fbpx Skip to content

Update #3

Sajnos a Szifon.com-ot és a SzifonCenter-t már nem lehet bejelölni barátnak, mivel elértük az 500-500 főt, így most a SzifonCenter3-at kell bejelölnötök. Természetesen a 3 felhasználó statisztikáját összesítjük majd! Tehát, aki a Szifon.com-ot jelölte eddig az is játszik és az aki a SzifonCentert jelöli be ő is versenyben van. A szifon.com-on és a SzfionCenteren több requestet NEM tudunk fogadni!

SzifonCenter

Elérkeztünk az első Szifon.com-os Game Center megmérettetéshez! Nagyon sokat gondolkoztunk rajta, hogy hogyan lehetne globálisan minden magyar emberrel játszani úgy, hogy ne kelljen külön regisztráció, vagy beállítás, és minél könnyebb, elérhetőbb legyen a játék.

Valójában rendkívül egyszerűen megoldottuk a dolgot, mégpedig a Game Center segítségével. Első körben 4 napja indítottunk egy Facebook csoportot, hogy felmérjük mennyire van igény a játékosok összehangolására, mennyire is játszanak a szifon felhasználók. Ez alatt az idő alatt megközelítőleg 100-150 “barátság” született a több mint 400 fős Facebook csoportban, ami nem semmi a 4 naphoz képest. Ezért is indítjuk el a mai nap folyamán az első SzifonCenter játékot!

Mi a teendőd:

Első körben rendelkezned kell egy Game Center accountal. Enélkül sajnos nem tudsz részt venni a versenyben. Másodszor vedd fel  barátnak a “SzifonCenter3“-at, ha esetleg nem találnád, akkor az [email protected] emailcímen keresd. Ezzel készen is vagy. Ezt csak egyszer kell megcsinálnod innentől kezdve, bármikor becsatlakozhatsz bármelyik versenybe.

A visszaigazolásra lehet, hogy várnod kell akár több órát is, de mindenképp visszaigazolunk mindenkit!

A verseny menete:

A Game Center képes heti statisztikát is adni. Így a versenyek heti rendszerességgel kezdődnek, hétfőtől – vasárnapig tartanak. Egy hét alatt akár több versenyt is indíthatunk. Nincs mit tenned, mint a verseny kiírása szerint játszanod az adott játékkal, és a Game Center feljegyzi az adott pontszámodat. Természetesen ehhez wifi/3G kell, amikor játszol, illetve legyél bejelentkezve az accountodra.

Eredményhirdetés:

A hét 1-1 napján időnként posztoljuk majd az eredményeket, de egymás eredményét nem látjátok. A szifon.com viszont az összes felvett játékos eredményét látja. Így nem lehet csalni. Vasárnap este 8-kor zárjuk majd le a versenyt, és hirdetünk eredményt. (Amennyiben valakinél mégis csalásra utaló nyomokat fedeznénk fel, úgy azt kizárjuk.)

Játék és nyeremény:

Az első játék egyszerű, érj el minél több pontot a Tiny Wings nevű iPhone játékkal! Az első 3 helyezett tetszőleges, de maximum 4.00 € (azaz négy euro) értékű játékot választhat az AppStore-ban, amit a szifon.com csapattól ajándék formájában kap meg. Sajnos jelen esetben csak magyar accountra tudjuk elküldeni az ajándékot, ezt vegyétek figyelembe.

Összegzés:

Tehát nincs más dolgod, mint hogy a Game Center-ben felveszed barátnak a SzifonCenter3-at, majd a hét folyamán játszol a Tiny Wings-zel, majd pedig figyeled ezt a cikket, ahol időnként leírjuk az aktuális állást, majd pedig vasárnap eredményt hirdetünk!

Játékra fel!

Olvasd el a hozzászólásokat is

51 Comments

  1. Nem tudok senkit felvenni :S. És nem is látom a kéréseket… 🙁
    Mikor fel akarok venni valakit ezt írja: Unable To Send Friend Request – Please verify the name and try again. Tud valaki segíteni?

  2. zsiiir. reméltem hogy gyorsan beindul ez a szifoncenter , de ez még gyorsabban beindult 😀 köszönjük (Y)
    jaés egykis offffffff
    hol késik az angry birds rio-m??:@@@@@ 😀

  3. lépj ki az accountból és lépj vissza, hátha …..

  4. Tiny Wings-hez létezik cheat, amivel állíthatod a madár illetve az “este” sebességét. Ezt hogy fogjátok kiszűrni?

  5. Ohhh. thx 😀

  6. @hrvp: Úgy hogy már patchelték 🙂

    Egyébként mi a véleményetek a SzifonCenter-ről?

  7. Szevasztok!

    Nekem nagyon tetszik a kezdeményezés, és eddig a megvalósítás is… Remélem jó lesz!
    Igazából már régóta vártam egy ilyen ötletet, a gamecenter nagyon jó dolog, király hogy így lehet nyomni egymás ellen, tutira beszállok!

    Lehet hogy hülye vagyok de nekem nem volt teljesen egyértelmű:
    Ez a vasárnap ma vagy jövőhét vasárnap?

  8. Ez egy tök jó ötlet 🙂 ha tényleg meg tudjátok csinálni úgy, hogy tiszta legyen! 🙂

  9. Arra rá jöhet az Apple, hogy jailbreakelte-e az iPod Touch 4G-m, mert mist regisztráltam a Game Center-be és a Tiny Wings-et letöltöttem a netről és fel raktam a Touch-ra és ugye így nem az AppStore-ból töltöttem le és ha most evvel a Tiny Wings-sel játszom rá jöhet az Apple, hogy nem eredti a játék?

  10. @Underdoggie: Igyekszünk majd! 🙂 Így tényleg bárki csatlakozhat bármikor és játszhat “velünk”.

  11. Hol lesznek majd eredmények? A postban vagy a kommentek között???

  12. @apricot: Postban és Facebook-on lesznek közölve.

  13. Szerintem kiírhatnátok gamecenteren állapotba időnként a legjobb eredményt, hogy tudjunk viszonyítani…
    Persze csak egy ötlet…

  14. @celim: Igen tervezzük, hogy 1-2 napont tolok egy screenshot-ot az állapotról.

  15. @RiceWagner: Nem tudják meg szerintem

  16. Amúgy miért nem tudok senkit felvenni Nick alapján? csak email-en keresztül megy.. :S Ez még a 4.2.1 hibája lenne?

  17. OFF
    iOS-re van valami hasonlo program mint androidon a traffic counter?
    (Mutattja az elküldött SMS ek számát az adatforgalmat stb..)

  18. Sziasztok!

    Szeretném ha ajánlanátok egy olyan Flashlight programot, ami ingyenes, és olyat tud, hogy ha be van állítva az Auto-Brightness, akkor is feltúrja a Brightness-t amikor elindítom az app-ot. Régen volt ilyen a Cydiás Flashlight, csak sajnos azóta sem találtam ilyen app-ot! Köszönöm előre is a segítségeteket!

    Üdv.

  19. @Gabosz: szifont fel tudtam venni nick alapján szintén 4.2.1-en..
    @Joker: én az iLlumination-t használom erre, sok benne a beállítás is.. Még morse-sni is tud a kijelzővel is meg a led-el is 😀

  20. @Kovi87: az enyémet? 🙂 Mert nekem nem jelenik meg egy request sem.. Sőt még a szifon.com os visszaigazolásom sem jött meg.. 🙁 Nemvágom..

  21. @Gabosz: Eddig minden felkérést vissza igazoltunk, maximum nem kaptál róla push üzenetet. Nincs ezzel probléma 🙂

  22. @Gabosz: nem téged vettelek fel, hanem a szifon-t, és azzal nem volt gond 🙂

  23. @admin: Nemértem hogy akkor miért nem kaptam visszaigazolást, pedig elment az email címre a kérelem..
    Ha nem gond, felvennétek esetleg Ti is engem? 🙂 csak mert nem értem miért nem működik az én felkérésem.. 🙁
    [email protected]

  24. Oké már a dolog, megoldódott, csak “beragadt” az account-om, már fent van a szifon a barátok között.. Lehet törölni a hozzászólásaimat.. 😉

  25. @attika40: VoiceMan

  26. Nagyon jó ötlet! Bár biztos nem én leszek az első. Pedig jól jönne egy ingyen Catan!

  27. Nagyon jó kezdeményezés a részetekről. A verseny nélkül is örülök a lettek gc-s barátaim tudom hol állok a játékkal a többiekhez képest…

  28. A versenyről annyit, hogy a Tiny Wings kicsit szerencsétlen választás, mert az elérhető pontszámot nagyban befolyásolja, a nest multipier szorzó, aki azzal előrébb áll (többet játszott, és foglalkozott a fészkek megszerzésével) könnyebben szerez magasabb pontszámot…
    Ajánlom minden játékos figyelmébe, hogy a hét elején az objectívek megszerzésére koncentráljon!

  29. @Godlike: Ebben igazad van, viszont direkt emiatt az első 3 helyezettet jutalmazzuk, így azért van esély, de legközelebb erre is odafigyelünk.

  30. Szerintem nagy ötlet, de amellett hogy ilyen híres játékokban mérjük össze a tudásunkat mint pl,: Tiny Wings, Ninja Fruit…stb lehetne majd néha kicsit népszerütlenebb játékokat játszatni velünk ahol kb mindenki ugyanazzal a 0-tudással indul a hét elején 😉 de persze ez acsak egy ötlet 😀

  31. hali nekem annyi bajom van hogy az achievment-eket nem írja a game center pedig 2-n kivül az összes megvan openfeint szerint is…

  32. Az Archetype fps jatek meg van valakinek?Az erdekelne, hogy gyroscope support van-e benne?Meg tudna mondani valaki?Koszi!

  33. @hohand: Nekem régebben megvolt, akkor nem volt gyro támogatás. Szerintem most sincs… 🙁

  34. Sajnos a Szifon.com-ot már nem lehet bejelölni barátnak, mivel elértük az 500 főt, így most a SzifonCenter-t kell bejelölnötök. Természetesen a 2 felhasználó statisztikáját összesítjük majd! Tehát, aki a Szifon.com-ot jelölte eddig az is játszik és az aki a SzifonCentert jelöli be ő is versenyben van. A szifon.com-on több requestet NEM tudunk fogadni!

  35. @Celim: koszi az infot!
    Valaki megtenne,hogy megnezi i4-en egy tort verzioval?Koszonom!

  36. majd a szifon.com-os accról is tegyetek fel képet, mert ma hajnalban már reptettem egy 192k-et 😀

  37. Nekem már van 200k fölött is. Én is kíváncsi vagyok, hol állok ezzel…

  38. Hát én rendesen lemaradtam a 123 ezremmel 😀
    Na majd gyakorlom még kicsit 🙂

  39. 200k-k ajjha, nekem még a 60ezer is érdekesen ment, asszem bennem van a hiba:D remélem a következő játék valami olyan lesz ami jobban fekszik…

  40. ehhh s akkor én mit mondjak a kicsi 58 ezremmel? 😀

  41. tiny wings-ben amúgy mi a cél?
    mármint mi alapján jön el az éjszaka?
    ki lehet ezt tolni vagy inkább minél nagyobbakat ugrálni? 🙂

  42. Sracok eddig b 3-szor kuldtem requestet de meg semmi, nemtom, hogy nalam van-e a gond vagy ti nem igazoltatok meg vissza^^
    nemtom mi lehet a gond.
    esetleg kuldjetek ti egy requestet legyszi:
    CSONTI90 a nick

  43. @mrone-two: lehet, nem jóra küldted. a SzifonCenter-re küldted? küldd el újra.

  44. @Jadeye: A szifoncenteres e-mail-re kuldtem mert magat a szifon center nick-et nem talalja :/

  45. @mrone-two: küldtünk egy requestet a megadott nick-re.

  46. Sziasztok!
    Tökjó a kezdeményezés és maga a játék is, bár én tuti nem leszek első ebben (bár szerintem más játékban sem), mert még csak tegnap töltöttem le, de tetszik. Egy kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni: van olyan feladat talán 18as szorzónál, hogy fordítsd fejjel lefele a telót az 5. szigetnél, nekem ez egyáltalán nem megy, pedig már mindent próbáltam, még fejjel lefelé is végig vittem a szigetet :))) Nem tudja valaki hogyan kell teljesíteni?

  47. @Babesz: az nekem is nehezen ment próbáld meg végig fejjel lefelé függőlegesen tartani ne nagyon döntsd meg és igen legjobb ha az egész pályán így mész

  48. @Jadeye: nem kaptam meg:S
    lehetseges valami beallitasbeli problema? vagy atkuldjem pm-ben az email cimem?

  49. @3pdavid: Köszi, nagy nehezen sikerült 🙂

  50. @Babesz: az iPaden poén :DDD


Add a Comment