fbpx Skip to content

A minap épp nézegettem az App Store-ban a játékokat meg az alkalmazásokat, hátha akad valami érdekes, amit még nem ismerek. Néha megnézem a Top 25-ös listát is, hogy milyen újdonságok vannak a kínálatban éppen. Kíváncsiságból beütöttem a keresőbe a “cut the rope”-ot, és ekkor pillantottam meg a Cut the Rope: Comic alkalmazást, aminek a létezéséről eddig nem is tudtam, de rögtön felcsillant a szemem, hogy mi is lehet ez.

A Cut the Rope nevéből következtethetnénk arra, hogy ez egy újabb folytatása a Cut the Rope sorozatnak, mint például az Experiments, viszont most nem egy játékról van szó, hanem egy képregény alkalmazásról. 🙂

 

A program indításakor a már megszokott sablon és zene vár minket, majd a “read”-re kattintva megjelennek a képregényfejezetek. Jelenleg összesen 3 érhető el, ezek közül az első, a “Strange Delivery Part 1” már egyből olvasható is, ezt ingyenesen tartalmazza a program számunkra, viszont a másik kettőhöz, részenként $1.99/1,59 €-ért juthatunk hozzá. Természetesen a frissítések érkezésekor egyben újabb részek is érkeznek majd, de jelenleg csak ennyi van jelen a kínálatban.

 

A részek terjedelméről annyit, hogy az első rész például 23 oldalas, de maga a történet a 4. oldaltól kezdődik, az első 3 oldal az instrukció és a borító, a rövid kis történetek aranyosak egyébként. Az oldalak lapozása kétféle módon történhet: az egyik, hogy behozza az egész oldalt és amint elolvastuk az oldalon a szöveget és megnéztük a képeket, akkor lapozunk tovább, vagy ha rákattintunk egy képkockára, akkor az adott képre ránagyít és képenként léptethetjük. Természetes ha elfordítjuk a készülékünket, akkor kényelmesebb.

A Cut the Rope: Comic ingyenesen elérhető az App Store-ban.


(letöltés)

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. hova lett az instafon post?:)

  2. Alapjában véve aranyos alkalmazás, viszont egy-egy részért 2 dollár? Igazuk van azoknak akik panaszkodnak..


Add a Comment