fbpx Skip to content

A Bónusz Brigád nem tétlenkedik, már állást is ajánl nektek! Sőt, ezt tetézi egy nyereménnyel is: aki a legtöbb pénzt keresi magának, nyerhet egy iPad 2-t is!

Hívd meg a barátaidat, mutasd be nekik a Bónusz Brigádot.

Valahányszor meghívsz egy barátot, kapsz 1.000 Ft-ot, amit szabadon levásárolhatsz az oldalunkon. Mindehhez csak arra van szükséged, hogy a meghívott barátod az általunk automatikusan kiküldött levélben található linkre kattintva regisztráljon, és egy héten belül legalább 2.000 Ft értékben vásároljon. Minél több barátot hívsz meg, annál több pénzt keresel. 50 barát – 50.000 Ft, 500 barát – 500.000 Ft, és így tovább! 🙂

Ha 2011. 03. 24. 23:59-ig te hívod meg a legtöbb barátot és ők regisztrálnak, vásárolnak az oldalukon, akkor a rengeteg pénz mellé te kapod meg az ország egyik első iPad 2 táblagépét.

További információk a weboldalukon: bonuszbrigad.hu

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. ne rontsatok a szifon image-t ilyesmikkel!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ne már!!!! Ez gáz!

  3. Jézusom, ezt a marhaságot. Ki az a barom aki ebbe belemegy?

  4. Hát azt hittem, hogy a tegnapi közvetítésetek volt az oldal legalja (szerver túlterhelés-ez önmagában is vicces-, a twitterre hívtatok-nekem nem ment-).
    de látom van még lejjebb is.
    Gratulálok!

  5. Nem értem miért adjátok a neveteket ilyen baromságokhoz?

  6. háperszeh nyerhetsz:D, mint a lottón az ötöst. kezd úgy kinézni az oldal mint egy karácsonyfa

  7. (Pedig az van ráírva a gombra hogy “Tetszik”, a másik tényleg az “Offtopic”)

    Már néztem 1x a BB-ot, de nem volt olyan ami nekem “kellene” rajtuk keresztül, de biztos sokan nyomják… Csak azok sztem már mind tudják mi az, nem?

  8. @Faquzz: nem olyan mint az ötös a lottón. az nyer aki a legtöbb ismerősét hívja meg. ez sztem elég konkrét.

  9. @KekszNET: mi volt a bb-n amikor nézted? mi az ami neked “kellene”?

  10. Ti mennyit kaptok ezert? 🙂 50 barat – 50.000 ft, 500 barat – 500.000 ft es igy tovabb… 🙂
    Keves a cikk, sok a hirdetes.

  11. Nagyszerű dolog, a barátaink biztos nagyon fognak örülni a spamnek. (nem)

  12. Baj van itt az értőolvasással…. Kapsz 1000ft-ot ha az ismerősöd 2000ft-ért vásárol. Ott van feketén-fehéren. Szóval attól , hogy meghivsz 50 ismerőst az nem eredményez annyiszor 1000 Ft-ot.

  13. @athis1975: És ha valakinek kétsége lenne idézet az oldalról. Amit igazán a cikk posztolója a félreértések elkerülése végett hozzátehette volna a cikkhez.
    ” 
    Akár mennyi barátot meghívhatok, mindenki után megkapom az 1.000 Ft-ot?
    Igen, minden olyan meghívott barát után megkapod az 1.000 Ft jóváírást aki a meghívóban kiküldött linkre kattintva regisztrál és egy héten belül legalább 2.000 Ft értékben vásárol.
     
    Mi történik ha a meghívott kevesebb mint 2.000 Ft értélben vásárol, vagy több mint egy hét után vásárol csak?
    Ilyen esetben sajnos nem jár neked az 1.000 Ft jóváírás. A jó hír, hogy az ajánlataink 99%-a eléri, vagy meghaladja a 2.000 Ft-ot. Azaz egy átlagos vásárlás esetén azonnal révbe érsz a meghívottaddal.”

  14. @kapcy: Azt mondom hogy nem kell, nem pörgök ilyen akciókra…

  15. Sokat esik a szememben az oldal, ha ilyen színvonaltalan átveréseket jelentet meg. Remélem ezen mélyen elgondolkodtok és rájöttök, hogy nincs ilyesmire szükségetek.

  16. @surda35:
    Lassan már nincs is szifon image, ha a .com-ra gondoltál, és nem a telefonra… 😉

  17. Én úgy gondolom, hogy senki nincs kötelezve arra, hogy az itt megjelent írásokkal egyetértsen. Sőt, nekem sem tetszik a cikk tartalma.

    De! Ha nem is ért valaki egyet, akkor azt az aktuális írás tartalma miatt tegye és ne kezdje el az oldalt ócsárolni. Azt az oldalt amelyik évek óta értünk van és teljesen ingyen olyan cikkeket jelentet meg, amik segítségével ki tudjuk használni a telefonunk nyújtotta lehetőségeket. Én az iPhone-ommal ezen az oldalon “nőttem fel”, és gondolom sokan vagytok még így.

    Annyit kérek ezt mindenki tartsa tiszteletben!

    És akkor most lehet elkezdeni nyomkodni az Offtopic gombot!

  18. @pAnk:
    Én nyomtam egy pirosat Neked! 😉
    Nem, nem szoktam ócsárolni az oldalt, legfeljebb magamban bosszankodom, és elhullatok egy-két könnycseppet az oldal miatt! Hisz én is ezen az oldalon nőttem fel abszolút a kezdetektől fogva, így van összehasonlítási alapom, és szomorúan nézem végig, hogyan épül le hónapról-hónapra…
    Hüpp-hüpp… :(((

  19. A bónusz csöcsöket Likeolom :>


Add a Comment