fbpx Skip to content

Megkérünk mindenkit, hogy bármelyik csomag telepítése előtt gondosan olvassa el az alábbi cikkben foglaltakat. Az itt leírtak el nem olvasásából vagy meg nem értéséből fakadó problémákért nem tudunk felelősséget vállalni. Mindenki saját felelősségére telepít bármit.

Elkészültünk az 5.0-hoz frissített carrier- és logófixekkel. De mielőtt mindenki nekiállna azonnal telepíteni őket, pár fontos információ a 4.3.3 esetén írt cikkünk alapján, kiegészítve az új információkkal.

A Cydia használatához a készüléket jailbreakelni kell, viszont 5.0 esetén továbbra is csak a régi iBoot-os 3GS-ek esetén van untethered jailbreak, minden más esetben csak (semi-)tethered van, tehát újraindításkor általában gépre kell dugni a készüléket.

Az iBoot verzióját ez alapján tudod megnézni: Hasznos információk #2 – iBoot

A tethered, semi-tethered, és untethered jailbreak közti különbségekről itt írtunk részletesen, ha vannak kérdéseid, először ezt olvasd el: Gyakori kérdések: mi a különbség a tethered és untethered jailbreak közt?

Melyik típusú fix mire jó?

A frissített T-mobile-os és Vodafone-os logófixek egészen 4.2.1-ig visszamenőleg kompatibilisek a korábbi rendszerekkel, a Telenor Carrier Fix 5.0 viszont -ahogyan a nevéből is látszik- kizárólag csak az 5.0-val kompatibilis jelenleg a CommCenter patch miatt. (A Telenor Carrier Fixből majd szintén készítünk 4.2.1-ig visszamenőleges kompatibilitással rendelkezőt!)

Az iPhone-os Logo Fix csomagok csak a T-mobile vagy a Vodafone hálózatán használt iPhone 3GS és iPhone 4 készülékek esetén használhatóak. Semmi mást nem tesznek, mint a szöveges kiírást cserélik le a grafikus logókra. Az Apple az 5.0-ban változtatott a fájlok nevén, így a korábbi Logo Fix csomagok hiába másolták fel a grafikus logókat, azokat a rendszer a fájlnevek különbözősége miatt nem volt hajlandó használni. Így ezt most frissítettük.

A Carrier Fix a Telenorral használt, 4.2.1-es vagy annál frissebb firmware-rel rendelkező készülékekhez szükséges, típustól függetlenül. Kézzel ugyan meg lehet adni a beállításokat ilyenkor is a Settings (Beállítások) / General (Általános) / Network (Hálózat) / Cellular Data Network (Mobil adathálózat) alatt, de például a “Hívásátirányítás aktív” üzenet ettől még boldogan felugrik. Mivel a Telenor nem forgalmaz iPhone-t, így az iOS-ben egyáltalán nincs Telenor_hu.bundle, amiben a beállítások lennének. Ezért ez a csomag felmásolja azt a készülékre, létrehozza a fájlrendszerben a linkeket hozzá, stb, és még patcheli hozzá a CommCentert is (5.0 esetén a CommCenterClassic fájlt), mert másképp nem fogadná el a rendszer a nemhivatalos carrier bundle-t. Ez azért van így, mert a 4.0 megjelenésével az Apple egy belső aláírást tett a szolgáltató beállításait tartalmazó plist fájlba, ami aláírás hiányában az adott beállításokat a rendszer figyelmen kívül hagyja. Ez az aláírás azonban nem másolható át egy másik fájlból, mert ezeket a plist fájl tartalma alapján generálják, így a beállításokban való egyetlen karakternyi változás is érvénytelenné teszi az adott plist-et, így azt a rendszer nem tölti be.

(Ha iPhone 3G-t használsz Vodafone-nal, akkor arra is igaz, amit fentebb a Telenor kapcsán írtunk, hiszen a 3G esetén Vodafone Carrier Bundle sincs, de ez az egész az 5.0 kapcsán mindegy, mert iPhone 3G-re nincs 5.0.)

Az iPad-re készült Logófix mindhárom szolgáltatóhoz tartalmazza a grafikus logókat. Ez a csomag csak iPad-en működik, és iPad-en csak ez működik!

Melyik verzióra van szükséged?

  • T-mobile, bármely iPhone, 4.2.1 és afelett: T-mobile Logo Fix 4.2+
  • Telenor, iPhone 3GS, i4, 5.0 és afelett: Telenor Carrier Fix 5.0 (korábbi verziókhoz, vagy iPhone 3G-hez használd a stable source-ban lévő 4.2+ jelű verziót!)
  • Vodafone, iPhone 3GS, i4, 4.2.1 és afelett: Vodafone Logo Fix 4.2+
  • Vodafone, iPhone 3G, 4.2.1: Vodafone HU Carrier 4.2.1 3G-hez (ezt értelemszerűen nem frissítettük, mert 3G-re nincs 5.0!)
  • iPad WiFi+3G, bármely szolgáltató: Magyar Logófix iPad-hez

Ha a készüléked független (vagy függetlenített), és így vegyesen használod a magyar szolgáltatók kártyáit, akkor akár mindhárom szolgáltató fixét felteheted egyszerre, mert nem okoznak egymásnak problémát. Ha viszont a készüléked nincs függetlenítve, és így nem használod más szolgáltató kártyával, akkor bőven elég csak a saját szolgáltatódhoz tartozó fixet feltenni, a többiét értelmetlen. (Ha már van fent egy fix, azt nem szükséges lecserélned erre, mert nincs ezekben semmi új!)

Honnan telepítheted?

A frissített csomagokat egyelőre az unstable repo-ban (unstable.szifon.com) találjátok. Az unstable-ben lévő csomagok telepítéséhez szokás szerint előtte még a stable repo-t is hozzá kell adni a Cydiához!

A csomagok jelenleg beta állapotúak. Ez azt jelenti, hogy teszteltük őket, így nem lehet bennük semmi hiba, de ha esetleg mégis bármi problémát tapasztaltok, azt kérjük, jelezzétek, és javítjuk.

A csomagok telepítése után minden esetben indítsátok újra a készüléket a biztonság kedvéért!

Frissítés: gondok iPhone 4 esetén

A visszajelzéseitek alapján iPhone 4 esetén valamiért nem működik a logófix sem T-mobile, sem Vodafone esetén. Noha a fix a megfelelő fájlokat írja felül, a rendszer mégsem tölti be a grafikus logót, de ez csak az iPhone 4 esetén van így, 3GS-en ugyanazokkal a fájlnevekkel működik. Dolgozunk rajta, a türelmeteket kérjük!

(Ennél a cikknél minden OFF-topic hozzászólást törölni fogunk.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

80 Comments

  1. ez javítja a telenornál azt a hibát is,hogy ne csak 1-es térerő legyen?..

  2. 4S-en jobb terero van vele mint 2G-n 🙂 ugyanazon helyen telenorral.

  3. Hogyan néz ki tulajdonképp az a logo, ha telepítem a T-Mobile-os változatot?

  4. @littlezoe: jól! Nekem nagyon hiányzik…

  5. Korabban azt írtam, hogy csomagütközés miatt nem települt fel a telenoros ios5 carrier fix, nos az megoldódott, amint feltelepítettem előtte a comm center classic-ot szintén az unstable repo-ból! Custom FW-használok régi 3gs-en, de most újra raktam az egész rendszert lehet, hogy ez is számított…
    Szóval, sok köszönet a fixekért! 🙂

  6. próbáljon meg az ember segítséget kérni 🙁

  7. @Reddly: itt cikk legutolsó sora: “(Ennél a cikknél minden OFF-topic hozzászólást törölni fogunk.)”
    egyébként meg a kérdésedre is le van írva a válasz a cikkben, csak olvasd végig, mit jelent, hogy tethered, még be is van linkelve róla egy részletes leírás…

  8. Sziasztok,

    pont pár nappal ezelőtt írtam neked Jadeye valamelyik cikk kapcsán, hogy nem működik az iPhone 4-esemen ios 5 alatt a t-mobile fix, nagyon megörültem ennek a cikknek, de sajnos így sem működik nekem 🙁

    Feltettem, hálózati beállításokat töröltem, újraindult a telefon, stb….de sehogy sem jó, valami ötleted van esetleg?

    Köszi előre is!
    Üdv,
    Dani

  9. @Jadeye:

    Sajnálom, tényleg kiírtátok, jogos, nem olvastam végig…

    De azért köszönöm az instrukciókat…

  10. @meetas: de az előző fixet előtte törölted, ugye?

  11. @meetas:

    Hálózati beállításokat hogyan tudom törölni? mert én is feltettem a T-mobile-osat és nekem sem megy, de még a hálózatot nem próbáltam

    Valamint csak egy kicsit off JB után kell feltenni valami progit, Appsync hogy működjenek a progik?

  12. @Jadeye:

    természetesen igen, azzal kezdtem, ráadásul utána is töröltem a hálózati beállításokat, majd feltettem és utána is töröltem a beállításokat.

  13. @meetas:

    Feltettem a logofixet és azóta nem indul el a Cydia ….

  14. @meetas: hát, jó kérdés, mennie kellene, 3GS-en teszteltük, ráadásul az használt készülék volt, tehát még csak nem is friss restore után. és ha nyomsz a csomagra egy reinstallt?

    @Reddly: ha rányomsz, de azonnal összeomlik, és kilép: ugye az újraindítás után ismét tethered boottal indítottad?

  15. @Jadeye:

    meg csináltam a just boot ot, azután működött a Cydia, felraktam a szifon repokat meg a T-s logo fix-et és azóta rányomok, és kilép, csak felugorna az ablak és be sem jön lényegében

  16. @meetas: Ugyanezek a szimptómák nálam is, t-mobile fix a megfelelő sorrendben, de még az eredetit látom

  17. Én is felraktam, nekem sem működik i4-en. Felraktam aztán vártam hátha működni fog, de nem. Utána kikapcs aztán just boot de sajnos most sem.

  18. Jah és T-mobil-os vagyok, ez lemaradt.

  19. @meetas, @killes, @mada: asszem megvan a gond. akinek nincs logó, annak úgy látom, i4-e van, és akkor azon megint más a fájlnév. mindjárt megnézem.

  20. @Jadeye:

    csináltam egy Just boot ot és működik a Cydia….

  21. (Ennél a cikknél minden OFF-topic hozzászólást törölni fogunk.)

  22. @Jadeye:

    Köszi!

  23. (Ennél a cikknél minden OFF-topic hozzászólást törölni fogunk.)

  24. Nálam sem jó a fix!? i4 vodafone

  25. (Ennél a cikknél minden OFF-topic hozzászólást törölni fogunk.)

  26. @Jadeye: Bocsi az OFF-ért,csak ott gondolom nemnagyon aktívkodna senki:/

  27. @Tanikakid: semmi gond, innen szimplán kitörlöm. a cikkben is leírtuk, hogy itt nincs offolás.

  28. @Jadeye: Értem,hát akkor köszönöm a segítséget.

  29. van olyan akinél működik? mert nálam T-mobile iPhone 4 iOS5-ön nem megy :-S pedig minden kipróbáltam amit írtatok!

  30. Sziasztok!
    iOS5 4-esen nekem sem jelenik meg T-Mobile logo:-((
    Mindent próbáltam már!

  31. Belépek az unstable Cydiába de csak a 4.2+ Telenor Carrier Fix-et látom :S

  32. Megoldottam, csak le kellett törölnöm és visszatenni 🙂

  33. Hali, felraktam a T-mobile logo fix-et iphone 4 ios5-re de nem jelenik meg hiaba network resetelek. Szinten felraktam egy ipad 2 3g+wifi ios 4.3.3-ra a magyar logo fix ipad-hoz. az sem jelenik meg

    Udv

  34. Default_CARRIER_T-Mobile HU_1only_.png
    FSO_CARRIER_T-Mobile HU_1only_.png
    TS_CARRIER_T-Mobile HU_1only_.png

    igy hivjak i4 ios5 alatt a logo kepeket. 2 sikerult kicserelnem a leiras alapjan de a TS_CARRIER_T-Mobile hu_1only_.png -t nem tudtam.

    leiras: http://macthemes.net/forum/viewtopic.php?id=16811345

    udv

  35. hát bevallom igazán már annyira beleálltam hackelni hogy végül nem tudom mi oldotta meg:
    a bundle könyvtárban ott a 3 plist file, köztük a carrier.plist ami ugye tartalmazza a fileneveket a megfelelő carrier-modellekhez. (itt a _1only_ verzió olvasható)
    A biztonság kedvéért fullosra toltam az összes képet, 3 x 4db png (az összes kombinációban: sima, sima@2x, _1only_, _1only_@2x)

    ezekután toltam egy fullos leállítást, majd egy Just Boot startot, és voila megjelent. kaotikus de már nem állok neki kísérletezni hogy mi volt a tényleges gyökérok mert hajnalban meló. ha reggel megfejtem jelentkezek!

  36. @matrixx1, @killes: hát ez fura, mert ezek a fájlok benne vannak a logófix csomagban, ez volt ugyanis az egyetlen változás az 5.0 esetén a korábbiakhoz képest, hogy oda került a fájlnévbe az _1only_ végződés.

  37. Sajnos nekem sem megy i4-en iOS5 alatt… 🙁

  38. (Ennél a cikknél minden OFF-topic hozzászólást törölni fogunk.)

  39. @accelerator: @matrixx1: @szasza25: Próbáltátok a fullos újraindítást? Kikapcs, majd Just Boot-tal indítás.
    ahogy olvasgattam a volatile cacheből törölnie kell kikapcsnál, van még 2-3 tippem most próbálgatom én is.

  40. (Ennél a cikknél minden OFF-topic hozzászólást törölni fogunk.)

  41. Érdekességként megjegyzem, nekem ez volt (mármint a logó lecserélése) az elso dolgom, miután feltettem az iOS5-ot és JB-ztem a telót (iPhone 4). Nem kell egyebet csinálni, mint lecserélni a Carrier Bundell mappában a fájlokat, és átnevezni oket az eredetire…

  42. @Neo78: a logófix csomagok pont ezt csinálják, felülírják az eredetieket a grafikus logókkal, a fájlnevek értelemszerűen változatlanok.

  43. Ez a carrier fix, meg a bill. Fix hiányzik a legjobban a jb-ből..:(

  44. Feltettem a TELENOR fixet egy független iPhone 4-re iOS 5-el és azóta nem indul el a készülék! SSH nuku szóval 1 megoldás maradt SAJNOS!!!

  45. @Jason: 5.0-hoz nem kell SHSH, viszont 5.0-hoz csak tethered jailbreak van, tehát just boot-tal indítottad, ugye?

  46. @Jadeye: Milyen SHSH? SSH-ról beszélek. Nem tudok bemászni SSH-n a telefonba, hogy töröltem a fájlokat ami miatt nem indul. Igen just boot-al indítanám ha menne…

  47. @Jadeye: Már egyszer megtárgyaltuk a carrierfix nem megy gevey-vel, persze azért felpattintottam mert jobban tetszik a grafikus logo. Viszont az nem tudom hogy normál-e hogy a mobil-adathálózat beállításainál nincs személyes hozzáférési pont. 4.3.3-nál még volt, 5.0-nál viszont nincs ott. Ez másnál is így van? Amúgy nincs valami megoldás arra hogy gevey-vel is működjön a carrierfix? Persze a szolgáltató függetlenítésen kívül… Csak azért kérdem mert baromira zavar hogy nem tudok MMS-t küldeni, pedig látszólag minden beállításom jó, de ennek ellenére eldobja üzenetküldési hibával. És mindezek ellenére természetesen böngészni pl tudok, tehát adatforgalom van.

  48. az az erdekes hogy feltettem az ios5 ot es nem jailbrakeltem majd ha lesz ra untethered.kezzel irogattam be a cuccost (telenoros vagyok) es lass csodat mukodik rendessen.meglepo modon nincs call fwd.nem is talalkoztam vele sosem is5 alatt.4 es os alatt viszont igen oda feltettem a fixet de ugy nez ki itt nem kell.
    na ezt magyarazza meg vki

  49. Nem bántásként, de ezek a szifon izék ami a repotókban van folyamatosan tönkretették a telefonomat. Sajnos nem tudjátok ellenőrizni, kinek-mi van pluszban a telóján amivel összeakadhat bármi.
    Tehát mindenkinek: Csak óvatosan az ilyen jellegű cuccokkal.

    Elnézést, ha megbántottam valakit!

  50. @taky1974: Karanténba foglak helyezni. Komolyan mondom Te konkrétan egy negatív világban élsz. Mindenre fújsz! Felsoroljam az utolsó 10 kommentedet? Ebből ha jól emlékszem 1db volt pozitív.

  51. @admin:
    Sajnos ez az igazság, nyugodtan helyezz karanténba.
    Bár a negatív kritikát is kellene fogadnotok. De már előre elnézést kértem. Én ezt tapasztaltam, és ha kicsit olvasol, itt is sokaknak akadnak ezzel gondjai. Akkor elgondolkodhatnál Gergő…

  52. @Jason: áhh. az SSH-t rendszeresen keverik az SHSH-val. ebben az esetben viszont SSH nélkül ott a t-pot totalcommanderhez, vagy Mac-en a diskaid, tehát nem kell SSH sem.

    @ToniSlow: a gevey az ilyen, azzal mi nem fogunk tudni mit csinálni, ez a működéséből adódik.

    @norbx32: nagyon egyszerű: változtatott az Apple az Unknown.bundle-n, így már nincs benne a call forwarding active üzenet.

    @taky1974: ezzel így most azt mondtad, mintha csak a szifonos csomagokkal lenne gond. az esetleges hibákat pedig egy restore megoldja, tehát gyakorlatilag nem tudják tönkretenni a készüléket.

    amellett ugyanez a rizikó igaz kivétel nélkül az összes létező cydiás csomagra, bárki is készítette, hiszen semmi esetben nem lehet tudni, hogy az adott felhasználó miket telepített.

    egyébként ha megnézed, a cikkben szerepel, hogy beta csomagok, és hogy mindenki csak a saját felelősségére mókolja az eszközét.

  53. @Jadeye:

    “ezzel így most azt mondtad, mintha csak a szifonos csomagokkal lenne gond. az esetleges hibákat pedig egy restore megoldja, tehát gyakorlatilag nem tudják tönkretenni a készüléket.”

    Ha általánosságban írom, az OFF, így törlitek.

    “amellett ugyanez a rizikó igaz kivétel nélkül az összes létező cydiás csomagra, bárki is készítette, hiszen semmi esetben nem lehet tudni, hogy az adott felhasználó miket telepített.”

    Ez így van, ezt már megjegyeztem másik cikknél is.

    Gergő meg ne sértődjön meg.

  54. @Jadeye: Sajnos egyik sem segített. Hibás a csomag és remélem más nem fog úgy járni mint én! Én azt javaslom,hogy SENKI NE TEGYE FEL A TELENOR FIXET EGYELŐRE. Tesztelje a szifon.com csapata a saját telefonján és szívjanak ők vele egész nap mielőtt publikálnák! Megértem, hogy sokan keverik de ezért nem kell automatikusan mindenkit hülyének nézni! Köszi.

  55. @Jason: teszteltem a telenor fixet több készüléken is, és semmi baj nincsen vele. valami nálad nem oké. ami gondot okozhat, az maximum a commcenter patch, de azzal meg mi nem tudunk mit csinálni, az nem saját csomag, viszont nélkülözhetetlen a carrier fixhez. de nekem minden esetben problémamentesen települt, és just boot után a készülék is betöltött. amellett a csomagok beta állapotúak, és az unstable source-ban vannak. ha tartasz attól, hogy a te készülékeden annak egyedi környezete miatt gondok lehetnek, akkor ne tedd fel.

  56. Én is a telenorost raktam fel, hibátlanul felment!

  57. @Jadeye: Én most teszteltem egy második készüléken és ott se indul újra a készülék. Marha speciális környezet egy frissen jailbreakelt iPhone 4-es (amin másodjra próbálkoztam direkt, hogy lássam valóban nálam volt-e az esetleges probléma). Biztos,hogy a commcenter a hibás egyébként.

  58. @ToniSlow: Felmenéssel nem is volt probléma sőt a logo is megjelenik! Viszont rebootolni nem akar a kicsike 🙂 Mi lehet a gebasz? Jó lenne rájönni!

  59. @Jason: Igazából nem tudom. Nálam a következő van: i4, iOS5 custom snowbreeze-el készítve, azzal aktíválva. Később SAM-el megpiszkáltam hogy működjenek a push értesítések. Ami még fent van: action menu, activator, appsync, chown, ifile, installous, magyar bill. fix, mobile substrate, openssh, poppod, sb settings, semitetether, wifi booster, mobile terminal. Itt jegyezném meg hogy a semitether tweak és az appsync is frissítve lett, tehát az előbbi nem távolítja el az utóbbit, bátran használható! Szóval én felraktam a telenoros cuccot, kikapcsoltam, kivettem a kártyát, majd ráengedtem az iBooty-t. És ennyi. Elfogadtam a gevey hülye üzenetét, pin megadás, és 1ből felmászott a telenor-os hálóra.

  60. hello !
    a T-mobile hu nekem sem megy sajnos !
    esetleg ha megadná valaki a file-okat meg azt, hogy hova kell másolni akkor iFile segítségével be tudnám rakni !
    i4 iOs5.0 JB redsnow 0.9.9b7
    előre is köszönet !

  61. @n4nom4n: iPhone 4 esetén hiába másolod fel a fájlokat, sajnos nem megy akkor sem.

  62. Esetleg a telenornal valo hotspot problema ios 5 esten orvosolhato mar ? i4 es gevey simmel torteno fuggetlenites

  63. Koszi, ez nem tul jo hir 4.3.3 esten ez vigan ment :s nem lehet, hogy a tethered jb van a gond?

  64. @Jadeye: attól még megtudnád mondani hol vannak ezek a fájlok? az elérési utat le tudnád irni? előre is köszi!! 🙂

  65. megjegyzés!!!! amennyiben a carrier.plist-ben átirod a megnyitandó fájlok nevét, akkor várható a 3G szolgáltatás leállása! 🙂 csak mert egy helyen egy leírás ezt mutatja, szóval egy részt nem fog menni másrészt a mobil adatforgalom megáll!! 🙂

  66. @Harlond: azért, mert ezzel érvénytelen lesz a fájlban található aláírás. épp ezért nem nyúl a fix sem a carrier.plist-hez, hanem csak a logófájlokat módosítja. az érvénytelen aláírású fájl elfogadásához a commcentert patchelni kell, ezt teszi a commcenter patch csomag, mert utána az nem ellenőrzi az aláírást.

  67. @Jadeye: akartam irni h a carrier.plist-et kell modositgatni. ill ha berakod a ios4-bol es atnevezed a .png-ket is annak megfeleloen akkor mukodik ket kep a harombol. a harmadik ami ahhoz kell h megjelenitse a logo-t mikor az ember lehuzza a notification center-t nekem nem volt meg logo-kent igy az maradt hagyomanyos. de ez mind “sajat” hack volt a fent mar elkuldott link hozzaszolasai alapjan, nem a szifonos verzio.

    ps: az elozo hozzaszlasomat toroljetek felrement.

  68. Sziasztok!
    várható valami megoldás a T-mobilra?

  69. Mikorra várható a megoldás? 🙂

  70. Üdv Szifon.com csapat!

    i4 5.0.1-en nem működik a Vodafone logófix!
    Várható javítás-frissítés?
    Ha igen kb. mikorra???

    Nagyon hiányzik ez a tweak.

    Előre is köszi a munkátokat.

  71. 3gs-en (gyári független old bootroom) nem bírtam felrakni a telenor carrier fix-et elkezdi letölteni de hibák sora követi 🙁

  72. @navrer:
    bocs töröljétek a kommentem 5.0.1 alatt van a telóm

  73. kedves jadeye!

    nemregen vasaroltam iphone 4 32gb.os telót, elotte mar volt egy 3gs-em. Nem vagyok teljesen kezdo, kb 2-3 eve iphone-zom.
    A kerdesem a kovetkezo:
    5.1 van most, de 1-2 nap es frissitem az 5.1.1 uj verziojara, utana JB .:)
    tetszett nekem a 3gs-en a TELENOR logo, de hiaba keresem a szifon-on, a (cydia-n belul) a telenor carrier fix 5.0-t, nem talalom, gondolom gond volt vele es levettek, mi tanacsolsz, vmi egyszeru megoldas iphone 4-re 5.1.1-re telenor logo?
    segitseged elore is koszonom!

  74. Sziasztok srácok!!

    Lenne egy kérdésem ami a következő.Van egy iPhone 4 16GB 5.1.1 gyári független JB-s és nem tudom megosztani a “netet” (internet tethering),amit elvileg megoldana a commcenter és a Telenor carrier fix 5.0 de nem engedi feltelepíteni.Commcenternél a következőt irja
    Sub-process/usr/bin/dpkg returned an error code (1)
    subprocess post-istallion script returned error exit status 1

    A Telenor Carrier fix 5.0-nál pedig:
    dependency problems- leaving unconfigured

    Van ezekre a problémákra vmi megoldás vagy csak 5.0 működik a dolog??

  75. @Zoli: unstable.szifon.com -on találod mindkettőt.

  76. Aki esetleg még segítségre szorulna, megoldottam a T-Mobile-os logo fix problémát (iPhone 4S iOS 5.1.1), de lehet más hálózatra is működik:

    Feltettem az unstable repo-ról a 4.2+ fix-et, ekkor még nem jelent meg sehol a grafikus logo, akármit csináltam.
    Leszedtem az iPhoneBrowser-t, és a \var\mobile\Library\Carrier Bundle.bundle könyvtárban a TS_CARRIER_T-Mobile HU_1only_. png fájlt átneveztem, hozzáadva a @2x -et, tehát TS_CARRIER_T-Mobile [email protected] lett, és viola, respring után ott figyelt a logo, és NC alatt is jó! A plist-eket meg nem kell macerálni… 🙂

    Remélem sokaknak segítettem!
    üdv.

  77. Vodafone hálózaton is működik ez a leírás.
    Köszönet érte!!


Add a Comment