fbpx Skip to content

Mi van akkor, ha ez itthon is lehetséges lenne? Pusztán kíváncsiságból, mert mi nem tudunk semmiről… 🙂 Szóval tegyük fel, lenne egy alkalmazás, amiben az alap tv adókat teljesen ingyen lehetne nézni, amit amúgy is ingyen kapsz meg. RTL klub, TV2, stb… Mennyire használnátok ki ezt az alkalmazást, van-e értelme a tv-nek az iPhone-ra/iPad-re? Wifi vagy 3G?

Az én vélemény szerint igen, van értelme. Például egy Forma1-et szívesen megnéznék egy iPad-en, vagy hallgatnám/nézném útközben. Hogy filmeket, vagy egyéb sorozatokat is nézném-e, arra nem tudok mit mondani még.

Külön kérdést vet fel a sport, illetve a gyerek csatornák. Például nyáron most a foci lesz az aktuális téma, és igen, egy-egy meccset lehet külön megvennék 1-1 dolláért, hogy élőben nézhessem, vagy adott esetben szükségem lenne 1 napra a Sport1-re, akkor 3 dolláért megkapnám. Nem azt mondom, hogy ez a legolcsóbb megoldás, de elérem és élőben tudom nézni a kedvenc csapatomat. Szerintem erre is lenne igény. De ha azt vesszük, hogy megyünk Balatonra, és a gyereknek 3 órára megvesszük 0.99-ért a Minimaxot, ez sem egy rossz dolog. Nektek erről mi a véleményetek? Nyilván fizetős lenne, de mi az, ami megéri, és mi az, amiért már az ember nem fizet?

Olvasd el a hozzászólásokat is

45 Comments

  1. Hát szerintem tök jó dolog lenne ha az alap adókat mondjuk wifin keresztül ingyen lehetne nézni, jól jönne nekem is, mivel az albiban nincsen tv, viszont van pár sorozat amit szeretek, meg általában a híreket is 3-4 nappal később tudom meg.

  2. Ingyen minden nagyon jó dolog…de még az általatok felvetett árak is teljesen reálisak…aki igazi szurkoló, az 1$-t lazán kipenget egy meccsért (pl. én is, akinek nincs DigiTV-je, ezért az angol bajnokik, vagy szerdai BL meccsek nem elérhetőek). Vagy akár a híradó, egy jó film. A tabletek, de akár a 3,5-4,3″-es kijelzőjű telefonok óta egyértelmű hogy lenne rá kereslet…

  3. Szerintem is nagyon lenne rá igény, főleg, hogy pl. RTL, TV2-őt nem lehet online nézni.

  4. Én is fizetnék egy-két dodót, hogy tudjam nézni pl. a MotoGP futamát élőben.

  5. Természetesen lenne rá igény:)) már sokszor gondoltam rá, hogy milyen jó lenne..:D és ezért meg fizetnék is

  6. Mondjuk 1 dolcsi per meccse meg elmegy, de mennyit fizetsz mig atstreameli neked a hathuszas miskolci IC-re 🙂

  7. nagyon jó dolog lenne és vevő is lennék rá:)

  8. T-s vagyok. Próbajelleggel átváltottam egy hónapra MédiaMánia S csomagra az ikon200-ról. Ki akartam próbálni, milyen az i4-en TV-zni. A városban minden szép és jó, de amint olyan helyre megy az ember, ahol csak GPRS/EDGE hálózat van, máris cseszheti. Ez ok, de mivel ez a helyzet nálam ott jött elő, ahol lakom, nem ez volt számomra a probléma, hanem inkább az, hogy WiFi-n keresztül viszont nem működik az alkalmazás. Márpedig, ha épp nincs kedvem bekapcsolni a TV-t (ami a szobámban konkrétan nincs is, mert elég ritkán nézem), de a telefonomon belőnék egy alkalmazást, hogy mondjuk elalvás előtt, vagy felkelés után az ágyban döglődve megnézzek egy műsort a telefonomon, akkor ez igenis hiányzik.
    A konklúzióm: ha már megveszek egy ilyen alkalmazást, az működjön 3G-n ÉS WiFi-n is.
    Az árakkal kapcsolatban viszont szerintem az 1 eurós ár 24 órás vételre lenne a legkorrektebb, persze csak a fizetős csatornáknál.
    Maga az alkalmazás is kerülhetne pénzbe, 1-3 euró között lenne szerintem korrekt, viszont tartalmaznia kellene az ingyenes közszolgálati és kereskedelmi csatornákat.

  9. Szerintem is jó 5let lenne megcsinálni, de sajnos a sport fizetős dolog!
    Engem inkább a kézilabda érdekelne, de azt kevesen közvetítik.

  10. Klassz lett volna a ValóVilágot is iPad -en tolni a koliban :D…

  11. én vevő lennék rá!:)

  12. Mivel külföldön élek külön örülnék a lehetőségnek akár havi előfizetős rendszeren is.

  13. En is kulföldön elek,es tenyleg jo lenne egy ilyen app,mégha fizetös lenne akkor is.
    Fökent a hirek miatt lenne jo,meg talan nehany sorozatert.:))

  14. Detto ugyan ez a helyzet nalam is. En is kulfoldom elek, es csomot keresgeltem neten hatha megy a tv2 vagy az rtl klub de semmi. Neha en is neznek egy Anyatok kozt-ot, hogy rohogjek egy kort vagy otthoni hireket stb. Szoval reszemrol nagypn jol jonne

  15. Éjjjjenn… Én is néhány éve vágyom egy ilyen programra, hiszen a TV társaságnak mindegy ki/hol nézni meg a reklámjaikat… És a net szolgáltatóknak meg elve pénz az adatforgalom!
    Mindenféleképpen használnám.
    Javaslatom: 3G/3GS felbontás (hifi, normál verzió), 4 (hifi, normál verzió) iPad( hifi, normál verzió).
    Vagyis 3 féle felbontásban, felbontásonként 2féle minőségben, ami váltható a felhasználó által (, de esetleg Wifi jelenlét esetén a jobbra vált automatikusan).
    Én már próbáltam is “írni”, de a TV társaságok nem teszik fel online, a házi TV kép megosztások, holmi TVtunerekkel elég gyenge minőségek a feltöltési ráták miatt…
    Ha valaki esetleg tudna közelebbit, szóljon, szívesen “társulnék, segítenék”! :))

  16. simán érdekelne. csomószor fürdőzök mikor épp meg a híradó. 🙂

  17. A.fontos.dolgokat.megtudja.nézni.az.ember.Justin.tv.alkalmazásba.
    bár.nagyon.tökölös.
    A.hir.tvére.meg.az.m1.m2.re.meg.ott.az.spb.tv.
    Az.rtl.klubot.is.lehet.online.nézni.csak.egy.kicsit.rá.kell.keresni.én.a.valóvilágot.
    úgynéztem.

  18. @fkmasterking: egy linket tudnál adni online rtl klubra?, mert nm hiszem, hogy volna

  19. Tobb lehetoseg is van, ki is probaltam kettot:
    1. Elgato hybrid tuner + elgato sw for iDevices
    2. Dreambox belteri + Dreambox Live iDevice sw

  20. Aki focit vagy sportot akar nézni annak ajánlom a justin.tv appot a storeból. Nem a legjobb minőség, de ha nincs Dugi sportod és épp szgépnél se ülsz akkor tökéletes;)

  21. Nekem is van itthon 3 Dreambox beltérim úgyhogy ha éppen egyik elött se ülök akkor ott az iphone 4 és dreambox live app és már mehet is a TV, főleg esténként fülessel a legjobb.

    Csak persze ezt csak az itthoni belső hálózatról érem el, tehát szívesen támogatom a felvetést mert örülnék neki nagyon, hogy bárhol bármikor nézhetnék TV-t.

  22. Egyáltalán nincs tévém, viszont 1-2 műsort megnéznék néha, appokért, filmekért fizetek, tehát, mondhatni célcsoport vagyok. Ennek ellenére nem látom, hogy mikor lennék hajlandó tévéért fizetni. M1-Duna, ilyesmi most is nézhető deszkán, rtl-tv2 nagyobb volumenű műsorai online megnézhetőek, sportrajongó nem vagyok, gyerekem nincs. – Na jó, mégsem vagyok annyira célcsoport 😀

  23. Én t-ré mobillal média mmaniaban kapok pár óra mobil tv-t néha szoktam nézni.Irreális áron adják wifin meg nem lehet .Nekem bejönne az ötlet néha Jo lenne otthon ingyen tv-zni 😀

  24. Én ezt most is megtehetem… S még fizetnem sem kell érte, így akit érdekel, a megoldás:

    Műholdas TV-re: Elgato Netstream Sat
    Digitális földi adóra: Elgato Nestream DTT

    A témában pont ma olvastam egy jó tesztet itt: http://lejatszo.hu/?oldal=hirek&id=218

  25. az eszköz neve slingbox, ipad és iphonera is van alkalmazás hozzá. Vezérelheted az otthoni beltéridet vele és streamel neten keresztül. Nekem is van de az egyetlen kis probléma, hogy se a vodafon se a tmobil nem tud teljes G lefedettséget biztosítani még, így pld autópályán nem lehet folyamatosan tévézni vele…

  26. van még valaki aki nézi az RTL-t vagy a TV2-t; való világot, majkát győzikét meg a többi ostobaságot???? a legalja néz ilyet, és azok külzül kevés használ ipad-et.
    ….szerintem….

  27. Ötletnek nem rossz csak ne szàljanak el az árakkal!meg ha wifi kell akkor tök mind1 ahol wifi van ott töbnyire tv is!

  28. Hdhomerun Eu. 5w /óra. Nem kell hozzá Pc. Eyetv támogatás. iPhone, iPad, vagy Safariból macen. Az összes kabeltv csatornát kirakja ipre. Nem kell konfigolni. Több eszköz egy időben. Saját kamera rendszer képet is tudom nézni. Bárhol ahol van net. 3G, wifi, minőség állítás, HD. Külföldön olyan hotelt választok ahol van ingyen vagy pár ezerért wifi a szobában, így pl. Megtudom nézni otthon esik e vagy haza ért e a gyerek 🙂 vagy pl ipadon DIGI sport motogp, közbe iPhoneon motogp app 🙂 vagy a hátsó teraszról látom ha jött a pizzafutar…

  29. örülnék neki,föleg hogy nincs itthon bekötve a tv:D

  30. Ha úgy lenne megcsinálva, mintha antennáról fogom a tévével (tehát korlátlanul a tv2, rtlklub stb…) akkor látom értelmét, viszont ha csak a hírek nézhetők meg, a filmekért sorozatokért fizetni kellene, úgy nem érdekelne a dolog, mert alapból tele vannak reklámokkal és még fizessek is érte?! Ha nincs reklám, akkor jöhet a fizetős megoldás is.

    Én támogatom a dolgot és biztos, hogy használni is fogom.

  31. Külföldön élek, ezért nagy hasznát venném magam is. Jelenleg is használok iyen-olyan akalmazásokat erre a célra.
    Rádió hallgatásra: Allradio, Hungary Radio, Radio Hungary,
    Tv nézésre: TVU Player ahol csak a Duna jön be, M1, M2, Hír TV, kilőve, azok nincsenek, pedig ingyenesek azok is.
    TV2, Retek klub felejtős, azok sosem lesznek ingyenesek mert ők “kereskedelmi adók”, más kérdés, hogy ingyen sem nézném őket 🙂
    Egy szó mint száz, hogy magyar szemmel Iphonra jelenleg nem létezik egy olyan alkalmazás mint pl. PC-re a Readon TV, ahol a világ összes ingyen fogható (beleértve a magyarokat is) Rádió és TV adóját nézheted, illetve hallgathatod.
    Itt külföldön pl. én a kocsiban szoktam hallgatni a Juventus, Petőfi stb. rádiókat 🙂

  32. Hát persze, hogy lenne :))

  33. OFF kérdés: kocsiban fekve foglal helyet a szifon a tartójában és eléggé idegesít, hogy az ipod nem böngészhető előadók szerint, illetve ha kilépek az ipodból akkor az a képernyő nem forog, az ikonokat fél oldalt kell néznem, vezetés közben ez néha majdnem balesetveszélyes. Régen mintha olvastam volna valami appról ami orvosolja ezt. Tudja valaki a nevét?
    Köszi

  34. Sajnos az 500Mb-os csomagom miatt felejtős, de T-s médiás csomagos barátomnak megy a TV az iphoneján, elég jó a kocsiban ülve tv-ni a dugóban.
    Esetleg valaki nem tud használható digitális tv-tunert iphonehoz? Nekem az lenne az igazi…..

  35. Én biztos használnám akár Wifi-n, akár 3G-n! Engem érdekelne a dolog, még ha csak az alap csatornák is lennének! Tuti kis app lenne! 🙂

  36. A sportért fizetnék, ha 3g-n is elérhető lenne.

  37. Olvastam a sok kulfoldrol irodott hozzaszolasokat.
    Akik UK teruleten elnek azoknak ott van a http://iphone.tvcatchup.com vagy http://ipad.tvcatchup.com, csak regisztralni kell.
    Sajna en Irorszagban nem tudok regisztralni, csak UK-ban elok tudnak.
    Siman gepre is megvan, akkor csak tvcatchup.
    Van egy olyan is, hogy http://www.everythingon.tv/ de ez se megy nalam,
    lehet ott megy, itt a skysportot lehetett nezni.

  38. @Godlike:
    HA elolvasod a 24-es hozzászólást, az a két eszköz megy WiFi-n, 3G-n is, sőt otthonról távol felvételt is be tudsz állítani, illetve megnézni…

  39. @sszever: @sszever: Viszont fizethetsz erte 66 ezret 🙂

  40. T-nel media mania L-ben 30 ora ingyen tv. Igaz nem wifis de nekem pl eleg. Mondjuk jo lenne ha bejonne minden foado (pl viasat) meg a sportok de igy is hasznos neha a bkv-n. Amugy meg valoban ott a justin tv. Babras de legalabb van.

  41. @mocsocsaba:

    Igen, de azt nézem, amit akarok, amikor akarom, és ahol akarom.
    Ha nem nézem, akkor felveszem, és a felvételt nézem meg ugyanúgy…

    Soknak tűnhet, de a műholdas adást a TV-n is arról nézem, így megspóroltam magamnak a beltérit, és máris beljebb vagyok 30-40e Ft-al.

  42. Én nagy baseball fan vagyok, és a szezon elején ingyen volt egy hónapig (áprilisban az mlb.tv) utána pedig napi egy meccset lehet nézni. Én ezt ki is használom, 3GS-en is tökéletesen, a legjobb minőségben szakadás nélkül jön az adás. Tehát én simán vevő lennék a dologra.

  43. SPB TV app tudja a HírTV, M1, M2, Duna 1, Duna 2 magyar adókat, meg egy csomó más külföldit.
    Illetve bepillantásra a http://www.filmon.com is jó.


Add a Comment