örülök, hogy emberek ennyire ráérnek és senkinek nem kell dolgoznia…

  15. @Rolix: Ezzel a hozzáállással valszeg a faxnak sem lenne kedve veled beszélgetni a sorban, jobb is, ha nem mész oda.
    Ha kocka, ha nem, biztos több esze van mint neked, ezért jobb munkája, többet keres mint te, megteheti, hogy péntek délelőtt nem dolgozik, nem úgy mint te.

  16. Én inkább ágyban aludnék, minthogy néhány órával, vagy nappal hamarabb jussak egy nagyon várt termékhez.:)

  17. @Atthead: Te aztán nagy emberismerő vagy. Egy hsz-ből te megállapítottad azt is, hogy én mennyit keresek. Öregem, nem vagy semmi. Szerintem inkább annak van több esze, aki majd besétál pár nap múlva egy boltba és leemeli a polcról és az éjszakát inkább a kedvesével tölti. 😉

  18. Én egy 5. opciót választok “Én is sorba állnék, ha most lenne rá pénzem.” 😛

  19. Én meg egy másikat, sorbanállnék Handrasnál, de nincs kedvem éjszakázni a plázában, ezért máshová megyek hajnalban 😀

  20. @infy: Pontosan ugyan ezt akartam írni én is! 🙂

  21. üdv!
    Valaki találkozott már olyan problémával, hogy adott időközönként ujraindul – ha le van zárva akkor is – a springboard? iphone 3gs 5.0.1 jb.

  22. @Rolix: Én ezt még okosabban csináltam. Előrendelt i4S. Szépen dolgom előtt reggel begurultam nyitásra és az enyém volt a városban az első T-s darab. Kb 5mp-et sorakoztam a sorszám kiadó előtt amíg bepötyögtem a számomat. 😉

    Az iPad vásárlással kapcsolatban is a kényelem és a praktikusság döntött. Nincs dolgom most BP-en, míg jövő hétvégén van. Így spórolok egy autózást és a sorakozást is elkerülöm. Ettől függetlenül ha úgy jönne ki valamikor a lépés, akkor mindenképpen részt vennék egy ilyenben, de inkább NY vagy London. Ez nem kockaság kérdése. Ennek is megvan a varázsa. Ez ugyan olyan mint egy új Apple termék illata. Szinte semmivel össze nem keverhető. Ezt sem lehet megmagyarázni mégis sokakat örömmel tölt el. (Valamelyik élelmiszer áruházban éreztem egyébként hasonló illatot, amikor megnyitották az új sütő részleget. Az új rozsdamentes gépekből jött. 😛 )

  23. @lilako: pontosabban az egész telefon mostmár..:(

  24. Mennyien vannak most?

  25. Én megrendeltem a apple.hu-n.
    sajnos 1-2 hetet várnom kell. szivesen ott lennék én is. egyszer ki kell próbálnom nekem is ezt a feelinget…

    kitartás srácok

  26. Ahogy látom még mindig vannak irigykedők… ha fiatal lennék és “bolond”, mint rég, én is sorba állnék…:)
    Az elrendeléséről csak annyit, hogy a 4S megjelenés előtti nap hívtak a T-től, hogy bocs, törölték az előrendelést, mert rossz volt a rendszerben az ár. Másnap odamentem a boltba nyitás elött negyed órával, és elsőként megvettem. De ettől még a sorban állásnak megvan a hangulata, az tuti:)

  27. Ahogy látom most az Apple is kapkod. (Ne lőjetek le érte)
    a http://www.apple.com/hu/ipad/ címen jópofa elírást vétettek. De nekem ez is tetszik. Aki dolgozik, csak az tud hibázni…

  28. Vagy ez nem is elírás?

  29. @drdandy: nem elírás. 🙂 ez az angol “resolutionary” szó magyar ‘szóviccesítése’. az eredetileg a forradalmi, “revolutionary” szó lenne, de a retina kijelző felbontására, a “resolution”-re utalnak ezzel, hogy forradalmi a felbontása. na ezt magyar szóval helyettesíteni igen nehéz. 🙂

    ugyanakkor van elírás is, alul, a szolgáltatók felsorolásánál “Az T-Mobile webhelye”. 😛

  30. Nekem tegnap este óta kezemben van egy fekete 16 gigás wifi gép. Bontatlanul, számlásan volt 140k….. Ennyit a sorbanállásról.

  31. Nekem is kell olyan XMS-es póló! Azt külön nem lehet kapni? 🙂

  32. Cork city, Apple store 15 ember a sorban. Mindjart nyit a bolt. Erdekesseg, a fele 50 ev koruli.

  33. 10.21 nem fogy az ipad ?!

  34. @draft: gondolom már megy a recska 😀

  35. 64 wifi:
    HUN: 209990 huf
    SE: 5995 sek = 196 638 huf

  36. Cork city, Apple store: elobb nyitott a bolt majdnem fel oraval. Elotte az O2 kikuldte az emberuket, aki elmondta milyen ajanlatok vannak es a wifishez van nekik 3G station. Vegul nyitasra 30-an lettunk.

  37. Milyen tokot érdemes venni az új padhoz? A ketteshez készültek jó rá? Pl macally bookstand?

  38. Inkább azt mondjátok meg, hogy valójában nektek milyen a Wifi-je? Az Apple fórumokban baromi sokan lehúzzák, hogy írtó gyenge a Wifi vevő. Több százan írják, hogy az iPad 2-höz képest borzasztó, ahol az iPad 2-n full Wifi térerő van, ott az új iPad 1-2 csíkot tud és eldobálja a jelet. Konkrétan kitérnek arra, hogy átlagos kétszintes kertes ház, lent van a router, a fenti hálószobában pedig nem veszi az új iPad a jelet. Az iPad 2 ellenben 3 csíkot mutat. Az aggaszt, hogy rettenetesen sok a hasonló hozzászólás minden fórumon, ugyanakkor valaki azt írja, hogy visszavitte, kicserélték a második már jó. Lehet, hogy egyes helyekre szériahibás darabok érkeztek?

  39. A videot gondolom valami parkinson-koros vette fel, mert maskepp nem tudom elkepzelni, hogy igy remegjen a kep. Vagy esetleg erre is van egy App? 🙂 Sima 2G Cycorderrel kb ilyet produkalt anno. Hat ize…

  40. Én ma (mivel Pesten volt dolgom) két boltba is benéztem. Az egyik az Allee-ben volt (11-kor), szinte senki nem volt ott. A gáz az, hogy bemutató példány sem volt, az majd hétfőn érkezik… Délután átmentem a WestEnd-be, mindenképp kézbe akartam venni, mielőtt döntök, egymás mellett kellett látnom a 2-est és az “újat”.

    Amit megállapítottam:

    – Igen, az új kijelzője sokkal szebb, és utána a kettes képe pixelesnek tűnik.
    – Igen, valóban érezhetően nehezebb az új
    – Igen, valóban érezhetően vastagabb az új
    – És igen, tényleg érezhetően melegebb az új!

    Nekem kifejezetten zavaró volt az a plusz néhány fok a ketteshez képest. Persze nem éget, de nem volt kellemes kézben tartani. Kissé csalódott vagyok, mert már beterveztem az új példány megvásárlását, de ez így nekem nem kóser. Szerintem ezt így nem szabadott volna kiadni… Persze kellett újítás, és egy kicsit jobb proci nem lett volna elég az “újdonságra éhes” közönségnek. A Retina jó ötlet, de úgy tűnik, hogy a technika még nem készült fel a felhasználóbarát kiszolgálására. Nagy aksi kell hozzá, az lassan tölt, melegszik, és a nagy felbontást kiszolgáló lapka is sok hőt termel. Sok lesz az elégedetlen tulaj szerintem, de persze az emberek zöme (pusztán a pszichológia tanainak megfelelően) megtalálja az indokokat, hogy miért nem is probléma az a néhány fok és gramm, valamint a hosszú töltési idő. És lesz, aki tényleg elégedett lesz vele (én ezt kívánom mindenkinek).

    El kell gondolkoznom, most hogyan tovább, de nem akarok egy évet várni az újra. iPad 2? Vagy “térjek le a helyes útról”, és nézzek Androidos tábla után (Asus Transformer), vagy várjak egy Win táblára? Csalódott vagyok!

  41. @nickjames: amit megállapítottál azt 5 perc után értékelted… másnál ezek a problémák 3 napi használat után sem jelentkeznek… NEM KELL CSALÓDNI !!!

  42. Mások vagyunk, más fontos számunkra egy termékben, és az is lehet, hogy nem mindegyik ipadnál jelentkezik pl a melegedés. Számomra ez volt a legnagyobb probléma, a plusz tömeg csak kis kellemetlenség (ettől még visszalépésnek tartom, hiszen egy mobil eszköznél ez az egyik fontos jellemző). És nem én vagyok az egyetlen, aki ezt “sérelmezi”.

  43. @dnp: Rövid és tömör leszek: a következő ilyen poénnál búcsúzunk… Remélem nálatok is mindenki egészséges otthon és senkinek semmilyen betegsége nincs. Idióta…

  44. Probálgatva az új 4G ipademen…. Valamiért a “personal hotspot” Tmobile Mobil Internet sim kártyával nem müködik. Eddig mifi ezközzel megosztva tudtam használni a kártyát. Már 1 software restore- on is túl vagyok.
    Nem tud valaki erröl valamit????

  45. @Jadeye: Az Applenél sikerült lefordítani: szemzációs. Au.

  46. @draft:
    Az a baj hogy a menu-fel se jön hogy kiválasszam a personal hotspot-ot vagy Szem.h.férési pont beállítását

  47. @Fizikus:Kozod? En is lennek rovid es tomor, de annak nem orulnel.

  48. @tamfab: Nalam sincs hotspot. Se TMobil, se Telenor kartyaval. 5.1 No JB.

  49. @dnp: itt te voltál a f@sz az első hozzászólásoddal, most azért ne neked álljon feljebb.

  50. @dnp:
    Ez meg mi a F**z! Se LTE se hotspot…?????
    Köszönöm a választ…
    Remélm JB majd megfelelő carrier bundles-ok lesznek elérhetőek.

  51. @tamfab: Érdekes amúgy. 5.1 jb hamrosan jön ezt már tudjuk.

  52. Az hogy lehet hogy ott álltok több milliós felszerelésben és remeg a kép?:D:D

  53. Szegény gépészmérnök srácot meglehetősen zavarták, ezek az antiintellektuális, szájbaadott kérdések :(((

  54. @nickjames: Az Ipad2 miért nem jó? Mire akarod használni? Ezt döntsd el és vásárolj.
    Lehet akár még egy Ipad 1 is kiszolgálja az igényedet…

  55. @BPeti: 🙂 En is ezt kerdeztem es lef@szoztak.. ezek a mai fiatalok. Remesek.

  56. @dnp: ja de te bunkón kérdezted

  57. @BPeti: Irónia és bonkóság közt azért van némi különbség. Az iP4S képstabija ellenére ennyire rángatni a képet már igazi tehetségre vall 🙂

  58. @dnp: te honnan veszed azt, hogy ez iPhone 4S-sel készült videó?

  59. @Jadeye: Mertem remélni, hogy nem adjátok alább… úgy néz ki tévedtem.

  60. @dnp: most ezt dobta a gép, ha tetszik, ha nem. elhiheted, mi sem örültünk, hogy ez ilyen remegősre sikerült néhol, de ez van, már nem tudjuk újból felvenni. nem kell amúgy megköszönni, hogy volt, aki arra szánta az idejét, hogy tudósítson erről. kritizálni meg szabadon lehet – a jó ízlés határain belül, pláne, ha az a kritika építő jellegű. de esetleg egy kicsit visszavehetnél, mert lehet félreértem, de szerintem ez már nem az építő jellegű kritizálás, hanem inkább a sértő.

  61. @dnp: te is sokat jártál irodalom órára én nem találtam a te kommentedben semmi iróniát Jadeye én köszönöm a tudósítást jó ra sikerült! Jó remeg a kép de így is jó, mondjuk azt nem értettem hogy miért remeg de erre nekem semmi panaszom nem lehet mert nekem mindig remeg a kezem:D

  62. En 30 percet altam sorban itt Linz-ben de semmi gond ki birtam es maris elvezem a 64gb es 4g-t itt 799 euro

  63. @vizilo: Közelebb nem volt ? 😀

  64. @Morde: itthon hosszú volt a sor:D:D

  65. Nos, nem a savanyú a szőlő effekt miatt,de én gyorsan a meglevő iPad 2 készletből venném meg újra a 32-es 3G-semet. Szép az új képernyő, de nem használnám másra vagy jobban mint eddig, nehezebb a cucc a hasamon támasztva éjjel, és nekem égeti a kezem a 47 fok, és még hol a nyár, amikor a kocsiban iPaddel vagyok iGo-s mitfahrer 🙂 az új akksi jó lenne a régi kijelzőhöz, amíg a vezérlőcsipek gyártástechnológiája beáll hőről pixeltermelesre.
    Szoval javaslatom egy iPad2HDAkksi verzió.
    STEVE, Nem megy ez nélküled egyelőres, várom az iPhone5-öt, talán az még a kezedben volt… Lassan engedd el és add ki 😉

  66. @dnp: Azt vetted, hogy a Parkinson kór emlegetésed a baj, ugye? Vannak köztünk betegséggel küzdők, hagyd, hogy percekre elfelejtsük, és ne hülye kommentelők hülye kommentjeiben vágjon képen az, amivel egész életünkben küzdünk.

  67. Én eltudnék az iKütyükről beszélgetni akár 3 napon keresztül is de nem feltétlenül idegenekkel.

  68. Sziasztok!

    Nem tudjátok az iPad 3 bemutató virág képét honnan lehet megszerezni?
    http://www.apple.com/hu/ipad/

  69. Jadeye vagy Admin vagy valaki:Szifon store-os kérdésem lenne.Lehet e ipod touch 4g-hez 15000 ft értéken belül olyan tokot venni feketében amivel állandóan töltve van az ipod ?asszem solar a neve.Előre is köszönöm a választ.

  70. @tamfab:

    Megoldás Tmobile hotspot-ra Uj iPad-re !!!!!
    Letöltöttem az iphone4 Tmobile carrier bundles-t a telefonomról melyről müködik a Hotspot.
    A verziot 12.0.1-re változtattam mivel az Ipad-en 12.0 verzió carrier bundle van is csak ujjabb verzioval lehet updatelni.

    Itunes-ról frissitettem (nem kell jailbreak)…..Network ujjrainditas…..MEGJELENT a personal hotspot!!!

    Most már végre úgy müködik ahogy megvan hirdetve. :)))

    Pár HELP link:
    http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1888315
    http://www.technorotic.com/2010/08/how-to-change-iphone-ipad-operator-logo-without-jailbreak/
    http://beaugil.es/2012/01/custom-iphone-carrier-logos/

    UI: Szerintem bármelyik szolgáltatóval müködik ez a trükk. Ha iphone 4, 4S-en müködik a hotspot akkor azzok carrier bundle-kel is fog müködni az ujj iPaden!!

  71. Na, én döntöttem, iPad 2 lesz belőle. Bár nagyon szép az új ipad kijelzője, a többi “visszalépés” a 2-eshez képest, no meg az árkülönbség visszatart. Most, hogy bejött az új, több helyen és olcsóbban lehet megszerezni a 32 gigásat, kiszállítva 130-ért hozzák. Átgondoltam, ha a trend folytatódik, és a retina kijelző miatt az alkalmazások nagyobbak lesznek, akkor a 16 giga már lehet, hogy nem lesz elég.

    Ha valaki a 2-es mellett dönt, akkor szerintem érdemes legalább 32 gigásat venni. Hogy miért? Mivel a 8 gigás még egy évig piacon lesz, de a nagyobbak már nem, így szerintem kicsit jobban fogják őrizni az árukat a használt készülékek piacán, főleg ha tényleg beigazolódik, hogy nagyot hízik majd a legtöbb alkalmazás, és hamar elfogy a tárhely.

  72. tamfab: leírnád részletesen mit kell csinálni? Szerintem sokakat érdekelne.

    Kösz!

  73. @nickjames: Osztom a véleményed, gondold meg a 3g opciót a helymeghatarozás, nomeg a GPS megléte miatt, meg hogy wifi távon kívül akarsz-e netezni. A kis, vékony, szép, gyors, okos iPad2 utódja meghízott, bemelegedett, tovább szopizik és még erre nagyképű is…? 🙂

  74. Teljes tanácstalanság!
    Új IPad, internetmegosztás meg sehol. Restor, Backup, Hard Reset és semmi. Hogyha esetleg valaki tudna segíteni nem tört IPadnál hol tudom előhozni annak nagyon megköszönném. Se a hálozat pont alatt, se a főmenüben nincs semmi ilyen. Ennek idáig nem sok érteleme van…….:/

  75. Melegszik egy kisse gondolom talalnak megoldast ra…)) Amugy nagyon baba!!!


Add a Comment