fbpx Skip to content

Ugyan az Apple hivatalos Montain Lion videóján nem szerepel, de elég nagy esély van rá, hogy frissülni fog a Jegyzetek alkalmazás az iOS 5.1-es rendszernél. Azt már tudjuk, hogy Mountain Lion rendszerben frissül a notesz úgy, hogy már képeket is hozzáadhatunk, sőt akár több formázásra alkalmas eszközt is bevethetünk. Nyilván ennek valahogy az iOS alatt is jó lenne megjelennie, így valószínűleg, ha nem is az iOS 5.1-ben, de a nyáron mindenképp kapunk egy felturbózott Notes appot.

Egy görög oldal, az iphonehellas.gr szerint már most is elérhető az iOS 5.1-ben ez a funkció, és a fenti képen látható, hogy OSX 10.8-ról másolt szöveget már kezeli a rendszer. Nekem kifejezetten tetszik, és nektek?

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Mikorra várható?

  2. Szerintem semmi szükség nincs rich text formázásra egy jegyzet app-ban, de biztosan én látom rosszul a világot. :S

  3. Az iOS 5.1 iPad 2-re is jó lesz, vagy be kell ruháznom egy 3-ra?

  4. Érdekes ez a “csodavárás”. Ezek szerint senki nem használja a jegyzeteket? Jelenleg is így működik. Ha a OS X-en megformázod (ugye jelenleg a MAIL-en belül), akkor az iPhone és iPad eszközökön a iCloud frissítés után a formázásokkal együtt jelenik meg a jegyzet.

  5. @SDaniel.55: már miért ne lenne jó iPad 2-re? még iPad 1-re is jó. sőt, még iPhone 3GS-re is.

  6. @SDaniel.55: Az iOS 6 is jó lesz az iPad 2-re, csak emiatt nem kell cserélned.

  7. Köszi a választ! 😀

  8. sziasztok egy olyan kerdesem lenne h a montain lion telepitheto lesz majd pc-re ??

  9. @Wyla: Az OSX-ek általában telepíthetőek bizonyos PC-kre. Persze nem a gyári kiadások. Keress rá az OSX PC-re kifejezésre a google-lel.

  10. @BoRRoNeo: Full gyári OSX telepíthető a PC-kre. Csak kell hozzá egy patch (Chimera “Chameleon” Bootloader).

    A Notes most is kezeli a különböző speckó cuccokat, ha Mail-be Copy Paste-lsz egy valamilyen szöveget, ami linkeket, vagy némi csicsát tartalmaz, esetleg speckó betűtípúst, akkor azt megjeleníti. Nekem legalábbis sikerült véletlen ezt elérnem. Bár nem szenvedélyem…

  11. koszonom a gyors valaszokat majd juniusba ha kijott a vegleges verzio visszaterunk ra mert kiszeretnem mindenkepp probalni 🙂

  12. @medogazda2: önmagában a bootloader nem feltétlen elég, szükséges lehet a patchelt kernel is.


Add a Comment