fbpx Skip to content

@p0sixninja írta twitteren, hogy elég jól sikerült haladniuk a dolgokkal, és mivel nem tapasztalnak már nagyobb problémákat, így kiadásra érett a GreenPois0n. Ezt pedig 2010.10.10-én 10:10:10-re lőtte be, GMT szerint.

A GreenPois0n egy low-level (tehát hardveres szintű) bootrom exploiton alapul, aminek köszönhetően az Apple nem fogja tudni befoltozni ezt a hibát, csak hardveres frissítéssel, tehát csak új készülékkel.

A GreenPois0n segítségével jailbreakelhető lesz az összes 4. generációs eszköz 4.1-en, és hacktiválni is tud majd, így azok is használhatják majd, akik nem tudnak gyári kártyával aktiválni. A 4.1-el érkezett új baseband függetleníthetőségéről itt még nincs szó, ez csak a jailbreak!

A hivatalos oldal a GreenPois0n esetén a http://www.greenpois0n.com, tehát bármi más, hasonló nevű oldal nem valódi! Ha meg valaki azt állítja, hogy a fenti időpont előtt megszerezte a GreenPois0n-t, az nem állít igazat.

Figyelem! Ha frissítesz a 4.1-re, a GreenPois0n segítségével tudsz majd ugyan jailbreakelni, de a 4.1-ben a baseband frissült, így egyelőre nincs rá függetlenítés! Ha függetlenítened kell, egyelőre NE frissíts 4.1-re a GreenPois0n miatt se! Mindenki a saját felelősségére piszkálja a készülékét.

***

Frissítés 1.: a Greenpois0n egyelőre csak a 4. generációs eszközöket fogja támogatni, hiszen a SHAtter exploit az A4 chip sajátja. Így nem használható 3GS, vagy korábbi készülékeken!

Akiknek tehát 3GS vagy korábbi készülékük van, azok ezt nem fogják tudni használni, hanem számukra majd @comex fog kiadni valami frissített JailbreakMe-t, de erről egyelőre nincs hír, arról pláne nincs, hogy mindezt mikor.

Időközben megjelent a redsn0w legújabb változata Windowsra is, így akiknek nem fontos a függetlenítés, azok 3G esetén már tudnak jailbreakelni 4.1 esetén Mac nélkül is. (Jelenleg nagyon terhelt a szerver, így lehet, hogy azonnal nem jön be az oldal, próbálkozni kell!)

Letöltési link az oldal alján: http://wikee.iphwn.org/howto:rsbeta

Akiknek a függetlenítés is fontos, azoknak  egyelőre csak a custom firmware a megoldás, mert anélkül frissül a baseband, amire jelenleg még nincs függetlenítés. A custom firmware-hez OSX esetén egy patchelt Pwnagetool kell, vagy Windows alatt például a sn0wbreeze. A Pwnagetool-ból is hamarosan érkezik a hivatalos, frissített változat, de kiadási dátumról itt sincs szó.

3GS esetén is van lehetőség a 4.1-et jailbreakelni, de csak azoknak, akiknek van SHSH 3.1.2-höz. Emiatt ez legtöbbször túl körülményes, vagy SHSH fájlok hiányában nem is megvalósítható. A 3GS tulajok így jobban járnak, ha várnak még, amíg @comex ki nem ad egy frissített JailbreakMe-t.

Aki pedig még nem mentette le a 4.1-hez az SHSH fájljait, tegye meg azt mihamarabb az Umbrellával! Ezt még akkor is lehet használni, ha nincs is jailbreakelve a készülék.

***

Frissítés 2.: többen jeleztétek, hogy 3G jailbreakelésénél az új Windows-os redsn0w megáll az “Uplading ramdisk…” résznél, és nem történik semmi. Aki ezt a hibát tapasztalja, az állítsa át a kompatibilitást a redns0w.exe fájlon XP SP3-ra, majd próbálja meg újra. A visszajelzéseitek szerint így már mennie kell.

Olvasd el a hozzászólásokat is

230 Comments

  1. Remélem ez már windows-on is futni fog. 😀

  2. A greenpoison függetleníteni is fog… ez is le lett irva…

  3. Stílusos a megjelenés pontos ideje. Vasárnapig meg már ríva is kibírjuk.

  4. Azt hiszem minden Iphone 4 tulajdonos nevében köszönettel tartozunk a Chronic Devteam-nek! Szuperek vagytok ès szifonosoknak is köszönjük az éjféli közètêtelt!

  5. De jó lenne már… A függetlenítés meg pláne!!!

  6. OMG WTF ROFL LOL

  7. @Attk4: lol, és ezt hol láttad? Csak azért mert nekem még nem sikerült sehol találnom erről semmit! Azt olvastam, hogy már találtak hibát az új basebandben, de még nem tudják mit lehet vele kezdeni …

  8. @Attk4: és ez hol lett leírva mégis? adj valami linket, mert sehol nincs erről infó, csak annyi, hogy találtak hibát, ami _talán_ használható lesz, de egyelőre nincs szó függetlenítésről.

  9. @Attk4: A próféta szóljon belőled!

  10. Hidd el, nem az szól…

  11. és ez 100% hogy 3gs-re is jó lesz? :O

  12. volt is irva h akik a függetlenitesröl kerdeznek maradjanak nyugton mer a greenpois0n lefoglalja az egesz teamet szoval fuggetlenitesre meg varni kell
    kb 1-2 honap meg tuti
    dev team is megcsinalja a maga pwnage tooljat meg redsn0wjat ami szerintem mar keszen van csak atadjak a chronicnak az elsöbbseget es utana raallnak a fuggetlenitesre

  13. 3gsre is jó lesz-e?

  14. levan irva h hardver alapu minden keszuleket jailbreakelo

  15. Az összes szerintetek mit jelent? 🙂 grrr…

    Tényleg a dev team-es cuccokról nincsenek bővebb hírek?
    Köszi!

  16. @Attk4: Nem függetlenít, azt irták hogy a Dev Team talált egy kibát és egy törést a basebanden, úgyhogy várhatóan az ultrasnow is frissülni fog majd!

  17. Mellesleg akkor vasárnap este 7 igaz?:D

  18. ui: GMT(greenich mean time) tehat delelott 11 vasarnap

  19. Zsir akkor jól gondoltam mivan Budapest GMT+1 🙂
    fulii: probáltam megkeresni, de nem találtam sehol sem:( De olvastam… hogy eközben a dev teamesek már meg nem mondom kik…. találtak a basebanden valamit… és azt basztatják

  20. hi!
    amugy ez a Chronic meg a Dev Team két különbözö csapat volt?

  21. Tudom bocsi OFF meg minden de megőrülök! Vettem a PC-hez webkamerát és asszonnyal akarok videótelefonálni iPhone4-gyel, adminék azt írták anno, hogy nekik ment fringgel iPhone4-en úgy, hogy a Mac-en Skype volt! Nekem nem megy! Azt olvastam összevesztek vagy mi!? Ok, letojom, de akkor mondjatok egy progit amivel lehet iPhone4 to PC videohívást eszközölni! Köszi szépen!

  22. De lehet +2 mert nyáribiszbaszba vagyunk?

  23. Jah:D

    Central European Standard Time = GMT+1
    Central European Summer Time = GMT+2

    Úgyhogy 12….

  24. Értjük hogy hardver alapu de arrol volt szo hogy az A4es chiphez van az exploit.
    Szoval akkor ez jo 3gs-hez biztosan? nem véletlenül kérdeztük meg.

  25. A baj csak az, hogy rosszul tudjátok, mert sajnos nem az összes készülékre jó :(( (és nekem is 3GS- em van). Csak azokra, amikben A4 proci van.
    chpwn: “Please remember that SHAtter and greenpoison are /only/ possible on the fourth-gen devices: iPad, iPhone 4, and iPod touch 4G.”

  26. @Bith: Szívás… Az “összes” akkor itt az összer 4. generációsra értendő…

  27. MuscleNerd has confirmed that SHAtter exploit and GreenPois0n tool are only for the fourth-gen A4 devices like iPhone 4, iPod touch 4G, and iPad. It is not going to work on iPhone 3GS, iPhone 3G and iPod touch 3G.

    szal a többségnek szopacs.

  28. nem nem semmi ilyesmi nem várhattam a semmire ket honapja tuti h nem vagyok hülye es azt olvastam h 3GS t is tud majd jailbreakelni(nekem is az van)
    es gecire varom mar

  29. Hát, ha nem fogja az új iboot-os 3GS-eket jailbreak-elni, akkor ez most megintcsak nem érint, iPhone4-em csak jövőre lesz…

  30. @Fulii : ennel nyilvanvalobba nem tudom tenni:
    Please remember that SHAtter and greenpoison are /only/ possible on the fourth-gen devices: iPad, iPhone 4, and iPod touch 4G.
    Tweetie for Mac • 2010.10.08. 1:19
    retweeted by @MuscleNerd
    2010.10.08. 1:19

  31. Update 1: GreenPois0n Likely going to be untethered jailbreak for iOS 4.1

    Update 2: GreenPois0n will only jailbreak 4th-generation devices, only iPhone 4, iPod touch 4G and iPad. Nothing More.

    Update 3: Calm down, Comex will deliver a jailbreak for iPhone 3GS and iPod touch 3G users, the exploit may works on iOS 4.2 too.

  32. Lehet hülyeséget kérdezek, de a 4.1 Jailbreak működik most régi ibootos 3Gs-re?

  33. 3G és 3GS tulajoknak:

    —>
    chronicdevteam chronic dev team

    greenpois0n supports: The iPad, the iPhone 4, and the iPod touch 4. Probably the AppleTV as well.
    <—

    Tehát mi még mindig szívunk…

  34. Már megőrít ez a 4.0 lassúság 3G-n…

  35. Xanaxos: akkor tedd fel a 4.1 et! Mar lehet jbelni rednsowwal:) csak fuggynincs meg ra!

  36. Hát sajnos a függetlenítés ami kellene,…
    Van egy olyan érzésem, hogy mi még várhatunk.

  37. Engem függetlenítés nem érdekel, csak végre legyen már kint, mert agyfaszt kapok már néha a 4.0 lassúságán 3G-n.

  38. Tényleg mit tudtok görcsölni a JB miatt mint a gyerek aki nem kap meg vmit. En is hasznalom az ipad-on ha vmit tesztelek es jo utánna megveszem a Store-ban.

  39. Nah bazz… Nekem aznap egész nap verseny van! Áhh, de jó… Amúgy ez a 3GS-t is jailbreakeli nem?úgy hallottam hogy a SHatter exploit az a4 chip hibát használja, ami 3GS-ben nincs. Hogy is van akkor ez?

  40. i4 az uj ipt meg ipad eket tori amiben a4 vav

  41. Mindig a “közèpsō” testvérnek a legnehezebb az élet…
    Ez a 3 gs folyton a kakukktojàs.

  42. Ez az iPod Touch 4G-t is jealibreakeli? 🙂

  43. Sokan itt nem tudnak olvasni…ezt észrevettem…

  44. @szorian:
    Görcsölni? Amíg nincs jb, függetlenítés sincs.
    Így csak egy touch-om van! Ugyhogy itt nem csak a fizetős appokról van szó!

  45. @szorian: és azt áruld már el, h aki cydiából vásárol az hogyafaszba rakja fel azt a programot ujra, ha nincs jb neki?

  46. na már most ha ez hardwares, akkor a 4.2-t is viszi?

  47. @Neo19: fogja

  48. Amúgy attól még, hogy hardveres a JB, attól még valszeg ugyanúgy javítani fogja az Apple a dolgot, miután kijön az exploit, ahogy a 3GS-eknél is tette, azért vannak régi és új iBootos készülékek. Úgyjogy idővel lesz majd régi és új A4-eses iDevice. Persze a már legyártott ill. eladott cuccokat ez nem zavarja.

  49. @Neo19:

    Igen, ez mindent visz, amíg az apple nem ad ki új hardware verziót, mint a 3GS-nél. Viszont alapból a SHAtter csak tethered exploit, comex talált hozzá userland (gondolom) exploit ot, amivel untethered lesz. Tehát 4.2 egy ideig lehet,h tethered lesz.

  50. @set79: Lehet függetleníteni hivatalosan is. Megér annyit, egyszeri költség és nincs többé vele szívás 🙂

  51. @Tigabor
    Hol lehet? El tudnál küldeni nekem egy linket? Előre is köszi

  52. Amúgy az örökre fuggetenites az nem lesz, de cydiaban az ultrasn0w kepes lesz ugyanúgy mint eddig.

  53. Xanaxos, Dimiona: essetek neki, nekem sikerült, én is 4.0-ról indultam. a sn0wbreze 2.0.1-el csináltam egy cwf-et, és azt raktam fel az iReb segítségével. majd cydia, ultrasn0w és voálá, működik. nem frissült a baseband, és független, működik pannonos kártyával. üdv, Zsolti

  54. @Tigabor:
    Tudom, de inkább azt a 20 ezret másra költöm a mai világba.
    Én nen szívtam vele soha amúgy, csak panelcserés volt, és 4.1 került bele.

  55. @iBoy: A szolgáltatóhoz bemész, ő továbbítja hosszúszámot applenek, következő itunesre dugáskor független!

  56. Sziasztok!

    Tudom, hogy nem ide illő kérdés, csak gondoltam most ezt sokan nézitek, és nem tudom hova kéne írnom. Új iPhone 3G tulaj vagyok, gyakorlatilag nem értek semmit ezekhez a jailbreak és függetlenítés dolgokhoz. 4.1 fut a kütyün, nincs se jb-elve se függetlenítve. A függetlenítés elég sietős lenne, szerintetek érdemes e várnom amíg a 4.1 re kijön, vagy esetleg van valamilyen módszer arra, hogy 3.1.3-ra visszalőjem a telefont. Előre is nagyon köszönöm a segítőkész embereknek.

    X-Wing

  57. @set79: Platinakártyásoknak csak 10 ezer a függetlenítés a T-nél! Én már csináltattam régebben egy telót! Annyit meg megér szerintem!

  58. @Set79
    Ay en iPhoneom AT&T-s annal is tud segiteni a tmobile?

  59. Létezik a szolgáltatón kívül végleges függetlenítési lehetőség?
    Mint anno a HTC és Huewey telóknál? Ahol a neten megvásárolod 10-30$-ért és az imei szám megadásával visszaküldenek egy kódot, amit beírva a telóba, független lesz. Van valami hasonló? A szolgáltatói 20e-t sokallom, de 5-10e még beleférne… 3GS-em van, új boot-os.

  60. @iBoy: T-Mobile?

  61. @iBoy: Nem! Csak ha tőlük származik a készülék akkor, én úgy tudom! De kérdezd meg, egy próbát megér!

  62. @set79: Szia neked mennyi volt a panel csere?! Mert elvikeg az enyém is panel hibás!

  63. hello! bocsi az offért! azt szeretném megkérdezni h van egy 3g-m amin 3.0sw van es azt tudom jbzni a jailbreakme.com-al? idáig nem volt rajta semmi jb. Vagy esetlegfeltudom rá rakni valahogy a 3.1.2 vagy 3.1.3-at? Köszi szépen

  64. A 3.1.3-as rendszeren az SMS és AdressBook mappákból kimásolt fájlokat 4.1-es rendszeren visszamásolva tudom majd használni? (Persze Jailbreak után)(3GS 16GB Újboot)

  65. @X-Wing: Sajnos elég rossz helyzetben vagy. Ha a 4.1 et feltették/feltetted a telódra, akkor a baseband (rádós hálózattal foglalkozó proci/procirész verziója) is frissült.
    És még ha vissza is teszed a 3.1.3.-at, a baseband verziója csak felfele tud változni, így az nem fog visszaváltozni, vagyis addig nem tudod függetleníteni a telefont a régebbi verziójú függetlenítővel (ultrasn0w), amig ki nem jön a legújabb függetlenítés. Arra pedig most nincs konkrét dátum. 1-2 héttől 3-4-5-…-86259 hónapig is változhat. 🙁

  66. @Ace1985: nem tokfogalmazni, de remélem érthető azért. 😛

  67. @Ace1985: megy hejesen irnii ly 🙂

  68. @Ace1985:

    Köszönöm a választ! Valamiért sejtettem ezt. Hát akkor marad a legális fizetős változat, ha az úgy működik, hogy nekem ugyan nincs T-s kártyám, de maga a telefon T-mobilos.

  69. @Jadeye: Had kérdezzem meg ez hogy fog müködni costum fw-vel?

  70. Természetesen csak olyan készüléket tudsz függetleníteni a T-nél, amit ott vásároltál és már lejárt a hűségidőszak!!! Nálam sajna még nem járt le, ezért még a 20e ellenében sem lehet egyelőre! 🙁

  71. @Whydo: igen a 3.1.3 fájlokaT A 4.X TUDJA MAJD HASZNÁLNI.

  72. @iBoy: Igen.

  73. Az internetes, végleges függetlenítésről van valakinek infója?

  74. Breadman: elvileg igen, visszafelé nem kompatibilis 4.x-ről 3.x-re

  75. @breadman: Köszi, akkor nincs más hátra, mint várni…. (és reménykedni) 🙂

  76. szijasztok! Szerintetek MC modelles azaz új hardveres 3g ipod touchra jó lesz a pois0n? tudo ez nem 4g viszont MC mondell….

  77. Nagyon lassan jön le a redsnow, az oldal túlterhelt.

  78. @Zsolti20: leírnád ezt nekem, mert én is megcsináltam a custom FW-t, de nem mertem feltenni.

  79. @nico: már micsoda? a jailbreak? a custom firmware ugyanis alapból jailbreakelt. vagy a függetlenítés? de ez nem függetlenít. szóval nem értem, mi a kérdés.

  80. kezdek agyfaszt kapni en is 3g-n 4.0-val. kereken egy honapja jelent meg a hivatalos 4.1, elotte volt GM meg beta meg minden egyeb. kellett valaha ennyit varni egy fuggetlenitesre? :S

  81. @Bith: azért köszi

  82. Melyik oldalt ajánljátok, ha I Padre szeretnék alkalmazásokat letölteni?
    köszi

  83. @qwerty: milenne ha felraknál egy 4.1-es custom fw-t?? nemkéne várnod akkor semmire…

  84. @Belnir: ami nem egyértelmű nekem a leiratban,8-9.pont,hogy együtt fut az iReb az iTunes-al?

  85. Sziasztok
    Adott egy iphone4 4.0.2
    Lehet eszt függetleníteni és jailbreakolni?
    Így vettem a t-nél.

  86. @Lalahun: nem! ma még nem!

  87. Hali, az új redsn0w-val próbálok jb-elni egy iphone 3g-t. 4.1 fenn van itunessal frissítettem. Uploading ramdisk lépésnél megáll, gondolkozik 10 percet aztán kikapcsol a telefon. mi lehet a gond? eddig mindig ment elsőre a jb.. Frissen restore-olt amúgy a teló.

  88. LALAHUN: FRISSISD 4.1 re majd vasarnap jailbreakeld a greenpoisonnal!

  89. Ok, de kéne függetlenítenem is.

  90. @bal0gtibi: próbáld meg másik USB portban, hátha.

    @Crazy: függetleníteni is akar, azt viszont csak úgy lehet, ha nem frissül a baseband. ahhoz meg az umbrella kell. ha csak simán frissíti, akkor bukja a függetlenítést!

  91. @izoli:
    Hát nekem okosba ment, nem a t-mobilnál. 20e.

  92. @Ace1985:
    Hónapokat nem gondolnám, sztem ha kijön ez a cucc, onnantól kezdve max hetek. Én várok.

  93. Jad: oké persze lapa de akkor mér a t nél vette ? lol ha elopfizuval vette akkor hasznalja azt ha meg nem akkor ennyi erovel olcsobb lett volna kulfoldrol hozni, de mind1 lehet itt meg mahinali. igaz akkor vard meg a vasarnapot:)

  94. @breadman: igen, együtt fut

  95. sziasztok! FONTOS!
    3g-mvan!, frissítettem 4.1-re de már nem bírok várni a jailbreak-re, vissza tudom tenni a 3.1.3-at?

  96. @Lala: 3G-re ott a jailbreak… már ma is elérhető a redsn0w… el kéne olvasni a cikket!

  97. igen tudom, de nekem csak windows-om van!:(

  98. bocsánat, figyelmetlen voltam!köszi!

  99. @Lala: kiemelem:

    “Időközben megjelent a redsn0w legújabb változata Windowsra is, így akiknek nem fontos a függetlenítés, azok 3G esetén már tudnak jailbreakelni 4.1 esetén Mac nélkül is. (Jelenleg nagyon terhelt a szerver, így lehet, hogy azonnal nem jön be az oldal, próbálkozni kell!)

    Letöltési link az oldal alján: http://wikee.iphwn.org/howto:rsbeta

  100. Aki jelen van aznCore-on az szedheti onnan is a dzsélbréket 4.1 ipsw-vel

  101. @Xanaxos:
    akkor cfw t tegyél ai nem frissit bb t

  102. Köszi a linket Jadeye

  103. Nekem is megáll az uploading ramdisk-nél,pedig kipróbáltam az összes usb portot…ezek szerint várnunk kell a beta2-re ami javítja ezt a hibát?:S

  104. OFF:

    Sziasztok!
    Segítsetek pls…
    Hogyan tudom a régi program ikonokat(kis felbontású) kicserélni nagy felbontásúra….
    Pl most frissítettem az igo-t…a frissítésben már az uj ikonja van mégis maradt a régi?
    Thanx előre is…

    ON:

  105. akinek megáll az uploading ramdisk-nél 3G-n: milyen OS alatt próbáljátok? értsd: XP, vista, win7, illetve 32bit vagy 64bit?

  106. Admin, Jadeye! Tudom, hogy snowbreeze utalok vagytok, de ideje lenne lassan egy tesztet csinálni és megírni, mert vasárnaptól meg idegesebb lesz minden 3GS tulaj, es ráadásul kicsit többen vannak, mint pl i4 tulajok… Persze lehet azt mondani, hogy a sb mindig megbízhatatlan volt, de ugye az előítélet tévedhet.

  107. Ha már jön a 4.1 Jailbreak, tudnátok adni pár linket, ahonnan tudok letölteni programokat, játékokat, ilyesmiket? 🙂 Köszönöm előre is!

  108. @loveboy: Miért, az SB nyitja a 3gs-t?

  109. én win 7 64bit

  110. @benii:
    Áááááá. Nagyon szépen köszönöm. Már jön is 🙂

  111. Sziasztok. A kérdésem nem ide tartozik, de nem találtam a megfelelő helyet, ahol feltehetném. Frissíteni szeretném barátnőm 3G-jét 4.0-ról 4.1-re, de neki fontosak, hogy megmaradjanak a játékai mentései. back up-ot nem akarok felrakni, mert jailbreak, stb. miatt félek szétmenne a rendszer.
    Hogy tudom lementeni, maj visszamásolni úgy a játékokat, hogy a fájlok hozzáférési jogai az eredetiek maradjanak és ne változzanak meg le és felmásolás esetén. Mivel már régebben volt ebből gondom, és volt, hogy pl. utána nem mentett a játék.
    Köszi.

  112. Ltanczos: custom firmware-t csinál a snow, mint a pwnagetool, csak más írta a programot. És mivel a regivel állítólag voltak gondok, az újat sem ismerik el itt. De hogy miért, azt nem tudom. Pedig 3GS-re nagyon nem látszik más megoldás….

  113. win 7 64bit-en én is..

  114. @loveboy: nem utálatról van szó. hanem arról, hogy a snowbreeze csak akkor működhet új ibootos 3gs-en, ha van shsh 3.1.2-höz, vagy eleve 3.1.2-n van. szerinted hány százaléknak van ez így? aki most nem tud jailbreakelni, annak 3.1.2-höz se lesz shsh. akkor meg mi értelme megkavarni mindenkit? na ugye…

    @epyc: AppStore. ott van a készülékeden alapból. vagy tört kéne? akkor meg apptrackr.org, de számtalan alkalommal le lett már írva.

  115. @Peti95: Bocsi nem vettem észre h már kinnvan.

  116. @Peti95: Mármint azt h már kiírtátok.

  117. @Jadeye: Nekem megvan a 3.1.2-höz az shsh fájl.
    Szóval hogyan tudnám a mostani 5.14-es baseband-os telómat függetleníteni?

  118. megvan a megoldás 3G-n!Windows Xp(sp3) kompatibilitást állítsatok!úgy nem fog elakadni az uploading ramdisknél!Jó jailbreak-elést!

  119. Jad, ezek szerint csak ennyi a baj vele? Regibootnal nincs ilyen probléma. Egy cikket akkor is megérne, max kikapcsoljatok a komment lehetőséget , és akkor nincs sok kérdés:) sokkal erdektelenebb dolgokról írtok, erről miért ne lehetne…

  120. @Jadeye:
    WinXP SP3 alatt mukodik 3G-n

  121. @itanczos: nem tudod függetleníteni jelenleg sehogy. arra a baseband-re nincsen függetlenítés még.

    @loveboy: nemtudom, rám gondolsz-e, mert az én nevem nem Jad…

    nem csak ennyi a baj vele. de ez bőven elég…

    amellett a snowbreeze nem a dev-team által kiadott dolog, és mint olyan, több hibát tartalmaz (tapasztalat). uyganakkor meg windows alatt az összes ilyesmi sokkal kevésbé stabil, mint osx alatt.

  122. köszi mindenkinek a visszajelzést, frissítettük a cikket a következőkkel a windowsos redns0w kapcsán:

    Frissítés 2.: többen jeleztétek, hogy 3G jailbreakelésénél az új Windows-os redsn0w megáll az “Uplading ramdisk…” résznél, és nem történik semmi. Aki ezt a hibát tapasztalja, az állítsa át a kompatibilitást a redns0w.exe fájlon XP SP3-ra, majd próbálja meg újra. A visszajelzéseitek szerint így már mennie kell.

  123. @Jadeye: Köszi, szomorú… 🙁

  124. Jadeye, és meg egyszer, Jadeye, bocs a roviditesert. A dev team az valami official Apple dolog, vagy a katolikus egyház egyik ága, hogy ennyire hiszel benne? Azt írod tapasztalat, épp ezt mondom, reszletezd mar kérlek a tapasztalataidat a sb 2.0.2-vel!

  125. Jadeye, ugye te is érzed a helyzet komikumat? Ba..akodni kell az új redsn0wvsk, hogy működjön? Az nem deves mjnka pedig? :))) gigalol

  126. Srácok elég kezdő vagyok ezekben, de ha most fent van a 4.1 és ha felteszem a redsn0w-t, akkor ugye ez a baseband-et nem fogja módosítani, tehát ha jön majd egy unlock akkor ha ezzel JB-elem utána működni fog az unlock?

  127. Ja bocsi 3G-m van.

  128. @Jadeye
    Nekem iPhone 4-Em van 4.1-es szoftverrel es 02.10.04 es fw-el. Arra jo lesz a fuggetlenites?
    Előre is köszi

  129. @DarkEvil: erre valaki?

  130. Öntsünk akkor tészta vizet a poharba 🙂 nekem új bootos 3gs-em van 4.01-el es a cydiaban le van mentve 3.1.2-tol az osszes shsh. Akkor elviekben mehetne a 4.1 valami zrükkel ha jól értem? Bár én is úgy gondolom, hogy a tuti megoldás mindíg jobb meg újítás sincs annyi a 4.1-beb… Jadeye, rád hallgatok. Üljek és várjak akkor azt mondod ugye? Vagy érdemes próbálkozni?

  131. @iBoy: nem lesz jó.

  132. shsh nélkül lehet majd megtartani a régi BaseBandet (01.59.00) 4.1en iPhone 4-en? kösz

  133. @Jadeye: Igen Jadeye így megy, bár én alapból így próbáltam ki:)

  134. @loveboy: mi a helyzet komikuma abban, hogy egy eredetileg nem windowsra írt valami vacakol windowson…? a custom firmware készítése sem windowsra van eredetileg… és te átérzed ezt a komikumot? whvtr. használd a snowbreeze-t nyugodtan, mindenki saját felelőssége, hogy mit rak a készülékére. kicsit olvass utána a dolgoknak, és rájössz, hogy miért a dev-team dolgait preferáljuk.

    @iBoy: ez még mindig csak jailbreak, nincs szó függetlenítésről! az említett basebandre jelenleg nincs függetlenítés.

    @takeap: én várnék a helyedben. de ha van akár több órád arra, hogy először restore 3.1.2-re, azt jailbreakeled mondjuk blackra1n-nel, majd arra megpróbálod felrakni a custom 4.1-et, és mondjuk sikerül is elsőre, akkor hajrá. de számomra egy ilyen nyakatekert módszer nem megfelelő. aki nem bírja ki 4.1 nélkül még egy darabig, az próbálkozhat. szerintem nem hozott olyan egetrengető dolgokat, ami miatt szinte muszáj lenne felrakni.

  135. @H2CO3: tehát kész vagyok a custom firmw-el.
    utána indítsam el az iReb-et.ez amúgy mit csinál?? utána meg iTunest. DFU módba teszem a telót és ráteszem a shift+restore-al a custom-ot.

  136. Erre kérlek válaszoljon már valaki ha tud! :
    Tudom bocsi OFF meg minden de megőrülök! Vettem a PC-hez webkamerát és asszonnyal akarok videótelefonálni iPhone4-gyel, adminék azt írták anno, hogy nekik ment fringgel iPhone4-en úgy, hogy a Mac-en Skype volt! Nekem nem megy! Azt olvastam összevesztek vagy mi!? Ok, letojom, de akkor mondjatok egy progit amivel lehet iPhone4 to PC videohívást eszközölni! Köszi szépen!

  137. Jadeye: utána olvastam, vannak egy csomoan, akik problémákat jeleznek, de ilyenek mindig vannak, minden jb körül. Az szerintem faszsag, hogy milyen rendszerre volt először 1-1 program. Az iPhone tulajok kb 98%-a itthon winfost használ, ennyi. A főgond az, hogy eloadod a hozzaertot. Ha értenél hozza, devtag lennél. Nem vagy. Állítólag netes újságíró vagy, vagy valami ilyesmi, de akkor miért nem írsz objektíven? Pl kipróbáltuk, ezt tapasztaltuk.

    A dev team pont úgy hibázik, mint bárki más. Lásd: pwnagetool, macre, es nem ment az ibook. (4.0-4.01) mégsem dőlt a jardjaba senki, javítottak. Ih8sn0w is javította a 2-t 2.0.1-re majd 2.0.2-re. Pedig azok a hibák sem jelentkeztek mindenkinél.

    Jadeye! Azt próbálom megmagyarázni, hogy ha mar felvallaltok egy ilyen oldalt, akkor vallaljatok fel kicsit nyitottabb latasmodot is. Kicsit sokkal több 3GS-es var a jbre, mint i4-es, szerintem ma meg a régi bootosok is többen vannak, mint i4 tulajok. Es tényleg nincs sok új a 4.1-ben, de ha 3G-n gyorsabb, valszeg gs-en is az lenne kicsit. Es így tovább.

    Na mindegy, nem meggyőzni akarlak, csak ravilagitani, hogy nem csak dev-ék dolgoznak a közért, viszont sokan csak rajtatok keresztül jutnak infohoz, mert pl csak magyarul értenek, vagy nem tudnak keresni.

  138. @loveboy: “A főgond az, hogy eloadod a hozzaertot. Ha értenél hozza, devtag lennél.” a világ csak fekete vagy csak fehér. ha értesz hozzá, devtagnak kell lenned. ha nem vagy devtag, nem értesz hozzá. értem. köszönöm. a sértegetés és a személyeskedés mióta része egy értelmes beszélgetésnek? mindegy, ez flame, foglalkozzunk a lényegesebb dolgokkal:

    egyáltalán nem mindegy, mire készült el először, épp emiatt adódnak problémák a windowsos dolgokkal, lásd például hogy a redsn0w-t is kompatibilitásban kell indítani, hogy jól működjön.

    de ameddig az apple telefonjához az ideális társ az osx, addig elsőként osx-re lesz rendesen tesztelt dolog. kardoskodhatsz a windowsos tool-ok mellett, de windows alatti tool-ok esetén ezek a hibák sokkal többször fordulnak elő. nem tudom, én valahogy nem szeretnék olyan eszközt használni, ami esetén nagyobb a valószínűsége bármi hibának.

    minden szoftver esetén vannak hibák, valóban. ezért sem javasoljuk sosem, hogy a megjelenés után azonnal ugorjon neki mindenki a jailbreaknek. én mindig egy ilyen 2-5 napot várok, addigra azok, akik azonnal felrakták, helyettem is letesztelik, és az ő eszközük és idejük bánja, nem az enyém.

    ugyan ez a helyzet a snowbreeze esetén. javítottak ugyan hibákat, tény. de ha te is azok közé tartoztál volna, akik épp megszívnak egy ilyen hibát, akkor meg az lett volna, hogy “miért írtok olyasmiről, amit nem próbáltatok ki előtte rendesen”?

    nem írtunk a snowbreeze-ről, mert volt rá sokkal biztosabb módszer, ami esetén nem volt ennyi hiba.

    az meg nem egy használható módszer, ami esetén először is kell az SHSH, különben nem is megy, majd downgrade 3.1.2-re (a végén hibaüzenettel a baseband miatt), ezután megpróbálsz felküzdeni rá egy kétes stabilitású rendszert. az egyszerű felhasználónak nem lesz SHSH-ja, vagy nem tud majd mit kezdeni a hibaüzenettel, stb, és a végén kínjában felrakja a gyári 4.1-et, bukva ezzel a függetlenítést. teljesen mindegy, hogy kiírjuk-e, hogy mindenki a saját felelősségére vacakol, nem számít.

    vannak, akiknek egy egyszerű szövegértelmezés vagy lépésről-lépésre szóló leírás is problémát okoz. a snowbreeze egyszerűen nem nekik való. mert ennek ennél egyszerűbbnek kell lennie. lehet kínlódni windows alatt, de hosszú távon egyszerűen nem éri meg.

    aki meg nem ért hozzá, és nem tud angolul, annak még annyira sem ajánlott, hogy piszkálja a készülékét.

    3GS esetén semmivel sem gyorsabb a 4.1 a 4.0(.x)-hez képest.

    a nyitott látásmód megvan. de egy kínlódós módszert leíró cikk esetén a felmerülő kérdéshalmaz sokszorosa az általában tapasztalhatónak, és egy rosszul megfogalmazott válasz miatt pikk-pakk ugorhat valaki függetlenítése. akkor meg nem elég biztonságos, és nem elég használható, ha nem ért hozzá annyira valaki.

    aki meg ért hozzá, az eddig is meg tudta csinálni a snowbreeze-zel, ha akarta.

  139. @akos_brother: bele kell tenni az eredeti simet, vagy phonebook simet. az aktiválni fogja.

  140. használtam vettem a telót. szval az eredeti SIM-hez nemnagyon tudok hozzáférni. Phonebook sim-et hogy szerezhetek?

  141. Sziasztok! 3GS gyári 3.1.2 vel, sosem volt JB rajta, végig kell járnom az összes törést vagy rámehetek a jealbreak me re ?.

  142. @akos_brother: vatera pl, de iphone aktiváló sim néven is fut

  143. @akos_brother: bár lehet hogy f0recasttal célszerű megnézni, hogy melyik baseband van rajta

  144. @akos_brother: nem kell pont az eredeti sim. csak ahhoz a szolgáltatóhoz kell tartozzon, amilyen függő a teló. iPhone 4-ről van szó, ugye?

  145. Azt már lehet tudni, hogy a vasárnapi Greenpois0n csak OSX-re fog megjelenni? Mert akkor feldobok egy vinyóra egy Leopardot, gondolom úgy menni fog.

  146. @Shylian
    Nyugodtnan rámehtes a jailbreakme.com oldalra, mert elvileg 3.1.2 de inkább próbáld meg valahogy update elni 4.0 ra mert azt is feltöri az oldal.

  147. De azért én remélem sn0wbreez jó lesz win-re…..=(

  148. @Jadeye: Nem személyeskedés, csak más a fogalmunk a hozzáértő fogalmáról 🙂

    “egyáltalán nem mindegy, mire készült el először, épp emiatt adódnak problémák a windowsos dolgokkal, lásd például hogy a redsn0w-t is kompatibilitásban kell indítani, hogy jól működjön.”
    na a Sn0w windowsra készült el először 🙂

    “ugyan ez a helyzet a snowbreeze esetén. javítottak ugyan hibákat, tény. de ha te is azok közé tartoztál volna, akik épp megszívnak egy ilyen hibát, akkor meg az lett volna, hogy “miért írtok olyasmiről, amit nem próbáltatok ki előtte rendesen”?”
    Hetek óta reklámozzátok a GreenpoisOn-t, és hogy az megoldás, még egyszer nem olvastam, hogy azt írtátok volna, hogy senki ne próbálja ki, amíg nem teli kel pár nap, hogy kiderüljön, van-e hibája…Hányan fognak beleugrani ismeretlenül, a ti cikkeitek alapján a legelején???

    Az SHSH-dolgot sokadszor hozod elő, az csak az új bootnál van, réginél nincs, ezt miért nem írod oda?

    Azt honnan tudod, hogy nem gyorsabb 3Gs-en a 4.1, ha sn1w-t nem próbálod, mert nem jó, más meg nincs?

    Akinek van fogalma ezekről a dolgokról, azok nem a ti cikkeitek alapján fog nekiállni, éppen mert van fogalma. Akinek viszont nincs, annak csak a magyar nyelven megjelenő írások segítenek, ha épp segítenek.

    Ami pedig a függetlenítést illeti, azt jelen állás szerint a GP sem oldja meg, és később sem tudjuk, milyen megoldást fognak rá találni, ergo aki a reklámotok alapján vasárnap jb-el, pontosan ugyanúgy lehet, hogy bukja.

    De akkor most kérdeznék, nem írtatok sn0wbreeze-ről, mert volt sokkal biztosabb módszer, mondj kérlek egy módszert régi bootos 3Gs-re 4.1-re, aminél kevesebb a hiba…

  149. Készülék Itouch 2g 8gb( MC )
    Nekem már Waiting for rebootnál megáll pedig WINXP SP3 ba raktam ( WIN7 x64es OP-om van), egyszer elöjött az a kábel+itunes jel és akkor le és fel húztam végigment de nem rakta fel a cydiát…. Ötlet?

  150. @Jadeye:
    3G
    Megpróbáltam egy T-moblie-os kártsával, nemjött össze:(

  151. @akos_brother: modell numberből meg lehet mondani, hogy melyik országból származik, így le tudod szűkíteni a szolgáltatókat

  152. Hoppá mégiscsak összejött:D

  153. @Yadeye:Egy ide nem illő kérédés. Azt megtudod mondani hogy mikor kaptok Ipod Touch 4-hez tokot és fóliát?

  154. @Loveboy: milyen Sn0w készült először windowsra? a redsn0w 0.9.6? mert az nem… ultrasn0w? ja nem, az iOS-re van. esetleg a sn0wbreeze? az tuti nem, mert az meg nincs is osx-re.

    én minden alkalommal odaírtam eddig is, amikor megjelent valami, ha én írtam a cikket, hogy ne ugorj neki azonnal, inkább várj. ezt itt a kommentek közt is leírtam párszor. többször már nem lehet…

    “Azt honnan tudod, hogy nem gyorsabb 3Gs-en a 4.1, ha sn1w-t nem próbálod, mert nem jó, más meg nincs?”
    komolyan csak jailbreakelt rendszer létezik? mondjuk jailbreak nélkül is fel lehet rakni a 4.1-et, bármilyen furcsának gondolod. semmi tapasztalható gyorsulás nincs egy töretlen 4.0 vagy 4.1 közt a 3GS-en, csak a 3G esetén, mert ott volt vacak.

    ki írta bele a cikkbe, hogy ez függetlenítene? senki. sőt, épp az van beleírva, többször is, hogy ez nem függetlenít. olvasd el. mert amúgy a snowbreeze függetlenítene? az sem. akkor nem értem…

    az pláne nem értem, milyen reklámról beszélsz. ez egy cikk arról, hogy lesz greenpois0n. ha a snowbreeze-ről írtunk volna, hogy van, az nem lenne ugyanígy reklám? nem is kell írni semmiről, és akkor nem szúrja egyik fél szemét sem… persze akkor meg az a baj. (nem írtunk a nemhivatalos pwnagetoolról sem)

    én nem beszéltem régi ibootos 3GSről. mert arra nincs hivatalos custom firmware, a hivatalos alatt változatlanul a dev-team szoftvereit értve. a dev-team cuccai beváltak, és mindig kevesebb hibával voltak, mint bármi más. ennyi.

    én még a régi ibootos 3GS esetén is várnék, míg nem lesz egy új jailbreakme vagy más. mert az a tuti. semmi olyat nem hoz a 4.1 a 4.0.1-hez képest, ami miatt kötelező érvényű a frissítés.

    de változatlanul azt mondom: ha akarod, használd a snowbreeze-t. a te készüléked, a te felelősséged. de én jobban bízom egy olyan szoftverben, amit a dev-team készített.

  155. ipod touch 2g 8gb

    waiting for rebootnál megáll..és nem megy tovább

  156. Sziasztok egy kérdésem lenne, ami számomra fontos…

    OFF:

    Az iPod Touch 4g ben van a 6 irányú Gyroscope, mint az iPhone 4 ben?

  157. @Jadeye: ha sn0wbreeze nincs osxre, akkor hamarabb van windows-ra, mint osx-re nem? 🙂

    Igen, ma Magyarországon csak jb-elt rendszer létezik, vagy ti vagy az itt lévő emberek közül bárki nem ezért ír éppen? Igen, ma itthon csak ez a rendszer létezik, különböző okok miatt, ami lehet anyagi, világnézeti vagy bármi más.

    Sn0wbreeze nem függetlenít, de mivel változatlanul hagyja a 4.0.1 basebandjét, arra meg van ultrasn0w, így a sn0wbreeze után tudsz függetleníteni.

    a nem hivatalos pwnagetool-t te hoztad fel…tényleg, miért nem írtok egy nem hivatalos, de létező eszközről, ha írtok egy még be sem mutatott, nem létező eszközről?

    És akkor még egy kérdés: melyik dev team-et tekinted “hivatalos”-nak? a Chronic dev team-et, vagy az Iphone dev team-et? Mert ugye ez a Gp most Chronic, ha jól olvastam, az eddigiek meg Iphone-ok voltak…

  158. @Jadeye:Mégeszer
    Véletlenül megtudod mondani hogy mikor kaptok Ipod Touch 4-hez tokot és fóliát?

  159. utolsó kérdésem:
    Mivel ez a tinyumbrella-s mód nemhozott túl nagy sikert( vhogy sikerült simán befrissítenem a telót)
    a kérdés a következő: 4.1ről vissza tudom-e rakni 3.1.3-ra valamilyen hiperszuper egyszerű módon?

  160. számomra még mindig zavaró hogy a 3.1.3 jobb mint a 4.1 , mármint sebességben. úgyhogy engem hidegen hagy a 4.1. nem sokkal tud többet mint a 3.1.3. multitask jó lenne de a lassúság attól is elveszi a kedvem.. (3g)

  161. @akos_brother: ja vissza itunes, dfu mód, shift+ restore válaszd ki a 3.1.3 ipsw-t. végén hibaüzenetet kapsz. töltsd le a recboot nevű progit indítsd el és menj rá hogy exit dfu

  162. de a googleba találsz részletes leírást….

  163. Srácok, van értelme ennek a kakaskodásnak? Nekem mindkettőtök mondanivalója világos, de egyszerűen nem értetek egyet! Ez még nem baj!
    Szerintem Jadeye érthetően leírta a véleményét, ami érthető!
    Loveboy, Te is jó dolgokat írtál! Lehetne egy döntetlennel lezárni? 🙂

  164. OFF:
    downgradeeltem 3.1.3-ra a 3G-m, spirit JB, ultrasn0w.
    viszont a függetlenítés nem működik( annyit ir ki a balfalső sarokba h Searching… de nem találja a telenor hálózatot.
    Valaki tud rá vi megoldást?

  165. OFF
    Sziasztok! Milyen navigációs programot ajánlotok Iphone-ra?

  166. @H2CO3: vazze fenn van minden, de nem tom függetleníteni nem megy az ultrasn0w, valamit hiányol megcsinálom megint ..

  167. @breadman: na végre megy minden!
    iPhone 3G 4.1 Függetlenítve ultrasn0w-val. de hiányzik a 4.0 háttér!! hogy tudok hátteret fixre beállítani, hogy ne a feketeségen legyenek az ikonok??

  168. ltanczos: ez nem a sn0wbreeze hibája, pwnagetoolnal is jelentkezik, elbasztad, olvass utána jobban, ez a dfu-recovery módok nem megfelelő hasznalatabol ered.

  169. Nekem a redsnow letöltésénél 0 bájt jön le. konkrétan üres a zip.
    másnak hasonló jelenség?

  170. @wlado: Nálam csak szimplán Internal Server Error…

  171. Nekem 30 perce jön kb 5-10 kbit/s 🙂
    Fenn van csomó fájlmegosztón is már…
    Azt már lekaptam, de lehet inkább kivárom a hivatalos letöltést.

  172. Netan valakinek van egy gyari fuggetlen iphone 3g-je? Megvennem!
    v.j.1125 kukac gmail com
    Koszi

  173. Hát ez nem jött össze az MC-s 2nd gen. iPod touch-al nem működik(mármint a redsn0w) remélem minél hamarabb javítani tudják.3 géppel és két oprendszerrel sem megy ,de ahogy olvastam a dev-team oldalán nem én vagyok az egyedüli.

  174. nah vegre tortenik valami. csak legyen mar ultrasn0w, megoszulok a 4.1-re varakozas kozben mar.

  175. @loveboy: Köszi, a segítő kritikát…
    DFU mód a snowbrees honlapjának fórumában nem szerepel! Az ibooty nem is megy DFU módban… Csak recovery-ben.

  176. Megpróbáltam 2x is.

  177. Ltanczos: mi volt a kiindulási alap? Úgy értem, volt mar official 4.1 előtte a telefonodon, nem?

  178. Ugy nez ki Geohot kiadja a limera1nt….

  179. Úgy legyen :)))

  180. Breadman: cydia-bol rakd fel a ztoogle nevu programot. Ott be lehet kapcsolni a hatteret.

  181. mc modellen akkor nem működik,vagy mi?

  182. Sziasztok nekem az lenne a kérdésem , hogy a 4.1 hez ugye jailbreak már van a redsnow de a mostani ultrasnow al lehet függetleníteni mert látom itt már páran megcsinálták és sikerült is nekik kérem válaszoljatok fontos (iphone 3g)

  183. Ezt olvastàtok

    “The rumor mill around the web is suggesting that Geohot is going to make a comeback on 10/11/10 (11th October) with Limera1n to jailbreak all current devices on the latest firmware. This is exactly one day after GreenPois0n is Released-to-Web.”
    Forràs: redmondpie . com

  184. Akinek eleve fuggetlen iPhone 4-ese van az siman frissithet 4.1-re nem ?A baseband tok mind1 ilyenkor es JB lesz ra?4

  185. @bre: Kérdésedben a vàlasz

  186. @itanczos: Nekem sikerült feltennem 3gs-re a sn0wbreeze 2.02 készitett custrom firmware.Lényeg hogy ne rakd be dfu-ba,mert különben 1600 hibával kidob az itunes.Bekapcsolt készüléknél simán talozd be shift restore-ral a custrom ipsw-t és fel fogja tenni.

  187. Hát igen… Geohot visszatért… 🙂

  188. válaszoljon már valaki !!!! fontos

  189. valaki adjon egy linket a legújabb redsnow ról mert mi a cikk be van az nem jó jadeye kérlek adj egy új linket mer nem lehet itt letölteni semmit amit megadtatok

  190. @máté: pillanatnyilag csak 05.13.04 basebandet tudod függetleniteni.Ha sn0wbreeze 2.0.2-vel csinálsz custrom firmware-t az nem frissiti a baseband-et igy tuduod függetleniteni.

  191. ok köszi de remélem késöbb kijön a normális ultra snow ami mindegyikre jó 😉 azér kösz

  192. nekem 05.13.04 van ezaz 🙂

  193. még valami a legújabb redsnow nak a linkjét meg tudod adni mer ami a cikkben van az nem jó 🙂 köszi

  194. Hát, ha már hétfőn kijön Geohot jailbreak-je minden készülékre, akkor mindenki nagyon boldog lesz 😀 . Utána az unlock remélem nem fog sokat késni :S

  195. Tapasztalta valaki, hogy jb és sync után nem nyílik a beállítások menü? csak restart után, aztán megint sync és kifagy a beállítások megint

  196. XP alatt vagyok

  197. @loveboy: Igen, volt már 4.1, sajna az előző tulaj végigrakta simán az összes fw-t. 🙁
    Szóval nekem új iboot-os, új baseband-os. A snowbreese leírásában van ilyen opció. Meg is csináltam mindent, ahogyan a leírás írja.
    Ott nincs szó DFU módról. Csak recovery-be kell tenni. Tehát először visszarakom a 3.1.2-t. Aztán után az elkészült customfw-t, mégpedig az ibooty-s módszerrel. Ilyenkor recovery-be kell tenni, majd az ibooty csinál valamt, amitől a teló kijelzőjén megjelenik egy ábra és kiírja, hogy várja a custom fw-t. Olyankor itunes-szel restore. El is indul, a telefont újraindul, megjelenik az itunes jel és fél perc múlva dobja a 1600-s hibát. 🙁

    Nekem az új iboot miatt valszeg fel sem megy simán a customfw.

  198. Srácok, elérhető valahol az intelliscreen ios4-es verziója? Mert a szifon-os cydia-ból letöltött verzió nem indul.

  199. amúgy a redsnow 9.5 el nem megy hanem a 9.6 kell és amugy ami a cikkben van link onnan nem lehet letölteni semmit

  200. Hi!,

    Iphone 3G-re (4.01-ről 4.1-re upgradehez) Vista Ultimate 32 bit HUN alatt próbáltam futtatni redns0w 0.9.6b1-et, és állandóan a DFU/restart utáni “uploading ramdsik” résznél kifagy a redsn0w.

    compatibility mode-ban csak XP SP2 opció van SP3as nincs a listán… XP Sp2 compatibility modeban ugyanugy fagy mint default futtatáskor

    Esetleg másnak van hasonló VISTA-s tapasztalata 0.9.6b1-el?

    Köszi!

  201. Nekem régen, mikor még nagy mobilbuheráló voltam, minden ilyen app-hoz egy win98-as boot-om volt. 🙂 Bár akkor még soros és párhozamos portos kábelek voltak. 🙂

  202. sziasztok!

    Kéne egy kis segítség. felraktam redsnow jb t 3g mre (Windows) és egyszerűen eltűnt a telefon gombom. nem tudjátok h mi lehet a baj?

  203. hi
    iphone 3g(5.08)+4.1+redsn0w_win_0.9.6b1+fuzzyband+ultrasnow=nem talál hálózatot és iszonyuan belassul.
    mi hiányzik még az eggyenletből??
    thx

  204. @itanczos: az sem rossz:). Végül úgy sikerült megoldanom hogy nem simán csak a kompatibilitási módot változtattam XP Sp2-re hanem “futtatás rendszergazdaként” futtattam a redsn0w exe-t. Ja meg tanulság volt (nekem) hogy ,érintetelen restore file-al kell ujra probalkozni, ha belefagy a JB-be.

  205. minden 3g tulajnak ennyi problémája van a jb-vel??

  206. Na nekem elsőre sikerűlt.Minden ment ahogyan kell.
    Win7 32bit alatt. nyomtam egy restoret, azt megcsinálta ujraindult stbstb
    letöltöttem a redsn0wt futtatás kompatibilitási problémák megoldásával
    azt minden zsír

  207. Kedves Admin-ok!
    Elnézést kérek, ha a tudatlanságom miatt nem látom, de nincs a szifon.com-nak fórumja? Mert marha nagy a káosz a cikkek hozzászólásai között. Ezért is van az, hogy 500x van feltéve egy kérdés.
    Szerintem, ha lennének alfórumok, topic-ok, akkor sokkal egyszerűbb lenne megtalálná a magának való infót.
    Ha van ilyen, csak nem találom, akkor elnézést kérek!

  208. @itanczos: nem nincs
    már többször merült ez fel,nem szeretnének.ott is ugyan ilyen káosz lenne mert sokan lusták vissza olvasni vagy vakok mint néha én is 🙂

  209. hy

    Ha felteszem 3g-re a 4.1-et akkor unlook is müködik vagy még várjak ha telefonálni is szeretnék?

  210. @Spider:
    Sajnálom. Szerintem akkor is átláthatóbb lenne… 🙁
    Van magyar nyelven jó fórum valahol?

  211. @Jadeye: Bocsi már össze raktam a dolgokat! 🙂

  212. @itanczos: ott a Chat
    Te a Táncos Mihály lennél szombathelyről?

  213. @Spider: A chat visszakereshető és témákra bontható?
    Nem ő vagyok.

  214. Sziasztok!

    Még új vagyok a szifon világában, ha kérhetném valaki segítségét jailbreakben azt nagyon megköszönném, illetve ha van már erről gyik kérlek jelezzétek. A probléma a kövi van két iphonom egy 3g és egy 4-es. A 3g jelenleg 3.1.2 jailbreakelt és szeretném frissíteni 4.1re és utánna jailbreakelnem a greenposion által kiadott töréssel, de nem igazán tudom, hogy miként kell ehhez hozzá kezdeni, illetve ugyan ez lenne a 4-re is csak az már alapból 4.1es sw-vel van és t-mobilos, regisztrált. A greenposion mod ezt is jailbreakeli, vagy ezt még nem, Ha igen mi a metódus ami szerint el kell járnom. Sajnos repkednek a szakzsargonok és nem igazán megyek el rajta pl az shsh lementése amit szintén nem tudom mi. Előre is köszönom a helpet. Akár priviben akár itt.


Add a Comment