fbpx Skip to content

Sziasztok, Fülöp Ákos vagyok, a gamers.hu mobil részlegének vezetője, és mostantól, nagy örömömre, itt is átveszem a játékhírek egy részét. Persze egy jó hír sosem elég, így ezt az egészet most megdobjuk egy nyereményjátékkal is – de erről majd a cikk végén. 🙂

A szeptemberi játékdömping egy kiemelkedő 5 csillagos játékával indítom a dolgokat, ami mindenképpen említést érdemel, ez pedig a Fruit Ninja alkotóinak legújabb játéka, a Jetpack Joyride. A Halfbrickesek tökéletesen eltalálták, hogy mi az a “sztori” és játékmenet, ami leköti a játékosokat hosszú órákra.

A játék lényege, hogy Barry, hős tőzsdeügynökünk meglátja a kimutatásokat, elgurul nála a gyógyszer, meglát egy jetpack-et egy labor kirakatában, és ellenállhatatlan késztetést érez a kipróbálására. A start gomb megnyomása után itt csatlakozunk a történetbe, hátunkon a gépágyús jetpack, és mindenfele menekülő tudósok, mi meg spurizunk előre. Feladatunk roppant egyszerű: a lehető legnagyobb távolságot kell megtennünk és összeszednünk, amit találunk, kikerülve a lézernyalábokat, rakétákat, és különböző csapdákat. Esetleg ha futja még az időnkből rá, akkor a különböző achievement-ekre is rámehetünk. Itt ki is lyukadtunk a játék egyik legfontosabb részéhez, az achievement rendszerhez. Ez élteti a játékot nagyjából, hogy különböző agyament dolgokat végrehajtsunk. Például: pacsizzunk le 10 menekülő tudóssal, tegyünk meg 500 métert érem gyűjtés nélkül, és társai.

Menekülésünk – vagy támadásunk, ez csak nézőpont kérdése – közben lehetőségünk van felszedni néhány extrát. Az első ami szembe jön velünk, egy külső exoskeleton extra, amivel random új külsőt kapunk és persze hozzá új irányítást is – nagy előnye, hogy ha eltalálnak minket, akkor csak az esik le rólunk, és nem halunk meg. A második ilyen az extra érme, ami halálunk esetén jogosít fel minket egy félkarú rablóra, ami második esélytől kezdve ponton át sok mindent dobhat. Végül, de nem utolsó sorban a játék rendelkezik Game Center támogatással is.

Kedvcsinálónak az előzetes:

A Jetpack Joyride 0.79 euróért tölthető le a magyar App Store-ból.

SzifonJáték!

Aki szeretne nyerni, annak csupán annyi a dolga, hogy ennél a cikknél, és egyúttal a Gamers.hu-n lévőnél is (a linkre kattintva) hozzászólás formájában megírja, hogy melyik játékot szeretné. Mi pedig a végén 15 darabot kisorsolunk, természetesen a kívánságlista alapján. A nyereményjáték vasárnap este 20:00-ig tart, és mindkét oldalon kommentelned kell ahhoz, hogy érvényes legyen a szavazatod.

FIGYELEM! Az Apple szabályai miatt csak a magyar store-ban tudjuk odaadni az ajándékot, tehát a játék másik feltétele, hogy legyen magyar store-os accountod!

Olvasd el a hozzászólásokat is

33 Comments

  1. Ez egy iszonyatosan jó játék, napok óta nyúzom és még mindig érdekel! Mindenkinek ajánlom 😛

  2. Jetpack Joyride, ha már ez van a cikkben is ^^

  3. Én elsö nap óta játszom a Jetpack Joyride-al, nekem azóta se unalmas pedig már harmadszorra kezdtem újra a feladatokat 🙂

    Eddig ez a legjobb játék amim csak volt az iPhone-omra 🙂

    Egyébként elég furcsán van megfogalmazva ez az ismertetö a játékról… elég hülyén hangzik pár helyen…

  4. Jetpack Joyride 🙂

  5. Tényleg jó játék, pedig nem túl bonyolult. Az kicsit túlzás mondjuk, hogy az eddigi legjobb játék, de határozottan ajánlott mindenkinek beszereznie.

    Nehezen tudok játékcímet mondani amit szívesen megnyernék, mert ami érdekel azt megveszem ami meg nem azt nem.

    Talán az Infinity Blade az annyira sosem érdekelt, hogy kiadjak érte 5 eurót, de ha hozzám vágnák lehet feltenném 🙂

  6. Jetpack Joyride

  7. Jetpack Joyride

  8. Jetpack Joyride-ra voksolok 😀

  9. Jetpack Joyride 🙂

  10. Sziasztok, ha lehet, akkor a Plants vs. Zombies -ra szavaznék. Egyszerűen ne mtudom megunni. 🙂

  11. Jetpack Joyride

  12. Jetpack Joyride

  13. Dungeon Hunter 2

  14. Cut the Rope Experiments

  15. Jetpack Joyride

  16. Jetpack Joyride

  17. Jetpack Joyride

  18. Jetpack Joyride

  19. Látom nagyon népszerű ez a játék, ki szeretne belőle esetleg egy Game Centeres versenyt? 🙂

  20. Nagyon jó cikk, üdv @Fizikus. Én a Guitar Hero-val neveznék. 🙂

  21. Én is Jetpack Joyride 🙂

  22. Jetpack Joyride

  23. @Symy Gery: Köszönöm, hamarosan jön egy másik játékkal a folytatás 🙂

  24. Muffin Knight :))

  25. Jetpack Joyride

  26. Jetpack Joyride

  27. Guerrilla Bob

  28. Jetpack Joyride

  29. Én a Real Racing 2 re szavazok !

  30. Back breaker 2

  31. Jetpack Joyride , ha már verseny is lessz belőle , nekem ott a helyem 🙂

  32. Jetpack Joyride

  33. Ki nyert?


Add a Comment