fbpx Skip to content

Jó reggelt mindenkinek! Tegnap lezajlott a T-mobile iPhone 4 megnyitója. Kb 300 új boldog iPhone 4 tulajdonos lehet most körünkben, akik vígan alszanak. Ennek a triplája fog ma iPhone 4-et vásárolni az ország megannyi területén. Az áraktól függetlenül rengetegen voltak, a T rendkívül jól kezelte a tömeget, jó volt a sajtós rész is, bár sokat nem mondtak el. Nézzük át, mire is kell odafigyelnie az új iPhone 4 tulajnak:

1. Karcolódás

Igen, nagyon karcolódik. Mindenképp szükséges egy fólia vagy egy “bumper”. Jelenleg ezek a T-nél nincsenek raktáron, ezért ne keressétek ott.

2. Jailbreak kérdése

A telefonok 4.0.2 és 4.1-el érkeztek, akinek véletlen 4.0 vagy 4.0.1 van rajta, az tud jailbreakelni, és egyéb okosságot csinálni. Akinek 4.0.2 és 4.1 van rajta, az nem. Nincs rá megoldás jelenleg.

3. Másolás egyik telefonról a másikra:

Nem ajánlott a teljes backup áttétele az új telefonra, amennyiben a régi jailbreakelve volt. Ettől függetlenül én csináltam már ilyet, és nem volt vele problémám. Aki teheti, új telefonként beállítva használja, és leginkább az Outlookból vagy Addressbookból szinkronizálja rá a névjegyzékét.

4. FaceTime, retina display, kamera.

A FaceTime CSAK wifi kapcsolaton működik, erre figyeljetek oda. Újdonság az iPhone 4-nél a retina display: 1-1 honlapot nézzetek meg más telefonnal is, és hasonlítsátok össze őket az iPhone-nal. Az iPhone 4 már HD-ban vesz fel, de ehhez forgassátok el a készüléket, és ne álló helyzetben vegyetek fel vele videót!

5. Hasznos postok:

Itt a 4.1 GM – iPhone 4 teszt

Szifon.com Live: 2010 Apple iPod Event

Napiiphoneapp iPhone 4 Cikk

Olvasd el a hozzászólásokat is

298 Comments

  1. Ugye csak a hata karcolodik, az eleje nem? Szomoru lennek…
    Jo, hogy nem vettem tegnap, amig nincs JB, nem veszek.

  2. Én 2 hónapja használom és nem vigyázok rá és nincs rajta hajszál karc sem.

  3. Kedves Jadeye! ha esetleg itt vagy, ez nem működik a 4.0.2-re?
    h t t p ://szifon.com/2010/08/30/4.0.2-downgrade-shsh-nelkul/

  4. Olyat tud valaki, hogy ha le van mentve manuálisan az adressbook.sqlakármi fájl. És új iphoneként állítom be. Akkor ebből a fájlból valahogy feltudom varázsolni a számokat az új telóra? Sajnos szinkronizálni nem lett szinkronizálva outlookkal semmivel.

  5. Az a modszer mar nem mukodik.

  6. hát nem pont az volt, hogy ez csodaüveg és nem karcolódik wazze ?

  7. És utólag ezt a fájlt nem tudom valahogy “szinkelni” outlookkal vagy valami?

  8. @Shepi: bele tudod tenni Jailbreakelt iphon-ba. mondjuk egy 3G-be. ezt leszinkronizálod outlookra aztán utána azt visszatöltöd a mostani 4Gbe

  9. 4.1-gyel 🙂

  10. facetime hívásnál mindig küld smst vagy csak 1x az elsőnél?

  11. @Ati007: Az elsőnél, addig ameddig ki nem kapcsolod a mobile-t, vagy ki nem veszed a kártyát. Úgy emlékszem.

  12. @breadman: Igen, én is erre gondoltam, csak a régi iphonom eladtam már.. Mindegy majd kérek egyet kölcsön 😛 kösz!

  13. Nem tudom miről beszélsz kedves cikkíró barátom, több mint 2 hónapja használom, tok és minden egyéb shield nélkül, aktatáskában, autókulcs és minden szar mellett… 1 kibaszott karc nincs rajta, de még hajszálkarc sem!!

  14. Egyáltalán nem kényes a burkolata, nem karcolódik.
    Max. ha abba a zsebedbe teszed, ahol a gyémántokat tartod, mert az valóban könnyedén megkarcolja 😀

  15. Az lenne a kérdésem, h van egy gyári független iphone4-em, vodaval használom…. A facetime-ot tudom rajta aktivalni, mert alapbol szamom ismeretlen, nincs FT-gomb hívásnál…

  16. Mi hír a készülékváltás opcióval? Az nem lesz?
    Mert akkor “szaladnék” venni egyet még ma! 🙂

  17. Hát az egy dolog hogy nem karcolódik, de csak el kell adni azt a sok fóliát. 😀

  18. Reggeli iPhone 4 vásárlási tapasztalatok az Európarkban!

    Tegnap nem volt rá módom veletek együtt sorban állni, pedig biztos nagy buli lehetett. Ezért én reggeli nyitási időpontot tűztem ki. Hozzám legközelebb lévő T-pontot céloztam meg ami az Európarkba van. Az üzlet reggel 9 órási nyitással indított. Én kb 8:45-re értem oda. 13 lelkes vásárló volt elöttem. Pontban 9-kor megnyitotta kapuit a T-pont és az emberek megrohamozták a sorszám adó hölgyet. természetesen nem tett fel felesleges kérdést, mindenki iPhone 4 miatt jött 🙂 113 sorszámot kaptam meg. Az üzletbe már kin villogott az új szifon. Jó magam és a többi vevő is megcsodálta, hogy azzal is teljen az idő. Miközben várakoztam figyeltem a boldog önelégült új iPhone tulajdonosok arcát. Nem több mint 1 óra alatt sorra is kerűltem. A lebonyolítás kb 20 percet vett igénybe. Aki még nem vett szifont és szeretne az tegye meg minél előbb mert holnapra már nem sok esélyt látok rá. Főleg a 32GB fogy nagyon. Mindenki használja egézséggel az új iPhone 4-t!

  19. Dominoval teljesen korrekt ár a 185.000.-

  20. Én se raktam védőt rá két hónap alatt egy karc se, szerintem a 3G-m jobban karcolódik.

  21. Igen, én is pont ezen gondolkodtam hogy nehogy már jobban karcolódjon mint a régiek üveg felülete. Én akkor vettem a 3G-t amikor megjelent az uk-ban és azóta egy karc sincs rajta pedig sose látott védőt és mindig zsebben volt.

  22. A karcolódást szerintem nem az üvegére gondolta, hanem a keretjére (oldalára). Gondolom. Vagy nem?

  23. @Szpisti: @BandiG: @mocsocsaba: Véleményünk szerint a hátlapja jobban karcolódik, de kérdés ki hogy vigyáz rá.

  24. KÉSZÜLÉKVÁLTÁS:
    1.ha nincs vagy lejárt hűség szerződésed: lehetséges minden további nélkül
    2.van hűség:
    a) 6hónapnál kevesebb van a hűségszerződés lejártáig: lehetséges minden további nélkül
    b) 6hónapnál több van a hűségszerződés lejártáig: a vételáron felüli 30ezer forint kötbér fizetése ellenébe lehet megvárásolni az iPhone 4-et.
    (info: 30/63-63-630)
    üdv

  25. Nem karcolodik, se az eleje se a hatulja. En meg motorrol is elroppentettem szegenyt (2orat kerestem Visegradon a Fellegvar kornyeken es ezuton is ujra megkoszonnem a nagyon becsuletes megtalalonak, aki visszaadta!). Szoval motorozas kozben hagytam el es csak 3 sarkanal karcolodott meg. Biztos hihetetlen szerencsem volt de teny, hogy mozgo jarmurol betonra esett es keresni kell rajta a seruleseket, nem szurja ki egybol a szemlelo. 3G-men volt gelaskin, invisible shield tobbszor is, de az uvegre nem kell karc miatt vedelem, a szilankosra torestol meg nem ved meg egy folia. A 4-nek meg ugye uveg a hatulja is.

  26. Egyelőre két negatívumot vettem észre, az egyik, hogy a hangszórója rosszabbul szól, mint a 3G-nek, olyan mintha kompresszor működne rajta, a halk részeket hangosítja. Dinamikátlanabb, tompább. A másik, hogy telefonálás közben rosszabb minőségű a mikrofonja és a “hangszórója” is. Halkabb, torzabb, tompább. Mivel ezt senki nem írta korábban, vélhetően az enéym ilyen, majd ha kiélveztem akkor visszaviszem, hogy nézzék meg.

  27. Szombathely T-pont: Nyitás 8.30.-kor 12 állnak a sorba 6 pénztár megy 20perc alatt mindössze két vásárlót tudtak kiszolgálni! a nyolcadiknál azt mondták sajnáljuk elfogyott a készlet!!! Mivan?!!? elmegy a maradék ember kb. 5 percel később még potyadoznak sorszám nélkül még elednak kb 5db-ot hmm pedig elfogyott!!!???? Vagy?! El igen a “pórnépnek” aki csókos és rakarott félre az még délután is kapni fog?!! Nem tudom mennyire korrek dolog ez!!! Magyarország én ígyszeretlek!!! Pffff….

  28. vígan alszanak? 4kor kaptam meg a telefont. 2,5 órát aludtam. Ma már meló van. Redbull kéznél van.

  29. nekem 4.1 volt rajta, és igenis lemegy 1 csíkra a térerő ha megfogom oldalt.

  30. @HaDes:

    5:15-kor kaptam! 6-tól dolgozom 🙂

    elöbb már ülve szédültem 🙂

    DE MEGÉRTE 🙂

    I LOVE IPHONE

  31. Facetime mennyibe kerul, vagyis ugy ertem milyen a percdijszabas van, mert errol senki nem irt…

  32. @busman001: na ezt nem értem, 2,a itt ki kell még fizetnem a fennmaradó havidíjakat is nem?

  33. @SeRapH: Akkor te megszívtad, mert én össze vissza fogdostam és nem történt semmi, még a kollégák is megtapizták, de náluk sem 🙂

  34. @Najim: A Facetime wifin megy, ergó nincs percdíj.

  35. @iUser:
    Gondolom, számít, hogy milyen lefedettségű helyen van az illető…

  36. @kekesiz: Azt nem tudom, de nálam 3-as a térerő és nem veszít a jelből, akár, hogy fogdosom.

  37. @iUser:
    Kívánom, hogy maradjon is így! 🙂

  38. @kekesiz: A haveromnak 1,5 hónapja van és semmi baja 🙂

  39. A szegedi bolt kapott 40-50 készüléket. Szerencsésen megszereztem az 5. szegedi phone-t. Azt kaptam amit vártam, viszont a YouTube csalódás. A videók továbbra is pocsék minőségben jelennek meg. A felvételt és feltöltést még nem próbáltam, de ha van egy videó amiről tudom hogy HD-ben fenn van, miért olyan vacak minőségben virít a telefonon?

  40. Az sem mindegy, hogy milyen a szoft rajta… én még 4.0.1-el vettem Angliában, ott lehet térerő csíkokkal játszani,ha tartósan fogod bal alul a készüléket (balkezesek előnyben). Viszont a 4.0.2-t (és így a 4.1 is) direkt azért adták ki, mert abban megbuherálták a térerő visszajelzést, tehát ugyanúgy veszít valamennyi jelet, csak épp nem látod…

  41. Na most az elején lévő üveg akkor nem ugyanaz mint pl a 3G be? mert ugye azt nem lehetett megkarcolni. Jo azt ertem h a hatulja nem oylan de az elejével mi a helyzet?

  42. @Zoiczy: állítsd be a számodat a Settings / Phone / My number alatt, és utána menni fog. 🙂

    @molnarb83: mert 3G-n a készülék az alacsonyabb felbontású videókat választja ki alapból, és ezt nem lehet megváltoztatni jailbreak nélkül. a rendes, YouTube HD videókat csak wifi esetén fogja megjeleníteni.

    @icecave: ez épp nem így van, 4.0 esetén volt még a térerős játék, a 4.0.1 volt az, ami direkt ezt javította a számítási képlet és a csíkok méretének változtatásával. a 4.0.2 a PDF sebezhetőséget javította (és így a jailbreaket is).

  43. Pécsett a T-pont előtt már állt a sor mikor odaértem 8:30 előtt picivel. 8:30-kor nyitottak a tömeg betódult és kaptuk a sorszámokat! 3 órát vártam mire sorra kerültem és az utolsó egy órában imádkozni tudtunk csak hogy nekünk is jusson. Nagy nehezen sorra kerültem, és akkora nagy mázlim volt, hogy én kaptam meg az utolsót pécsen, ami ráadásul 32GB-os! Nagyon örülök neki és boldog vagyok! 🙂 Nagy mázli!

  44. Sziasztok!
    Volt már valakivel olyan, hogy rádugtátok gépre és azt irta ki a gép hogy nem sikerült az eszközillesztő szoftvert felrakni?
    Ha volt esetleg mit csináltatok? előre is köszi!

  45. Ez faszsag, hogy a 3G-t nem lehet megkarcolni.. Enyemen uj kora ota folia volt, kb fel eve mar nagyon karcos volt a folia, mondom leszedem, ugy is karcmentes.. Faszt, tele van hajszal karcokkal, es van tobb, durva mely karc is. Pedig kb annyi tortenik, hogy farmerzsebbol kiveszem meg visszateszem, le sosem esett, es megnezem azt is, hogy hova teszem le.. szoval szerintem vegyetek foliat, nekem az lesz az elso dolgom, meg egyszer nem hagyom, hogy igy nezzen ki az iphoneom..

  46. @izoli: Hát igen sajnos ez Nem csak Szombathelyen van így ! Amúgy Én is láttam a sort =D

  47. @nc:
    A fólia alatt hogy lett karcos??? Ez nekem kicsit magas.
    Meg akkor minek rá fólia? 🙂

  48. @busman001: megkérdeztem 2a nem fedi a valóságot, fél évnél kevesebbem van hátra és így is kell “akciós” ködbért fizetnem 20000 Ft

  49. Sziasztok!

    Én nekem is az volna a kérdésem, hogy a face time-t hogy tudom aktiválni?

    Független a telefon, és vodás vagyok!

    Akinek esetleg lenne kedve kipróbálni, az szóljon, mert én nagyon kíváncsi vagyok rá:)

    Látom egyre több tulaj van, csak hajrá akinek még nincs! És kitartás…!

  50. bumpert hogyan lehet beszerezni még 30.-a előtt ingyen?

  51. @foxyka:
    Lopsz egyet. 🙂 Ha nem az USA-ban vetted a 4-est, akkor nem nagyon van más megoldás…

  52. @Jadeye:kérdés Ha 4.0.2 va a telónami egy 4G készülék. akkor h t t p ://szifon.com/2010/08/30/4.0.2-downgrade-shsh-nelkul/ alapján megcsinálom a firmware-t, ezt most nem tudom be restore-olni hogy megjelent a 4.1?

  53. @breadman: ha nincs SHSH-d, akkor nem lehet. a leírt módszer nem működik, de ezt le is írtuk, hogy miért nem (frissítés 2).

  54. kekesiz: Hulyen fogalmaztam, termeszetesen nem a folia alatt lett karcos, hanem a levetele utan, az alatt a par honap alatt..

  55. és ha angliában vettem és az angliai appstoreból letöltöm a progit akkor magyarországra kiszállítják vagy csak angol címre?

  56. @breadman: hat szerintem az apple már nem írja alá konkrétan a 4.0.2 t szóval inkabb frissíts 4.1 re mert úgy is jön rá a jb:)

  57. @kekesiz: “kb fel eve mar nagyon karcos volt a folia, mondom leszedem”

    szövegértés 1-es…

  58. @Jadeye: Szia, Ne haragudj a zavarásért, szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e valamit a 3gs JB-ről. Válaszodat előre is köszönöm.

  59. @kovacsgergo003: Hát jah ez a szomorú valóság!!! Azt mondták összessen 1 kartond kaptak!!!! Aham és elöttem eladtak 7-et hivatalossan utánnam meg 5-öt hivatlanul!! 🙂 na mennyi van a kartonba?!?!? a győztes viheti az iPhone 4-et…. 😀

  60. Erről a szeptember 30.-ig tartó ingyen bumperral kapcsolatba tudna valaki segíteni? Hol kell ezt rendelni? Vagy mi ennek a menete?

  61. dunaplazaban, westendben elfogyott…

  62. @csóringer: ha 4.0.1 vagy korábbi van rajta, akkor megy gond nélkül. ha újabb, akkor egyelőre csak a nemhivatalos dolgok vannak, amiket mi az eddigi kínlódások ismerete alapján nem ajánlanánk. ha meg pláne új iboot-os a készülék, akkor arra meg egyáltalán nincs jelenleg használható, tákolt megoldás sem 4.0.2 vagy 4.1 esetén.

    hogy mi és mikor lesz, azt csak a dev-team tudja, sajnos mi sem.

  63. @nc:
    Na, így már értem, köszi a helyesbítést! 🙂

  64. @TiGi:
    Te mi vagy, valami nyelvtan tanár?

  65. Büszke iPhone 4 tulaj lettem. 😀

  66. @molnarb83:
    használd Safari alól a youtube-ot… webapp-ként ki tudod rakni a home screen-re is, azt használva 3G alatt is HD-ben jönnek a HD videok

  67. @Jadeye: Köszönöm.

  68. @sv: hol kaptál?

  69. @izoli: Debrecen dettó ugyanez odamentünk nyitásra, mert Nyíregy még a T-mob. térképén sincs rajta:-( 10:00-kor bejelentik, hogy elfogyott vége. Állítólag összesen 20db-ot kapott Debrecen és ezzel együtt a K-i régió! Gratulálok T-Mobile gratulálok Apple! Pfffff….

  70. @Jadeye: oda ismeretlen van irva, atirni/belepni nem tudok..

  71. Sziasztok!

    Bumpert szept. 30-ig ingyen MAGYARORSZÁGON hol lehet szerezni??? XMS? SzifonStore? Apple? T-Mobile? Kérlek segítsetek!

  72. @Matheo: sehol

  73. @SzifonPatron: Hát én is azt mondom ez vicc 20db pfff ez negatív reklám! Hívd fel az ügyfélszolgálatot,ha 13.15 megrendeled hétfő reggel megkapod nekem már úton van hívtak reggel 9kor má!!!

  74. @Zoiczy: ez esetben valami másik készülékkel kéne megpróbálni, amiben van erre opció. régebbi nokiák pl tudták. az is lehet, hogy nagyon régi a SIM-ed, így a legegyszerűbb, ha kérsz egy új microsimet a szolgáltatótól. azzal tuti mennie kell. elvileg díjmentesen kéne adjanak újat.

    @Matheo: próbálkozz a hivatalos alkalmazással: http://itunes.apple.com/hu/app/iphone-4-case-program/id383941000

  75. @izoli: De ott csak kp.-ban lehet fizetni ugye? Én meg részletre vennék!

  76. @SzifonPatron: futár hozza házhoz és annak kell perkálni azt nem tudom a részlet így mennyire megoldható! Hívd fel a 1430 vesztenivalód nincs! még időbe vagy ki tudja a boltokb mikor lesz új készlet, pesten a raktárba még van!

  77. @kekesiz: igen !

  78. FIGYELEM!!! AZ EURÓPARKBA VAN MÉG 10DB 16GB SZIFON!!!!!!!!!!

  79. sziasztok! 4.02-es szoftverre ki fog jönni jailbreak? mert ha nem akkor frissítek 4.1-re 🙂

  80. A hiba nem a T-Mobile-nál van, ők rendeltek bőven 4-es szifont de az Apple nem kükdte csak a töredékét… Amúgy, ha jól hallottam, az egész világon hiánycikk… Nem tudnak eleget gyártani belőle…
    Nekem csak márciusban lesz rá igényem, mivel a 3GS-emen akkor jár le a T-Mobile-os törlesztő részlet… Addigra pedig már valszeg a frissített változat lesz forgalomban…

  81. Debreceni tapasztalok:

    Harmadiknak által be! Kb 20 voltak mögöttem, én szerencsére azonnal sorra kerültem!
    Az első két vásárló nem vett mert 30 db 16gb-át hoztak csak, nekik pedig 32gb-ős kellett volna! Így én lettem az első debreceni vásárló!:)
    A macworld- től jött egy újságíró, talán ott fent lesz:)

  82. Gyerekek ez annyira penge cucc hogy el sem hiszem! Mint a Gilette! 🙂 Sokkal szebb és design-osabb mint az elődei! Az hogy először 16 órát töltsem, az igaz vagy hülyeség? Az a régebbi akksira volt értendő nem?

  83. A tmobil egy köcsög mert még a tudakozóját sem használhatod rendesen csak ha tmobilos vagy… át akartam váltani tmobilra de faszom fog berohangálni a városba.
    És ha ki sincs írva hogy a dominó csomagot lehet függetleníteni akor ezt hogyan kérdezzem meg tőlük ?Így ez enyémet bekapatják én ezen a véleményen vagyok .

  84. @SpecialSam0: Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk.

  85. Mek kellet hogy osszam mert nagyon felidegesítettek 😀 sry …

  86. @SzifonPatron:

    SzifonPatron:
    Webshopban lehet részletre is venni. minden ugyan úgy müxik, mintha bemennél a t-be.
    én is innen rendeltem, igaz 1összegben veszem, és Nyíregyházi vok. kedden jön.
    yeee

  87. A készlethiány miatt ne panaszkodjatok, nem tudnak belőle eleget gyártani. Én Ausztráliában rendeltem meg a 16GB-os iPhone 4-et 4 héttel ezelőtt, és azt az infót kaptam az AppStore-ból kedden, hogy még maximum 2,5 hét és itt lesz… Szóval, ha oda sem jut elég, akkor Mo.-ra meg pláne 🙂

  88. SzifonPatron:
    mikor meghozza a futár akkor bekell húzni a T-be a kártyáért,(ha még előtte nem cseréltettél mikrosimre, vagy új előfizus vagy) meg amúgy is aktiválni kell. (Ezt az ügyintéző mondta)

  89. Sziasztok!
    En megjelenese ota hasznalom, nem mondanam hogy nagyon karcolodik, kerdes az mennyire vigyazol ra.Backupot nem ajanlom, mert lehet nektek is elo jon egyszer csak az sms problema, amirol mar irtam itt egyszer es az volt a valsz hogy resotre,amit meg is probaltam de nem csinalja meg az itunes kidobja a telot hibaval igy cumi van addig amig upgradelek.otlet a restorea?mindenkinek jo szorakozast az uj szifonhoz.

  90. @SpecialSam0: Ez szép volt! 🙂 🙂 🙂

  91. Sziasztok!
    segítsetek pls!
    Nekem at telszámokat az itunes tárolja….
    Hogyan tudom csak a telszámokat kontaktokat sync-elni?
    Valamint nekem 4.0.2-vel jött ki….próbálom 4.1-re frissíteni de nem akarja….
    Vmi timed out hibát ír ki!
    mi lehet bibi?

  92. Duna Plázában 19db volt a T-Pontban és vagy 50-en álltak sorba.
    9:40-re értem oda, de láttam, hogy ez így esélytelen. Lementem a földszintre egy T viszonteladóhoz és első voltam… 20 perccel nyitás előtt! 🙂

    Még szerencse, hogy ők csak a weboldalra kerültek fel tegnap egy update-tel és a sajtóközleményben nem voltak bent! 🙂

    Mivel microSIM nekik nem volt így XMS és kaja után a T-Pontban 10 perc alatt lett microSIMem is. Szal effektíve fél órát álltam sorba és platinapontokkal volt vagy 21kHUF.

  93. sziasztok,
    adott egy soha nem JB-elt 3G. csak jogtiszta app-ok lettek rá telepítve. Ha a tulajdonosa vesz egy iPhone 4-et, amit szintén esze ágában sincs JB-elni; a korábban 3G-re megvásárolt appokat telepítheti rá? vagy iTunes nézi az imei-t és azt mondja, hogy ez az alkalmazás egy másik készülékre lett vásárolva így nem engedi a telepítést?
    tudja vki mit tartalmaz a szerződés egy app vásárláskor: kiköti a szerződés, h a megvásárolt programot csak egy készülékre telepíthetem? vagy ez alkalmazásonként eltérhet? vagy az iTunes szabályzatában van ilyen?
    komoly kérdések, de azok is iPhone felhasználók akik nem JB-elték a készüléket és nem is fogják soha. bár kicsit nehezen értem, de nem az én dolgom. 🙂

  94. @airness23: a programok amiket megvettél azok elvileg megvannak az iTunesodb és elvileg fel kell ajánlanija h rá-e akarod tenni ha nem akkor manuálissan vagy backup- ból rá tudod tenni!

  95. @New East:
    Én is most beszéltem az ügyfélszolgálattal. Webshopbol rendeltem, hétfőn jön a teló. Azt mondta a hölgy micro simet nem hoznak hozzá ezt nekem kell majd elintéznem. Kérdem én tőletek akkor hogy lesz beaktiválva a telefon? Majd én fogom az uj simemmel?

  96. OFF
    de kénytelen vagyok megkérdezni valahol, hogy a sn0wbreeze-zel pl nem akartok foglalkozni? Mert nagyon jó, hogy 2 napja csak az I4 folyik a csapból is, de megvették ma kb 500-an, na jó, ezren, és van kb több tízezer 3G, 3Gs tulaj, aki meg használná a készülékét…
    ON

  97. @airness23: Azok az appok a te apple ID-hoz tartoznak. Simát felteheted őket, csak fog csinálni egy hitelesítő vásárlást, olyan 500-600 forintosat, hogy az ID-hoz adja az új készüléket.

  98. @Shepi: igen neked kell! beleteszed a kártyát rádugod iTunes és kb 5mp alatt aktiválva van ateló! egyszerűűűűűű 🙂

  99. sziasztok!
    iphone 3g 4.0.2 es szofttal jbelhető ill függetlenithetö mar?

  100. @airness23: Nekem az ID-m hoz két készülék van rendelve (asszony fehér 3gs, meg az én kis fekete 3gs-em) Hibátlanul megy minden!

  101. @izoli: Jó jó igen, bocs:D

  102. Üdv. Valaki váltott készülékváltással 3G-ről 4-re, mennyit kellett összesen fizetnie?

  103. @attila132: én igen! cska ak észülék árát. mert mar lejart a 2 évem a 3g re és aranykartyas vagyok szoak 2 évre ikon 400 el 79 900 et fizettem:)

  104. @Kapusij: tedd fel a 4.1 et a 3g dre és arra mar van redsnow

  105. @attila132: én igen MM l-be vagyok voltam 79e lett volna 24 hó hűségel abból még lejöttek a pontjaim… és így lett 60e..

  106. @Shepi: semmi gond azé vagyunk itt ha valami nme megy kérdeezzünk segítünk megbeszéljük :-)))))

  107. KERESEM AZT A SRÁCOT AKI TEGNAP illetve ma előttem állt az aréna sorában a 17. sorszámmal! 😀

  108. gaaglar: igen én is éreztem hogy valami nem klappol a 2.a lehetőséggel, de nekem csak ennyit mondtak, illetve nem firtattam az esetet, mert nekem sajnos a b verzió aktuális 🙂

  109. Nekem ikon 400-as csomagom van és Februárban fog lejárni. Bevallom kevesebbre számítottam készülék váltással. :/

  110. @attila132: hát jah elég húzossak az árak, de sztm ha válltasz menj át MM L csomagba kedvezőbb percdíj és olcsóbb havidíj ami le is beszélhető árban a teló meg ua…

  111. 4.0.1 downgradere még mindig az az átirosgatos meg dfu modban restorolos megoldás van ha nincs ssh file?

  112. @Kapusij: milyen telefon esetén mégis? mert nagyon nem mindegy.

    (az iPhone 4 esetén amúgy NEM működik az SHSH nélküli downgrade, de ezt abban a cikkben el is magyaráztuk, miért.)

  113. Hello!

    Van valakinek infója arról, hogy van-e még 16GB-os iPhone a Győri Árkádban?

  114. hiii!
    Macen függetlenitenék egy 3g-t amin 4.0.2 es szoftver van. redsn0w 0.9.6b1-el törném fel és utanna cydiabol unlockolnam.lehetséges-e ez?

  115. @Kapusij: ezt már hetekkel ezelőtt is leírtuk, hogy lehet a 3G-t, igen, még 4.0.2 esetén is, a 4.0-ás firmware ipsw-jét kell betallózni, mikor a redsn0w kéri. (és ugyan így lehet még 4.0, 4.0.1 alatt is)

    (sőt, ez az új redsn0w megcsinálja a 4.1-et is, viszont a redsn0w-t azt ugyebár csak gyári firmware telepítése után szokás használni, azzal viszont 4.1 esetén bukod a függetlenítést jelenleg, mert frissül a baseband.)

  116. oké, akkor marad fent a 4.0.2, ráengedem a redsnow-t aztan cydiabol függetlenitem, ha jol értem. thank you

  117. @Jadeye: ez tudja a 3gs-t jb-elni? snowbreez 2.0.1

  118. Akkor már nincs semmi kedvezmény ha a 3Gmet akarom átváltani? 🙂

  119. bazzeg kéne jb 4.1 re ip4hez:D
    mi is a honlapjuk azoknak akik csináljak most ezt az új jbt?

  120. @Zuzzer: Az akksi töltés engem is érdekelne, mert nem akarok úgy járni mint az előző iphone-nal hogy 1 napig se bírja. Mindenesetre úgy tudom, hogy a li-ionos akkukat nem kell már formázni. Valaki tud erről többet?

  121. Üdv mindenkinek,most hívtam a T-mobilet,kérdeztem hogy a tavaly júliusban vásárolt 16 Gb-os 3 Gs készülékemet szeretném lecserélni iPhone 4-re menyi kötbért kellene fizetnem ikon 400-as díjcsomagnál,elkeserítő választ kaptam,iPhone 4 16GB-nál 80.000ft előfizú meg még 45 ezer kötbér. ez amikor tavaly a 3G-ről váltottam Gs-re kb 25 ezer volt.

  122. @Csab32: Hi. Nehogy már elkeseredj. A 3gs jobb mint a 4-es. Stabilabb, megbízhatóbb. Ennyi!

  123. nekem 1 hónapja van iphone 4-em és nem karcolódott még meg…pedig annyira nem is vigyáztam rá mint a 3G vagy GS-re…

  124. noname igazad van mert nagyon jó a 3 Gs csak most elég jó árban eltudtam volna adni de így megmarad még egy darabig aztán jövő év elején majd talán cserélek iPhone 4-re.

  125. @Csab32: Addigra talán kijavítják a térerő problémát is 🙂

  126. @eric: amiről beszéltünk fentebb, az a redsn0w volt. az nem tudja a 3GS-t.

    a sn0wbreeze-zel meg custom firmware-t készítesz, ami új ibootos készülékre csak akkor megy fel (kínszenvedések árán jóformán), ha azon 3.1.2 van, és az is megfelelően jailbreakelve van már. ha nem 3.1.2 van rajta, akkor nem fog menni. de ezeket a sn0wbreeze írja is, amikor csinálod vele a firmware-t, csak olvasd el. pontosan leírja, mi a helyzet.

    amúgy a sn0wbreeze esetén sokkal több a hibalehetőség, mint a devteam cuccaival, tehát lehet kísérletezni, de mi nem javasoljuk.

  127. Esetleg valahol szerintetek lehet még kapni a 32gb-ost? Vagy már az összes t-pont-ba elfogyott?

  128. @noname: Igen meg hátha egy kicsit esik az árra is addig,meg talán nem fog csökkeni a használt 3 GS ára sem annyira vészesen.

  129. Köszönöm a válaszokat, ez jól hangzik.@Andris2030: JB-eltek a készülékeitek vagy JB-szűzek? 🙂 feltételezem nem tört appokról van szó, de inkább rákérdezek. 😉

  130. Váltásnál nem csak kötbér van hanem mások az árak is pl 16gigás ikon400 új elöfizuval 79900 , nekem ha váltanék (2011.aug.-ig hűségem van) 30000 kötbér és a telo ára 117990 tehát összesen 147990. 🙁 Szóval nem csak kötbér van.

  131. @Ati007: Ez érdekes mert nekem nem mondta a csaj a telefonban,minden esetre ha így van akkor elégé elszáltak az árakkal,annyit tényleg nem ér,inkább marad a GS meg veszek egy iPad-et.

  132. Hali!

    Én jb-s 3G telefonról backupoltam a szifon 4-et, és minden rendben van, nem tapasztaltam semmi problémát! Simán megoldotta a feladatot az iTunes. Valakinek negatív tapasztalat?

  133. @Csab32: Az ára szerintem annyit fog esni, mint a 3gs ára. Tehát ugyan ott leszel mint most, csak hibátlan 4-est kapsz és nem kell sorbanálnod sem 🙂

  134. @b3nz0:
    Tudomásom szerint (javítsatok ki ha tévedek) kell “formázni”, nekem az iPhone 3G-nél is mondták, meg a laptopomnál is..
    Ami tönkreteszi az aksikat az a “sok” töltés, elvileg kb 200× lehet őket tölteni, vagyis addig marad eredeti állapotában az aksi, utána már nem bírja úgy!

  135. Bocs a duplázásárt!

    Tehát ha “csak úgy” rádugod egy másodpercre a telót a gépre, az is töltésnek számít!

  136. OFF:
    bumper: http://www.apple.com/iphone/case-program/
    1: Download the iPhone 4 Case Program app from the App Store.
    2: Launch the app on your iPhone 4 and sign in using your iTunes Store account or Apple ID.
    3: Select your Bumper or case.
    elvileg ingyen shipping 🙂

  137. Tud valami valamit arról, hogy valóban érkezik új szállítmány a Duna plázába és a westendbe még ma?

  138. @Izékebizéke: Gondolom azert JB volt elotte meg appsync 4 ,mert ha nem akkor eleg erdekes a dolog.Vagy csak az ikonok jottek vissza:)

  139. nálunk van még 16 Gb-os iPhone 4 pár darab (Pesten)… 🙂

  140. @meglepi39: csak az ikonok nem jöhetnek vissza… olyat amúgy nem írt, hogy tele lett volna tört appokkal, csak azt írta, hogy jailbreakelt volt a készülék. a jailbreak nem egyenlő a warezolással! (javaslom a “jailbreak: tények és tévhitek” című cikkünket!)

  141. Jadeye: ez egy igen jól összeszedett anyag az akksikról – köszi!

    akit még érdekel, mit mond az apple akku kérdésben ezt érdemes hozzá olvasni:
    http://www.apple.com/batteries/

    parásoknak ajánlom még leszedni a “system lite” app-ot (free az appstore-ban) elméletben ez tud valamiféle akku karbantartást is és hangjelzéssel is jelzi, ha fel van töltve az akku 🙂

  142. Svájci és független iPhone4em van. Szerintetek kapok bele Dominós micro simet?

    Mit adjak elő nekik, hogy mire kell nekem egy micro sim?

  143. @szlaszlo: Hol?:)

  144. @Flimi: egyszerűen kérsz egy cserét vagy ha új kell akkor egy új simet.

  145. Csak új előfizetéssel lehet megvenni? Most voltam a Westendbe ott még volt nekik, de a csaj nem akarta átvinni a számomat!

  146. Hi.
    Készülékváltással, lejárt hűségnyilatkozattal és Ikon600-al vettem!
    T-ára 68.000 mínusz a pontok (27.000) így fizettem 41.000.-Ft-ot!
    Számlám mindíg havi 40.000.-Ft felett van, így nekem ez tök jó!
    Igaz a 4Gb-ot a 3G-vel sem tudtam soha lefogyasztani, hisz ma már mindenhol van wi-fi.

    Ui: Remélem is hogy nem karcolódik!!!!

  147. @M1800Rider:

    Nekem is lejárt már a hűségem ikon 400 van. Akkor a csajszi átb….:)

  148. @Shepi: Belváros…. 🙂 így leszűkült a kör 2 üzletre 😉

  149. sziasztok!
    lehet még valahol pesten kapni telefont?
    jó a 16gb-s is

  150. @szlaszlo: Nem tudsz eltenni nekem mi?:D Csak mert 50 kmről utaznék be.. Félek hogy elfogy.

  151. okés ez a bumperes dolog, minden tiszta kivéve, hogy Magyarországra is szállít?

  152. @szlaszlo: ha most elindulok szerinted kapok még belőlük? pest közelében lakom

  153. @krisz: ha új előfizuval veszed, akkor igen

  154. @szlaszlo: Mi ez az új előfizuzás? Ezt többen is írták? Régi előfizuval miért ne lehetne?

  155. Bocs. A második kérdőjel egy pont:)

  156. üzleti előfizetésünk van mátrix csomagban.
    van egy csomó szabad számunk amire megtudnám venni.
    belefér így is?

  157. @Shepi: új előfizuval?

  158. @krisz: csak új előfizuval…

  159. akkor azt hiszem még várnom kell vele!:((
    jól gondolom ugye?

  160. @szlaszlo: Miért van ez??

  161. Udv!

    Olyan gondom lenne 4.0van a szifonon (iphone4) es szeretnem upgradenlni 4.0.1re de egyszeruen nem teszi meg az itunes egyfolytaban error occurred 3194 dob ki.otlet?
    elore is koszike.

  162. a két év újra aláírása nem elég jelen esetben?
    nem értem.
    nem kevés illetve rengeteg pénzt hagyunk ott havonta, el sem hiszem hogy az új ügyfél fontosabb mint megtartani a jól fizető, régi üzleti partnereket.

  163. @krisz:

    Pontosan.

  164. Az enyém 4.0.1-el jött, már kétszer letöltöttem a 4.1-et de ugyan azt a hibát dobja fel mint neked! (aren85)
    Csinált már ilyet a 3G is, de másnap ment simán.
    Holnap megpróbálom, gondolom most terhelt az Alma szervere?!

  165. mellesleg ugyan azt a pénzt kifizetem a telefonért mint a többiek, (vagy még többet!), mert sajnos sokszor drágább a telefon mintha dominora venném. így végképp nem értem.

  166. Miskolci T-pontynál kb. 20-an áltunk sorba a 8:30-as nyitáskor.
    Kérdeztem hány I4-et kaptak, de csak ez volt a válasz: “keveset”.
    Úgy 30-40 db-ra saccolok.
    Az viszont tuti, hogy 32GB-st csak kettőt.. Abból az 1ik nekem jutott :):)
    Kitartást azoknak akik még nem jutottak hozzá!!
    Hajrá szifon!

  167. @krisz:
    AZ ÚJ ÜGYFÉL mindig fontosabb.
    Az első naptól, ahogy megjelent a Westel450 majd a W900 aztán a T, azóta előfizetőjük vagyok de soha semmilyen kedvezményt még nem kaptam.
    Talán a garanciális gondjaimnál, de fene tudja. Én is azt érzem, hogy minél több új ügyfél, aztán mehet a darálóba. Én konkrétan ezt az egész iPhone4 mizériát meg sorbanálást szánalmasnak tartom a T-től!

    Megtehetik!

  168. Nekem olyan kérdésem lenne mennyiért lehet eladni egy 16GbB-os 3GS-t ami még egy éves se múlt el? Semmi karc, jailbreak, 4.0.1, életbe semmi baja nem volt.

  169. nagyon szomorú!
    kénytelen leszek szürke importból megvásárolni!
    pedig nem akartam!!!!

  170. @Jadeye: valo igaz,regen nem volt legalis a JB,azota nem olvastam utana,es ha lesz idom meg is teszem.

  171. @Jadeye: amugy fel eve restore backup-ot csinaltam (3gs )es elfelejtettem elotte JB_t aztan nezem mint allat se JB,se appsync es ott az osszes app. DE mikor inditani akartam egyik sem ment,csak a legal free appjaim:) volt ilyen hidd el.Azota a jailbreakme biztosan raebresztette az apple-t ,hogy elobb utobb mindig lesz kiskapu.Mara meg mer legalis is,de azert jo vele vigyazni:) minden jot.

  172. Irigy vagyok arra akinek már van iPhone 4-e.

    Nekem max. jövőre lesz ha addig találok melót 🙁

  173. Üdv!
    Lehet, hogy gáz,de nekem még 2G-m van!!! Igazi iPhone rajongó vagyok, de kezdek kiábrándulni! Anno itthon még csak USA szürkeimportként lehetett megvenni, sokan azt se tudták eszik vagy isszák az iPhone-t!!! Azonnal rabja lettem! 2G-ről azért nem váltottam 3G -re mert nem volt túl sok értelme, a 3Gs miatt meg nem akartam elmenni a Vodától ahol a mai napig sokkal jobb tarifám van mint akármelyik trés, ennek ellenére hurcolkódtam volna az i4 kedvéért, de mikor kiderült hogy Nyíregyen nincs betelt a pohár! Olyan ez mint mikor egy népszerű együttes azt mondja a közönségének- gyerekek itt egy 1000 fős koncert terem, de csak 300 ‘szerencsés’ jöhet be mert így nagyobb a hype!!! Hosszùtâvon ez vissza fog ütni almáséknak, mindegy milyen ütős terméket árulnak!
    Megtehetném hogy vegyek függetlent, de ma már nem szórom a pénzt feleslegesen!
    A Vodás bejelentés meg sehol?! Kell az egérút a Trénel?! Vagy az egész csak kacsa?!
    Csalódott vagyok…

  174. Na most akkor mi van az akksival? Tehát az olvasottak szerint, dugjam fel 2 órára, addig bőven feltölti 100%-ra és annyi? Nem kell 16 órát nyomatni, mint ahogy az eladó mondta?

  175. Hát ahogy gondolkoztam nem 1-2 héten belül lesz 4-esem. Hiába vagyok több éve t előfizető. Hiába vettem elsők között 3G-t. Hiába voltam hűséges 2 évig ebben a formában. Mégis megkapom 79e-ért ikon400-ban. Egyszerűen röhej. Aranykártya kedvezmény abban kimerül, hogy levonják azt a 4000 pontot ami éppen van. Ezt viccnek tartom.
    Azt sem értem, hogy miért csak ikon200-hoz van részlet. Egyszerűen nem fűlik a fogam ahhoz, hogy kiadjak 80e-t egyben erre.
    Most három opció forog nálam:
    1. Lefokozom magamat ikon200-ra (ami hülyeség lenne mert úgyis túllépem, a 400-az mindíg lebeszéltem, sőt) és megveszem részletre.
    2.Összeszorítom a farpinámat és kifizetem a 80e-t!
    3.Kivárok egy kicsit és megnézem mit nyújt a voda (telenor nem vonz kicsit sem), hátha érdekesebb szolgáltatást kapok, mivel a telefon úgyis kb ennyi lesz ott is.

    Csorog már a nyálam a 4-re, pláne hogy ma a kúton aki előttem fizetett az is 4-essel rohangált, engem meg az ideg kúrt meg! 😀

  176. Nem tudom miért vagyok moderálás alatt? Na a lényeg!
    Most akkor hogyan kell tölteni az akksit hogy OK legyen? Nem kell 16 órát ugye?

  177. Ma felhívtam a T-t és azt mondták, hogy csak az válthat, akinek 2012 előtt jár le a hűsége!nekem meg utána 4 hónappal. Ezt a szívást 🙁 Szerintetek lesz erre valami megoldás vagy kiskapu??? Nagyon pipa vagyok emiatt, mert 2-3 hónapja, mióta megjelent erre a telóra vártam …

  178. szerintetek ez mi akar lenni? már is bejelentik az iPhone4 -et a másik szolgáltatónál is?az az alma meg mi lehet…? http://bit.ly/cvttar

  179. @Xero: Vedd meg ikon 200-al és egy hónap múlva visszaléphetsz ikon400-ba! Én is így vettem meg ma! MédiamániaM-ben voltam eddig a 3GS-el és ma MédiamániaS-re vettem meg és egy hónap múlva visszaválthatok MédiamániaM-re! Felfelé válthatsz csomagot csak lefelé nem! Azt az egy hónapot meg kibírod!

  180. Mindenki, akinek azt mondjàk, hogy csak uj elöfizuval van készülék, nyugodtan kérje az üzletvezetöt, csinàljon balhét, ugyanis olyan nincs, hogy ne lehessen készülékvàltàssal megvenni. Tudom, mert T-s ügyfeles vagyok. Becsapnak benneteket.

  181. @Zuzzer Ez így szép meg jó is lenne, de akkor fizetem az ikon200 készülék árat ikon400 csomaggal. Akkor már inkább megveszem ikon600-ra és letelefonálom a picsába!

  182. Ma szerettem volna venni én is magamnak egy szifont dominó csomagban a T-nél. Nem olcsó, de hát egyszer élünk…Majd jött a meglepetés: Nem elég nekik 186eFt ár+20eFt függetlenités Fizess még ezenfelül a kapott dominó kártya feltöltéséért 55eFt-t Arcátlanság…

    Loll ez most tenyleg igaz?! :))))))))

  183. Hi
    Lehet kicsit off de ha valaki tudna segiteni azt megköszönnem. Teljesen uj iphone 4, ha fotozok vagy videozok vele onnantol a photo app nem fordul el csak ha kilovom az osszes alkalmazast, vagy resetelem az osszes beallitast, valaki valami ötlet?

  184. szerintetek van még iphone4 valahol budapesten?

  185. mátrix10 díjcsomaggal vett valaki iphone4-et ma?

  186. pugger sztem nem vehetsz!
    én is abban vagyok, de nekem nem adnak mert nem új előfizető vagyok.

  187. OFF:

    Hi! sry az offért 🙁

    Az lenne a problémám hogy iPhone 3G -t cydia-t frissítettem hibát írt ki és most nem kapcsol be, de dfu-ba be tudom kapcsolni meg restorolni deh akkor a contactok elvesznek? illetve hogyan tudom a contactokat kimenteni még restore elött?pls valaki help!
    msn: szinet kukac mail pont datanet pont hu

    ty előre is!

    ON

  188. @csa: milyen firmware van most rajta? előző készülék backup-ját visszaállítottad rá esetleg?

  189. @Jadeye: 4.1- el jött, nem állitottam vissza backupot.

  190. @krisz:
    tényleg? uh, pedig én felhívtam ma a 1430-at, azt mondta, hogy lehet. mondjuk csak általánosságban tudtam kérdezni, mert titkos jelszómat nem tudtam..

    én tavaly decemberben vettem 1 éves hűségre mátrix10 díjcsomaggal a 3GS-t, és ma kérdeztem, azt mondta lehet a hűség lejárta előtt upgradelni..

    amúgy meg ha nem, arra gondoltam, hogy még egy mátrix10 előfizut kötök és megveszem 39.970-ért + fizetem egy évig a részletet.
    Nálam lehet 3 számot rendelni az előfizetéshez, nálad is?

  191. Ez hihetetlen magától megjavult.
    azért köszi

  192. @csa: nem lehet, hogy csak bekapcsoltad véletlen a képernyőelforgatás tiltását? 🙂 duplaklikk a home gombon, a listán egy balról jobbra csúsztatás, és ott a jobb oldali szürke ikon az épp ezt teszi. szerintem ez lehet.

  193. biztos nem mert más appokban meg elfordult és többször is leellenőriztem

  194. @pugger: van még, de csak új előfizetéssel… (16Gb)

  195. @szlaszlo:

    értem. és azt lehet tudni, hogy hol?

    akkor esetemben marad egy új mátrix előfizetés, plusz a 39.970 + 12×8585 Ft-os opció.

    Miért csak új előfizetéssel lehet amúgy??

  196. @szlaszlo: Baszd meg az új előfizetésed…

    Ne higgyétek el neki, lehet régivel is!!!

    Én is úgy vettem pedig le sem járt a hűségem!!!

  197. @Davide84:

    köszi az infót. mikor járt volna le a hűséged?
    nekem csak a díjcsomagra van hűség, decemberben járna le, de a 1430-on azt mondták az nem gond.

    azt lehet tudni mennyit kellett fizetned összesen?

  198. @pugger: Na mesélj 🙂
    Szerintem ez sok mindenkit érdekelne, de tényleg.

  199. Februárban járt volna le de nem gond ha 18hónapod megvan a 2 évből!
    Bementem és aláírtam még 2évet ikon 400-al
    79.990-et fizettem…
    Ennyi

  200. @Davide84: Akarom kérdezni 🙂 🙂
    Na mesélj 🙂
    Szerintem ez sok mindenkit érdekelne, de tényleg.

  201. nekem csak 1 éves hűség van az előfizetésen, remélem azzal is menni fog, nem csak a kétévessel. most decemberben jár le.
    szerinted Davide84?

  202. Nemtudom, meg kell próbálni…
    A Duna plazaba rendesek, ott segítenek!!!

  203. @Davide84:
    köszi, remélem holnap lesz még délelőtt.
    vajon hová érdemes menni először.
    a bajcsyn azt mondták, hogy csak csütörtökön lesz, budagyöngyében hétfőt ígértek, szóval ez a kettő kilőve.

  204. OFF:

    Valaki segítsen!!
    Most vásároltam Iphone 3gs régi Iboot-os 4.0.2 vel. Jailbreakelve soha nem volt… SHSH nem volt mentve…
    05.13.04 baseband van rajta most.

    Van most valami esély jailbreak -re és függetlenítésre? Ha igen hogyan?

    Válaszokat előre is köszönöm.

  205. telenorrol valtottam volna T-re, ikon 400-zal akartam megvenni, ami ugye 79900 ft, erre kozlik, hogy meg pluszban 75000-et fizessek ki, mivel uj elofizeto vagyok, de semmi gond, ezt majd jovairjak az egyenlegembol. hat nem tudom, valahogy ezt sem tartom korrektnek, hogyha kifizetsz 80K-t egy telefonert, akkor had ne kelljen mar biztositekot adnom, hogy ki tudom fizetni a 10.300-as havidijat..

  206. Azt hallottam elfogyott a dplazaban is…
    De holnap megkérdezem mert megyek reggel oda és megírom itt ebben a cikkben…

    Na jó éjt mindenkinek…

  207. Győrben 1kor fogyott el. elöttemlévő még kapott én meg nem… olyan ideges voltam összetéptem a papirt a kezemben és kimentem. 2orát vártam a sorban…
    most megint mire uj szállimány jön…..

  208. Sziasztok!
    Adott egy MC model 3G Touch 3.1.3-as fw-vel, restoreolni szeretném, szintén 3.1.3-ra, de az itunes nem engedi (error 3194), annak ellenére sem, hogy a host fájlt átírtam.
    Létezik erre valami megoldás?

  209. Ma sikerült Szegeden beszereznem, egy 32gb-os 4-est.
    Eddig is 4-esem volt szinte a premier óta, csak 16gb-os Amerikai, amit nem lehet frissíteni, csak ha van rá okosság. 2g, 3g, 3gs után elegem lett a macska-egér harcbol a JB terén, úgyhogy szép lassan megvettem minden appot, amire szükségem van/lehet. (IGO, játékok stb.)

    Sérülékenységről annyit, hogy igaz, hogy jobban bírja a strapát, mint a 3g/gs, és ami a tuti, hogy kevésbé lessz ujjlenyomatos az üvegrész, bár én fóliát rakattam előre is, és hátra is.

    Az antennaprobémárol annyit, hogy nincs olyan, hogy ez csinálja, az meg nem!!! Ez hülyeség!!!!!!!! Én Szegeden lakom, kertvárosi részen, és ha tök erősen körbefogom, leszorítom, mindkét tenyeremmel, a fém borítást, akkor van, hogy szépen lassan lemegy 1 vonalra, majd eldobja a jelet! Bumper nélkül használom, bár használtam azzal is, mert rendeltem usa-ból, csak nem tetszett vele a telefon. Viszont, ha a belvárosban vagyok, ahol erős a jel, akkor akárhogy fogdosod, szorítod, meg sem mozdulnak a vonalkák. Tehát a jelenség erősen hely/térerő függő, és ezt kipróbáltam a barátaim 4-esével is ugyanaz. Valószínűsítem, hogy ez az Usában nagyobb gond, ahol több 10millión vannak, egy szolgáltatóhoz feljelenkezve. Elárulom, hogy Manhattanben lakó ismerősöm szerint, ott akkora a túlterheltség, hogy nemcsak az ipon, hanem minden teló eldobja a jelet. Ja, és még annit, hogy van egy melós Nokiám, amit mindig hordok magamnál, és kb mindig ugyanaz a térerő mindkét készüléken, és ha a nokia felső részét ugyanilyen drasztikusan lefogom, ugyanúgy eldobja a jelet! De ezt kihangsújozom, produkálni kell, átlagos normál használat mellet nekem 2 hónap alatt nem dobta el 1x sem a jelet, csak max olyan helyen, ahol minden más eldobná.

  210. Az árról, meg annyit, hogy ez egy átlagos úniós ár. Nem kell rajta csodálkozni. Németo-ban 1000euró a kártyafüggetlen 32gigás. itt 219, a dominós függő.
    Szerintem a Voda sem lessz sokkal olcsobb, max a csomagok lesznek jobbak, ezek nemzetközi árak nem adhatja ingyen!

    Aki meg itt fikázik, az irigységből teszi, mert elvileg minek látogat egy iphone-al foglakozó oldalt?

  211. Üdv!Nekem 2011November elején jár le a hűségem 16 gigás 3gs ikon 200al!Felhívtam ma őket kb 15 perc alatt elmondta a csaj a 1430-on a személyre szabott ajánlatomat!15 ezret kell pengetnem,hogy kiváltsam magam és akkor elhozhatom ikon 200al 117ért vagy részletre!!!

  212. @izoli: Hatalmas köszönet barátom! A 2 utolsó darabot Én és az öcsém “nyúltuk le” a raktárból azt mondták az ügyfélszolgon telefonban! Ezt neked köszönhetjük! Reggeli Debreceni pofára esés után jól esett! Délután fél 3 körül már csak a rendelésre státusz virított a megveszem helyében! Jól jártunk! Köszi még egyszer! Keddre itt a cucc! (azért lekopogom kopp-kopp-kopp) :-))))

  213. @New East: Én is Nyír1-i vagyok, Keddre ígérték nekem is! Már alig várom Öcsémmel nyomunk ha megérkezik egy Facetimeot, persze nem ez izgat a legjobban, hanem a 720p videó rec meg a retina display meg a sebesség na meg úgy az egész egyben! Már alig várom! 🙂 Kütyümániás bolond vagyok én is na! 🙂

  214. @pugger: sajnos csak ebből a készletből maradt, amúgy van még több, mint 10 db….

  215. @szlaszlo: Mi az hogy csak ebből a készletből? Megvan különbözetetve hogy új előfizus iphone meg régi ügyfeles? Haggyjuk már

  216. Valaki tudna abba segíteni, hogy honnan lehet “térerő javítő tokot” igényelni? Vagy az csak az USA-ba lehet?

  217. tudja valaki, hogy a 3GS-em shsh fajljait hasznalhatnam e valahogy arra, hogy downgradeljem a iphone 4 et amin 4.1 es angol voda fuggo?

  218. @szlaszlo: Megkérdeztem az ügyfélszolgálatot, azt mondta a hölgy, hogy nem tudják megmondani az üzletek zárókészleteit, webshopban pedig már nincs. (Budapesti üzletekre gondoltam). A T-Pont üzleteket pedig nem lehet felhívni érdeklődni. Új előfizetőként mennék a T -hez, de a várost nem akarom körbejárni üzletről üzletre.

    Viszont a jó hír, hogy következő készletet már megrendelték, kb. október 15 -re lehet belőle előrendelni.

    Holnap délelőtt elmennék megvenni, de nem akarom körbejárni a várost… Jó lenne valaki tudna adni egy konkrétabb infót… Megköszönném…

  219. Morgen.
    Éjjel még kétszer próbáltam az iPhone4-et
    4.0.2-röl az iTunes által felkínált 4.1-re frissíteni de miután letölti kapcsolathiba miatt kilép. A szemét.
    Most mit tegyek? Ötlet ?

  220. M1800Rider Próbáld meg ha a host file dba ha be van irva saurik server címe töröld ki.

  221. Remélem az iphone 4 akksija jobb lesz mert most a 3GS 4.1 os-el alig bir ki egy napot altatva ugy merül mint a szar pedig nem megy semmi háttérben…

  222. @torrente777:

    Jól hangzik, de egy betűt sem értek belőle 🙂
    Bocsi, de leírnád “szájbarágosan” ?

  223. hello, kicsit OFF, de bocsi, nagyon sürgős lenne.
    Eladnám iPhone 3G-met és szeretnék róla mindent letörölni, de úgy, hogy maradjon a JB meg az unlock is. Lehetséges ez? vagy akor csak tel.könyv törlés? Illetve a beállításokban a korlátozások ba van kapcsolva és nem tudom mit korlátoz, de a jelszót elfelejtette, vagy van valami gyári? Hányszor ronthatom el? Mi lesz ha nem ad több lehetőséget?
    Köszi előre is.
    üdv

  224. Megkeresed a windows/system32/drivers/etc konyvtarban a hosts nevu file-t. Szerkesztesre megnyitod, es ha talalsz benne olyan sort amiben van apple.com, kitorlod. Elmented, es aztan parancssorban (start, futtatas, cmd) kiadod a ipconfig /flushdns parancsot. Ezutan mennie kell

  225. @Ajonas74:
    uhh és akkor így tuti hogy megmarad a JB meg az unlock?
    illetve a tiltásokkal kapcsolatban tudsz segíteni? mit tilt, hogy tudom levenni, mennyiszer lehet próbálkozni?
    Köszi szépen

  226. Van otlete valakinek hol lehet meg budapesten i4-et venni?moat vettem nyakamba a varost!

  227. @Ajonas74:
    Sikerült!
    Köszönöm!
    Haha, van Game Centerem is 🙂

  228. Nah végre egy jó hír:)

  229. @tortatartó: Én is ezt várom 🙂

  230. Lenne egy kérdésem, Hogyan tudom lekérdezni, hogy az ikon 200as csomagomból hány ingyen perc maradt még az adott hónapban? Nem szeretném túllépni mer nagyon drága a percdíj utána.

  231. Admin!
    ha moderatorra tetted a hozzaszolasomat, amiben kerdesem volt feletek, de sajnos nem valaszolt meg mindig senki,ezert offoltam ha viszont tudjatok a valasz a kerdesemre akkor segitenetek?elore is koszi meg1x!
    error occurred 3194 dob ki.otlet?nem tudok frissiteni 4.01re vagy csak siman restore 4.0an!!

  232. @pugger: Szia. Sikerűlt venni?

  233. @aren85:
    Próbáld meg úgy, hogy csak letöltöd, és letöltés után manuál frissíted.
    Nekem így sikerült.
    Nekem is hibába dobta ha letölt és telepít gombra nyomtam.
    Ha nem erre gondoltál akkor sorry.

  234. Van egy iPhone 4em most vettema T-mobilba nemrég 😀 enyémen 4.0.2 van és hogy nincs e télleg semmi hir hogy mikor lehet majd Jailbreakelni?! üdv

  235. Az akkutol nem vagyok elájulva.
    A háttérben futkosó programokat nekem kell bezárogatni egyenként????
    Gondolom a háttérben futkosó progik is szívják a batteryt mi?????

  236. Akinek problémái vannak a soft frissitéssel az probálja meg kikapcsolni a tüzfalat, meg az antivirust. Nekem is ugyan ez a bajom volt de ezek után megoldodott.

  237. Sikerült nekem is megvennem az Iphone 4 -et.

    Bementem reggel a Mammut I -be az emeleti T -be. Nyitáskor 5-en voltunk ott, 6 ügyintézőre. Fél óra múlva már sétáltam ki az aktivált telóval. Csak 16 gb -s volt

  238. Valaki meg tudná mondani, hogy van e lehetőség otthoni aktiválásra is? Legutóbb mikor a T-nél vettem a 3g-t, a hölgy aki kiszolgált, sikeresen felszántotta a hátlapot a műkörmével (y), szóval most jobban örülnék neki, ha itthon bonthatnám ki. :’) . paranoia off. :Đ

  239. Bocs, OFF!
    Üdv! A 3G-n megszűnt működni az alsó hangszóró! Semmi hang nincs. Se csengés, se zene, se semmi! Hívásnál van hang a normál hangszórón és fülessel is, de kihangosítva semmi! Tehát nem a szokásos headphone mode bug!
    Ötlet? Köszi!

  240. A készülék sztereó?
    Csak azért mert ha jobb oldali hangszóróját lefogom akkor semmi hang nem jön ki belőle.

  241. @KillYou:
    🙂
    Az egyik hangszóró, a másik mikrofon!

  242. @Takoca: nagyon kemény…..
    kár hogy nem látni a végeredményt.

  243. Sziasztok!
    Had kérjek egy kis segítséget!
    Ha csak egy számítógépem van, egy iTunes-al, viszont van egy 3G-m és most egy 4-es iPhoneom, hogyan tudom szinkronizálni őket?
    Nem fogja összekeverni a dolgokat?
    Kapcsolatokat Outlook-al syncelem, és ott van a zene meg csengőhangok.
    Most hogy megvan a négyes gondoltam asszony megörökli a hármast de nem akarok mindent felrakni a hármasra ami fut a négyesen. Remélem érthetően írtam.
    Köszi a válaszokat előre is!

  244. Köszönöm!
    Rájöttem…..

  245. @M1800Rider: ..és hogyan csináltad?

  246. @petIQe: ha restore nem oldja meg, akkor hardveres hiba, javítása kb 9000, cserélni kell az alsó csatlakozót tartalmazó szerelvényt.

    @KillYou: javaslom, olvasd el a használati utasítást. abban le van írva, hogy az egyik a mikrofon. 😉

  247. Keresetem de nem találtam a leírásában.
    Hogy kell a féltéglának megmondani hogy ne forgassa el a képernyőt?
    Másik igen fontos kérdés hogy jutok egy oldal aljára úgy hogy nem fárad el az újak a legyezéstől?

  248. @ocso26:
    Pofon egyszerű!!!!

    Mikor csatlakoztatom, New iPhone és nem a visszaállítás. 🙂
    Megadok egy új nevet az iPhone-nak és kezdek minden elölről….
    Mit mivel akarok syncelni ésatöbbi. Ugyan úgy, mint amikor az első iPhonodat feldugtad a gépre 🙂

    Kontaktokat pedig a Google Sync-el csináltam, teljesen korrekt.
    Így egy gépen lehet a család összes iPhone-ját syncelni és válogatni egymás Apjai között. Parádés 🙂 Öröm van!

  249. @KillYou:

    Ráteszed az ujjadat mikor forgatnád, és akkor “leszögeled” !
    Nem tudsz lejutni, “legyezni” kell 🙂
    Vagy legalábbis én az elmult két évben nem jöttem rá :-)))))))))

  250. Apjai között= Applications 🙂

  251. @M1800Rider:

    Hoppá-Hoppá!
    Az elejét elfelejtettem:-) Sorry!

    iPhone-Beállítások-Általános-Visszaállítás-Összes tartalom, beállítás törlése!
    Így kell kezdeni! Ez fontos!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bocsi, hogy elfelejtettem!!!!

  252. @M1800Rider: OK. Köszi!

  253. @M1800Rider: Az a problémám már csak, hogy nincs a gmail szinkronizáció között a “kontaktok”
    //kepfeltoltes.hu/view/100926/f_nyk_p_www.kepfeltoltes.hu_.png

  254. @M1800Rider: A Shift gomb lenyomva tartása mellett indítsd el az iTunes programot, így új könyvtárat tudsz létrehozni a második Apple eszköz számára, amit független lesz a régi könyvtártól. Később szintén a Shift+iTunes indítással tudsz választani, hogy melyik könyvtár töltődjön be.

  255. Csak 100 szöget nem ütöttek bele hogy ne forogjon.
    Hol fogdossam a kistéglát forgatás közben a kép fixálásához?

  256. @KillYou: home gomb duplaklikk, multitask listát jobbra elhúz, szürke ikonra rábök: elforgatás rögzítve, ismért rábök: elforgatás rögzítése feloldva (a szöveg nem biztos, hogy ez magyarul).

  257. sziasztok.
    kérdésem az volna ,iphone 3g 4.0-val fügetlenitett jb-elt ,van rá valami megoldás hogy gyorsab legyen ?? amiota a 4.0 van rajta elég lasú .

  258. sziasztok! megvettem a 16gbos iphone 4-et. kapacitásra azt irja: 14,01 GB ez normális? :\ vagy ott 16GBnak kéne lennie? :\

  259. @Jadeye:
    Köszi húztam jobbra de nem értette, Balra viszont ott volt.
    Életet mentettél!

  260. @paprika: nos igen, van, ezt javítja a 4.1 például. arra viszont jelenleg nincs hivatalos jailbreak még. (tákolt dolgok vannak, de azokkal hosszú távon csak több a bosszúság, így mi nem javasoljuk.)

    @daniel: az Apple esetén 1GB = 1 billion bytes; actual formatted capacity less, de ezt írja is a termék oldalán. plusz a felhasználható kapacitásból még lejön az iOS által elfoglalt hely is. tehát 16GB soha sem lesz, így ez normális.

  261. @XxX:
    szia, sajnos nem jött össze, mert végül nem tudtam körbejárni minden helyet.
    ma meg azt hiszem nem sok értelme van már elindulni.
    lehet, hogy most már megvárom, míg kicsit lenyugszanak a dolgok és jön egy újabb szállítmány.

    van akinek sikerült tegnap vagy akár ma venni?

  262. @pugger: Szia, sajnálom:-( Szerintem Novembernév elöbb, nem lesz nagyobb készlet. Elkezdi a vodafone és a telenor is forglmazi és még kritikusabb lesz a készlethiány.

  263. @XxX:
    mindegy, végülis nem létfontosságú, csak jó lett volna minél hamarabb megvenni. kicsit magával ragadott ez a nagy hype sajnos.. 😀

    engem mondjuk csak a t-mobilos verzió érdekel, ott vagyok évek óta, nem is szándékozom eljönni.
    a budagyöngyések nekem azt mondták, hogy hétfőn lehet kapnak új szállítmányt, elkérték a telefonszámomat, azt mondták hívnak, ha jött.
    remélem megcsörren a telefon a napokban!

  264. @pugger: Akkor van eséjed! Nem tudom, nem akarok senkit megbántani, de azt vettem észre hogy itt az emberek többsége, nagyon türelmetlen. Nem kell kapkodni, nyugalom van:-) Nállad a pénz, te fogsz aláírni, te diktálsz. A másik, hogy dec.-re lejebb megy az ára, persze ez sok embernek nem számít. A lényeg, hogy türelem! 🙂

  265. @Borroneo:

    Köszi! Ki fogom próbálni! iPhonet dugjam rá és úgy indítsam?

  266. @pugger: Én szombat reggel meg tudtam venni a Mammutban az emeleti T-ben.

  267. @cszsolt:
    gratula, jó neked! 🙂

    szerintetek amúgy akkor is kérnek kaukciót, hogyha már meglévő előfizetésnél hosszabbítunk hűséget aranykártyásként és részletre akarjuk?

  268. OFF
    bocsi az offolásért, kerestem mindenhol de ilyen problémával senkinél sem találkoztam, mi lehet a probléma, ha az iPhone 4 em youtube-ról nem tölti be a videókat, meg a safariba-n megnyitott mp4-eket is csak szenvedve játsza le se wifin keresztül se mobilneten ? [ közben teszteltük mellette egy 3gs-el és annak semmi baja nem volt] ios 4.1 van rajta 2010.09.24. én lett vásárolva

  269. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet zenét beemelni itunes-ba, hogy rá tudjam rakni a telóra? Valamikor ment, de sajna már elfelejtettem! 🙁

  270. @vasy007: iTunesba: file -> add file to library…

  271. kisbalikaa: köszi szépen, sikerült! 🙂

  272. Szerintem addig, amíg hiánycikk, nem fogják lejjebb vinni az árakat!
    Azt én is furcsállom, hogy hasonlóan az android-hoz és a régebbi symbian-hoz, nincs kilépés az app-okban. A multitask bevezetése miatt nem ártana! Az i4-es nekem is sokkal jobban merült, ha nem zárogattam be az app-okat.

  273. OFF
    Nem tudtok valami nagyon perfect microSIM home made leírás vagy sablont?
    Nem az enyémet kell metélni, ezért egy kicsit tartok tőle.
    ON

  274. @pugger:

    Úgy tudom van esély rá, hogy kérnek előleget, főleg ha van még hűségidőd.

    Én új előfizetőként mentem T-Home platinakártyával, tőlem nem kértek.

  275. @kisbalikaa: Vidd vissza a szervízbe. Én az enyémet most vittem vissza. Itt jegyezném meg, hogy elég nagy szórással gyártják ezeket az iPhone-okat. Az első 3G-m teljesen rossz volt. Amire cserélték annak a GPS-e volt rossz. A harmadik viszonylag jó, de a hangszórója rosszabbul szól, mint a másodiknak. 🙂 Az külön poén, hogy a nagy nyomógombja mind a háromnak kicsit másmilyen volt. Az egyiket könnyen lehetett nyomni, a másikat nehezen a harmadik meg kattan.

  276. @Borroneo: magával a ketyerével nincs gond amiért vissza kellene vinnem, csak furcsa hogy nem tölti be az mp4 videókat, közben a wifi és a hálózat is aktív marad, nem szakad

  277. @Escariot Nekem ma sikerült szembesülnöm ugyanezzel :] A Westendben találtam egy utolsó Ip4-et, örültem is neki rendesen. A kiszolgáló hölgy a 2 méteres műkörmeivel sikeresen szétbarmolta a fém keretet, mivel képtelen volt betenni a sim kártyát, illetve mikor sikerült neki, akkor sem tudta aktiválni, mert nem csatlakoztatta rendesen a géphez. kivette a kártyát, mivel az hitte az a hibás és hozott egy másikat, azzal persze megint ment a szenvedés…Bánom már, hogy elhoztam igazából, nem túl jó dekoráció az oldalán az a 3-4 fekete csík… 😀

  278. @Drone:
    sikerült ma venned i4-et? dejó, gratulálok!
    sajnos ma nem hívtak a budagyöngyéből, szerintem már nem is fognak, pedig azt mondta a csaj, hogy ma kapnak újat.
    milyet vettél 16 vagy 32?

  279. @pugger: 16ost, de holnap vissza is viszem nekik. Tul képp 2 év alatt 250et fogok ott hagyni náluk, a család pedig amióta mobiltelefont használ a Westel/T-mobile-nál van. Az évek során az előfizetésekkel és a telefonokkal több mint 1millt hagytunk ott náluk, ennyi pénzért had kapjak már normális kiszolgálást, ne egy szőke nőt aki még életében nem járt fogorvosnál sem :’D Mammutban már nem volt by the way, azt mondták LEHET, hogy csütörtökön kapnak.

  280. Sziasztok!
    Pár kérdésem lenne: most domino-s vagyok T-moblenál. Ha veszek egy iPhone 4et új előfizetéssel, át tudják írni a jelenlegi számomat arra? Másik meg, hogy a T-mobile honlapján amikor rámegyek, hogy előrendelem az iPhone-t, új előfizetést kell készítenem és látom, hogy saját hívószám küldése, hívó fél számának a küldése és titkosítás is kipipálható. Tehát iPhone-nál külön kell fizetni azért, hogy kiírja a hívott fél számát? Vagy ezeket mire véljem az oldalon?
    Remélem valaki tud segíteni
    köszi 🙂

  281. @Drone:

    na, akkor ha végre sikerül majd vennem, akkor semmiképpen sem hagyom majd, hogy ő rakja be a sim kártyát… 🙂

    westendben lent vagy fent vetted?

  282. amúgy mindenképpen ott a boltban kell aktiválni a telefont?
    én ilyenre a 3GSnél nem emlékszem, szerintem itthon aktiváltam csak.

  283. @pugger: Lent, de azt mondták csak 2 darab van. Am felhívtam őket és nem cserélik, mert ott kellett volna szólnom, ami jogos végülis. Tegyél úgy :] jobban jársz.

  284. @pugger: Igen, Mammutban és Westendben is megkérdeztem, ott kell aktiválni. 3gs-nél lehetett otthon is. Ezt sem értettem igazán…

  285. @Drone:

    köszi a választ.
    de ugye az aktiválás és az, hogy én a jövőben másik micro sim kártyával használom majd az nem baj ugye?

  286. Olyan bajom van hogy nem tudok MMSt küldeni. Pénteken vettem meg a telefont, még nem próbáltam, csak most kellett volna és ott van a piros felkiáltójel és nem megy el az üzente. Próbáltam már a hálózati beállítások visszaállításával de nem megy. 🙁 T-Mobile, iPhone4… ötlet?

  287. nem tudom frissiteni az iphone 4 16gb ot 4.1-re :\ nem a installal van a gond eleve le se jön.. elmegy kb 100% ig.. aztán kiirja hogy processing file.. áll 5 percet 100%on majd kiirja hogy server timed out. mitől lehet? :S:S

  288. Szevasztok!

    Volna olyan problemam az uj iPhone 4. -esemmel, hogy mocskosul gyorsan lemerul.Pl. Tegnap este lefekves elott vettem le a toltorol és most reggelre 55% -ig merult le.2007 ota hasznalok az elso generaciotol kezdve szifont, de ilyet meg egyiknel sem tapasztaltam.:(
    Valaki irta megoldaskent a restoret, de nem segitett.
    Esetleg valami tipp?

  289. duhos vagyok. Tegnap vettem az Iphone 4-et, zsebben hordtam es a hatlapon van mar ket jol lathato karc. mi a f…?

  290. sziasztok,
    Minap mentem be iphone 4esemért nagyon nagy örömmel, hogy végre megérkezett. Platinakártyásként nem kellett sokat sorbanállnom 001-es hívószámot kaptam. 5 percen belül hívtak, boldogan újságolom az eladónak, hogy az iphone 4esemért jöttem, ikon 400 díjcsomagban vagyok, ami 2010 december 11én fog lejárni, közlöm vele, hogy ikon 200-ban szeretném megvásárolni(bő 2 hónap van kb vissza a hűségből), mert rájöttem, hogy az ikon400 nekem felesleges. Nézi a számítógépet, hosszas böngészés után mondja, hogy nem vehetek ikon200-al hacsak nem fizetek 90000,- ftos(!!!!!!!!!!!!) kötbért, másik lehetőség ikon400-al veszem , harmadik lehetőség, hogy díjcsomagtól függetlenül a másik 5 céges számomra írok alá. (kb 30000ft-al hosszabb úgy az ára.96 óta T-mobileos vagyok, kérdeztem lehetne-e megoldani, hogy kifizetem ikon 400ban a következő két hónapot és januárba automatikusan ikon200at számláznak ki, de mondta, hogy nem megoldható. Mondtam az eladónak, hogy akkor inkább ráfizetek 20at és megveszem dominóban(nevetséges jópár éve platinakártyásként). Szerintetek mitévő legyek? Nem tudtok valami “kiskaput”?! Kérlek benneteket, segítsetek

  291. Sziasztok!

    Valaki tapasztalt esetleg olyat, hogy max hangero mellett is halk a telefon? alig hallom a vonal masik vegen amit mondanak nekem… (pedig maxra allitottam a hangerot)

  292. udv segítsetek ha tudtok. nekem 32g iphonomvan és nemenged sem bluhtuszon zenét kapni aztirjaki a meghajto nemtalálhato sem youtoubozni aztírjaki memoria megtelt….. pedig 79% szabad hejvan aztírja… segicsetek ha tudtok köszi elöreis..


Add a Comment