fbpx Skip to content

A mai nap meglepetése a Flipboard alkalmazás frissítése, amivel már támogatják az iPhone-t is. A Flipboard alapjában véve iPad-re volt fejlesztve, mert a program leghasznosabb része a szépsége, és egyedisége. Kevés olyan alkalmazást ismerek, ami iPad-en és iPhone-on is ugyan olyan szép, egyedi mint ez.

A Flipboard egy “szexi” újság.

A fenti mondatom teljes mértékben kimeríti, hogy miről szól az app. Több beépített honlapot olvashatunk gyönyörű formában, illetve saját RSS listát is hozzáadhatunk a Google Readerből. Ezen felül Facebook és Twitter frissítéseket is képes újság-formába hozni, igazán elegáns módon. Amennyire szép az alkalmazás, olyannyira bonyolult is lehet. Nekem konkrétan 20 percembe telt, mire mindent beállítottam rajta. Picit elveszek a sztorikban, képekben, nem teljesen egyértelmű, merre járok olykor. Ettől függetlenül azt mondom, hogy egy ennyire szép alkalmazást kétségkívül szükséges volt már megalkotni iPhone-ra, és szerintem az életben nem lesz ilyen szép alkalmazás Androidra.

Korábban írtuk már a Flipboard iPad-es változatáról, itt videó is készült, erősen ajánlott megnézni:

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Magyar oldalakat nem lehet a kategóriákba beletenni, vagy manuálisan hozzáadni?:S

  2. @petipro: RSS-sel lehetséges.

  3. nekem a get started nél kifagy, azt írja nincs netem, pedig van..

  4. engadget, 9to5macot kipakoltam, de folyamatosan loading, meg no content…sztem sokan rákattantak aztán behalt a cucc

  5. #3 dettó

  6. Abszolút semmi nem működik rajta, úgyhogy télleg fasza progi. Az már lehet h az én bénázásom h nem tudom h kellene hozzáadni vmit (pl. Szifon)

  7. Szintén halott az egész :S

  8. Nekem minden tökéletesen működik, csak az RSS -t nem tudom hol kell beállítani, de tovább mókolok vele 😀

  9. Nekem is azt irja, hogy internetkapcsolat..
    pedig VAN!:)

  10. Twitteren írták:

    Due to high demand, our service is currently down, we are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience!

  11. Ahhaaa. Szóval az RSS -hez Google Reader -t be kell állítani, csak nekem tök fehér képernyőt ad, semmi bejelentkező oldal vagy egyéb nem jelenik meg.

  12. Valami gixer lehet, mert nekem semmilyen kontent nem frissül. Napközben tök jól működött, de most semmi.

  13. Hát engem borzasztoan zavar hog nem oldalra kell lapozni mint ipadon nem is értem mér lentről felfeé raktak be sokkal jobban zavarja a szemem amugy kiraly cucc

  14. Akkor remelem hamarosan mukodni fog…

  15. Sziasztok! Azt mondja meg Nekem valaki, hogy hol kell regisztrálni, mert megőrülök. Köszi. ( gyorsan mert nem bírom)

  16. Cs mondtok pár jó dolgot flipboardhoz amit hozzáadtok mert most töltöttem le es nem ismerem


Add a Comment