fbpx Skip to content

Ismét lezárult eheti SzifonCenter játékunk tegnap este 8 órakor, így jöhet az eredményhirdetés, de előtte tartozom Nektek egy bocsánatkéréssel. Sajnos a hétvégén nem tudtam (egyéb problémák) miatt foglalkozni a részeredményekkel, de ennek még lesz kárpótlása, ígérem 😉

  1. Balázs Derzsy – 1.922.480
  2. Máté Fekete – 1.869.570
  3. Krisztian Macsar – 1.855.010

Gratulálunk a győzteseknek. A nyereményeitekkel kapcsolatban írjatok nekünk egy email-t. 🙂

Az új játék viszont ajánlás útján került be, kedves olvasónknak nagy kedvence, szóval jöjjön a Temple Run!

Új kihívás: Temple Run

A Temple Run a tipikus véget nem érő rohanás, mint a Nuts!, csak itt összetettebb irányítást kapunk a fejlesztőktől, minden más stimmel (power up rendszer és társai). A játék lényege, hogy egy ősi templomból kifele menekülünk a majmok elől, próbálunk nem fennakadni dolgokon, és minél több érmét összegyűjteni. Először húgomnál láttam, hogy eszeveszett módon függ rajta, és nem értettem az okát, majd rájöttem, hogy itt is magas a függőségfaktor, és amint van szabadideje az emberünknek, azonnal tapad vissza a kijelzőre.

A játék irányítása mint említettem összetettebb, mint a Nuts!-é, de így se lesz nehéz játszani vele. Első indításkor kapunk a kis tutorial-t is, ami elmondja, hogy az ujjunk vízszintes húzogatásával tudjuk bevenni a 90 fokos kanyarokat, a készülék döntésével tudunk az út különböző részén manőverezni, illetve van egy ugrás és becsúszás a függőleges húzások során.

A kihívás pedig a következő: érjetek el minél nagyobb távolságot a győzelemhez. Hajrá!

A játék letölthető az App Store-ból INGYEN.

Nyeremény

Az első 3 helyezett tetszőleges, de maximum 3.00 € (azaz három euro) értékű játékot választhat az App Store-ban, amit a szifon.com csapattól ajándék formájában kap meg. Sajnos jelen esetben csak magyar accountra tudjuk elküldeni az ajándékot, ezt vegyétek figyelembe.

A játékra való jelentkezés feltételeit és az egyéb, fontos információkat ebben a cikkben találjátok meg: SzifonCenter – Magyar Game Center lovagi torna!

Összegzés:

Ha eddig még nem vettél fel minket a Game Center-ben barátként, akkor add hozzá a SzifonCenter3-at, és mi visszaigazolunk. Ezután a hét folyamán játssz a Temple Run-nal, részeredmények péntektől elérhetőek a SzifonCenter Facebook oldalánA korábbi accountokra küldött felkéréseket NEM tudjuk visszaigazolni, mert azok beteltek, így nem is látjuk az azokra érkező felkéréseiteket. Ha egyszer már visszaigazoltunk bármely accountunk esetén, nem kell a legújabbat is felvenned, mert az összes régi account esetén is figyeljük az eredményeket!

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Sziasztok!
    Erről kicsit lemaradtam pedig lehet jó lettem volna.

  2. Igen, szinte mindenki ismeri szeirntem ezt a bugot: http://www.youtube.com/watch?v=gwRpAffkCbQ
    És ez az eredményed soha nem fog bekerülni a Game Center -be, úgyhogy kár feltöltögetni képet.

  3. Tévedtem. Tényleg össze lehet hozni ennyi pontot, csak venni kell a Store -ban jó sok ilyen angyal szárnyat (Resurrection) vagy mi a szöszt, és két aktiválás közt nem megpusztulni 😀 Ja és persze minden felvehető extrát a maximumra kell fejleszteni.

    Bocsi az előítélkezésért :-/

  4. Sziasztok

    Még mindig nem tudom felvenni a szifoncenter3-at a gamecenterbe.
    Segítsetek!

  5. Jajj, megnéztem ezt a videót, ritka idegbeteg játéknak tűnik…. 🙂

  6. Megvan, köszi.
    Még egy kérdés: a régebbi eredmények is számítanak? Ami már bent van a gamecenterbe?

  7. Számítani fog, csak játsz ezen a héten…


Add a Comment