fbpx Skip to content

A Vodafone korábban, az iPhone forgalmazásának kezdetekor úgy döntött, hogy ügyfelei számára ingyenesen elérhetővé teszi az egyik legnépszerűbb navigációs alkalmazást az iPhone-ra, vagyis az iGO MyWay-t. Ez a különböző fejlesztések miatt mostanra vált elérhetővé.

(a képek illusztrációk)

Ez a Magyarország-térképpel érkező, átdolgozott iGO My way alkalmazás a szokásos érdekességek mellett az összes Vodafone-bolt címét és nyitva tartását is tartalmazza. Így az előfizetők könnyen megállapíthatják, hogy merre található a legközelebbi bolt, ha például valamilyen személyes jelenlétet igénylő segítségre van szükségük. Az iOS 4.0-ás operációs rendszert igénylő szoftver kétnyelvű: kívánság szerint magyarul vagy angolul kommunikálhat a felhasználóval, és kompatibilis az iPhone mellett az iPod Touch-csal és az iPad-del is.

Sajnos a grafikai elemek nincsenek retina kijelzőre optimalizálva jelenleg, így elég furcsán mutat (teljes méretben nézd meg – katt a képre!):

A Vodafone Navigation Hungary ingyenesen tölthető le a Magyar App Store-ból, és a navigáció csak Vodafone-os SIM kártya esetén működik (más szolgáltató kártyájával is elindul, de a navigáció itt nem működik értelemszerűen). Az említett alkalmazáson kívül még van pár app-je a Vodafone-nak, amik az ügyfelek életének a megkönnyítésére szolgálnak. Ezeket itt tekinthetitek meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. kicsit FAIL, hogy a második képen a láthatóan Vodás program egy Telenoros kártyával futó szifonon megy 😀

  2. @szeka: az nem fail, hanem direkt: “(más szolgáltató kártyájával is elindul, de a navigáció itt nem működik értelemszerűen)”

  3. 1. Egész pomtosan mi az a különböző fejlesztés?
    2. “az ügyfelei életeinek” hááát… Nekem csak egy életem van.

  4. remélkük kapunk rá retina display frissítést idővel, amúgy nagyon korrekt kis alkalmazás

  5. Hát a navngo-nál csak jobb lehet:D

  6. @taky1974: 1. hogy elkészüljön a “vodás mivoltot” ellenőrző rész, hogy belekerüljön a voda boltok listája, stb.
    2. javítottuk, köszi 🙂

  7. Az ok, hogy csak Vodás kártyával megy, de mit kezd az olyan iKészülékekkel, amiben nincs SIM-kártya, mint pl iPod Touch generációk, iPad generációk csak WiFI-vel.

  8. @ZsDaniel: tetheringelhetsz rájuk netet a vodás iPhone 4-ről például, így működhet rajtuk.

  9. @Jadeye: ebben az esetben sorry 🙂 de failblog olvasgatás után idekavircolva nem jutott más eszembe 🙂

  10. marad a navigon. az legalabb retina display ready… ezt nagyon hianyolom ebbol az igo-bol.

  11. Csakúgy 4 hónapot késtek…..és most meg úgy tálalják mit valami hihetetlen nagy ajándék…kicsit megkésve. 2010 nov 29 rég elmult.

  12. @sagona:
    Igazad is van! A navigonnak tavalyi a térképe, az igo-nak meg friss. És nen szeretnék veled találkozni az úton, amikor a hd felbontású navit bámulod az út helyett.
    Inkább hallgasd! Vagy a navigonnak az is retina? 😉

  13. @Jadeye: akkor nem jobb egyből az iphone 4-re rakni az igo-t? 🙂
    vagy az iphone-t jobbra az ipodot balra és akkor mehet sztereoban a navi? 😀

  14. @taky1974: eloszor is, meg nem talalkoztam olyannal, hogy a navigon rosszul mutatta volna az utat. Masodszor pedig, sztem senki nem olyan hulye, hogy bamulja a gpst es csak azutan megy. Gondolom te sem. Tampontot ad, de az utat figyeli az ember es a forgalmat…

  15. @sagona:
    1. A Navigon térképe össze sem hasonlítható az iGO Top Map térképével.
    2. Ha Te sem nézed a kijelzőt, akkor nem mindegy, ha pixeles egy kicsit?
    3. Szerintem max. 1 hónap, és kit van az iGO primo frissítés, ami ingyenes lesz, és a Navigon tudásban, megjelenítésben, térkép alapanyagban sehol sem lesz.

    Ha szerencséd van, addigra már lesz a Navigonnak is frissítése.

  16. varom a frissitest addig elvagyok a navigonnal… tultargyalva sztem. 😛

  17. Feltettem. Kiválasztottam a Boltban az aktiválást. Bemegyek a letöltésekbe és csak annyit ír, hogy a fájl letöltésre kész és nem történik semmi.
    A telóm T-s, de függetlenítve van és vodás sim van benne. Ez gond lehet?
    Vagy esetleg egyéb ötlet?
    Köszönöm!


Add a Comment