fbpx Skip to content

Azt hiszem a legót nem kell bemutatnom senkinek, mindenki játszott vele gyerekkorában, és még többen játszanak vele most is. Az iHelikopter után egy újabb iPhone-os gadgetet mutatnék be nektek:

Lego: Life Of George

 

 

Jól látjátok, bizony iPhone szükséges a játékhoz, vagy úgy is mondhatnám legó szükséges az iPhone-hoz. 🙂

A játék lényege roppant egyszerű.

  1. Adott egy iPhone alkalmazás, ami megmondja, mit rakj ki.
  2. Adott pár építőelem, és egy tábla, amire ki kell raknod megadott idő alatt.
  3. Fényképezd le az iPhone-nal.

Körülbelül másfél hete vettem meg George-ot, de azóta nem tudtam még végigvinni a pályákat, ugyanis rengeteg van benne. A játékban lévő zene nem idegesítő, az alkalmazás nem bugos, és még csalás ellen is véd! 🙂 Például ha valami nehéz, és nem tudtad kirakni, nem lehet egy adott pályát újra kezdeni, nem lehet kilépni a programból, majd vissza. Így nem lehet úgy csalni, hogy előre kirakjuk majd gyorsan befotózzuk. Igaz, ebben az esetben érdemes airplane üzemmódba lenni, mert bejővő hívás után is új képet fogunk kapni. Szó szerint le tud kötni 1-1 órára a játék, és remek szórakozást nyújt.

Mind felnőtteknek, mind gyerekeknek boldog órákat fog adni, nem fogtok benne csalódni.

Többjátékos módot is beleépítettek a játékba, és nem is kell megvenni hozzá 2 szettet. Egy iPhone-nal akár ketten is játszattok: egymás után kell kiraknotok a legókat. Itt is az idő és a gyorsaság számít, minél gyorsabban kirakod annál több pontot szerzel.

Egyszóval bátran ajánlom családosoknak, legó-fanatikusoknak, barátoknak/barátnőknek. 🙂 George mindenkit leköt.

Vásárlás: Itthon csak egyetlen egy helyen találtam meg a terméket, mégpedig a Kockaáruházban.

Aki szeretné, itt tudja megrendelni: http://www.kockaaruhaz.hu/

(A cikk nem reklám, saját célra vásároltam a legót, és teszteltem. A Kockaáruházban nem nagyon tartanak, csak 1-1db-ot raktáron, így aki nem találná meg a terméket a megadott linken, hívja fel őket, én is ezt tettem.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. kool!

  2. Még akár meg is venném, de ilyen áruház nincs itt a közelben.. Neten meg nem fogok legót rendelni.. annyira nem fontos 😀

  3. Kár h 10e… :/

  4. Milyen olcsó 🙂

  5. És akinek nincs iPhone-ja azzal mi van? Mert egy gyereknek általában nincs, a felnőtt lego-fanok meg a pénzüket LEGO-ra költik. Egyedül az iPhone tulajok vesznek ilyet, vagyis kb. 20-40 éves emberek, akik valószínűleg vmi “komoly” munkát végeznek, mert ugye egy takarítónak nem mindig vannak ilyen cuccai. Az elfoglalt üzletemberek meg szerintem nem George a legfontosabb dolguk. Talán őj jöhetnek szóba: iTouch-os tinik és olyan apukák akik odaadják a gyerekeiknek a telefonjukat.

  6. @megabe: hiába Apple termék… 😀

  7. Sziasztok!

    Adott egy iPhone 2G 3.1.3 hacktivált. Hogyan tudnám kiküszöbölni a can not connect to YouTube hibát?

    Az alábbi leírással próbálkoztam, de sajnos nem sikerült.
    [link eltávolítva -szerk.]

  8. És mivan, ha leszeded a progamot és a saját legóddal próbálkozol?:D
    Ja és gondolom még azt a sablont is ki kéne nyomtatni, amire ráteszed, mert biztos az a “védelem”.
    Meg kéne tudni azt is hogy milyen legóból hány darab van benne aztán áll a bál.

  9. @VIP: Erre én is gondoltam de a saját legóból nehéz lesz össze szedni (nekem régen sok legóm volt de piros és zöld elem alig van) 😀 Ahogy számoltam a youtube videó alapján kell kb 6db 1-es , 6db 2-es, 4db 3-as és 4-es és 2db – 6-os hasáb! Méhozzá ezeket mind a 6 színből(fekete, fehér, zöld, piros, sárga, kék) Ha ezek megvannak akkor a minta lapon 49X29 fekete pötty van amik kb 11,6cmX19,6cm plusz egy kis keret! Sok sikert 😉

  10. Mocskosul felesleges dolognak tartom ezt 🙂

  11. Hello

    Valakinek nincs meg az lego app? Nagyon kéne!

    PLS help!


Add a Comment