fbpx Skip to content

Sajnos nem a Telenor hozza el nekünk a jóságot, hanem a Pushfix.info tulaja talált egy olyan bug-ot, amivel olyan szolgáltatóknál is be lehet kapcsolni a FaceTime-ot, ahol az Apple nem engedélyezi. A csomag tulajdonképpen már készen van jelenleg béta teszterek tesztelik. Egyelőre úgy tűnik holnap kapunk egy bővebb tájékoztatást, illetve a csomag megjelenését is holnapra saccolom.

(Akiknek iPhone 4-e van és Telenorosok, azoknak megy az MMS?)

Olvasd el a hozzászólásokat is

47 Comments

  1. Kicsit talan idevag h mikor lesz carrier logo tmobilos kesz fiuk? Csak pannon meg voda van az unstable repoban.

  2. @Zsozsobasa: Logó rajzolástól függ. Sajnos a Grafikusunk nyaral így nem tudjuk elkészíteni a megfelelő logókat. Esetleg, ha valakinek van kedve/ideje ezzel pepecselni, azt megköszönjük. Tehát iPhone 4-hez nagy felbontású logókat keresünk.

    Egyébként az unstable repóból át tettem már a sima stable repóba a csomagokat, azok logó nélküliek iPhone 4-en egyéb esetben pedig adnak logót. A T-mobile csomagot a héten elkészítem, ha lesz rá időm.

  3. @admin: A régiekből nem lenne egyszerű kiragadni a T-Mobile logót? Majd később készítenétek iPhone 4 logókat is, nem hiszem hogy MO.-n egyelőre olyan sok lenne…

  4. @admin: Mikor jelenik meg a 4G hivatalosan? És hol ezt már tudjuk biztosan??

  5. Hali! Keresem azt a programot amivel eggyesével tudom törölni a kimenö hivásokat ha tudtok seggiteni megköszönöm!!!!

  6. @breadman: szept közepe felé! ha mar latod a tvben ar eklamokat akkor mar kozel lesz! 🙂

  7. Sziasztok!Létezik valami Bluetooth hack/app amivel lehet adatokat küldni más telefonra ? (Nem iPhonra)

  8. @clubcore: iBlueNova, Nokiákkal nekem simán megy, Samsungokkal vannak néha problémák.
    @zancsi75: Recent/CallLog Delete 1,49$, de fentvan több helyen törve is.

  9. @breadman: először még jelentse be az epöl, hogy mikor kap a maradék 88 ország. addig szerintem a T nem léphet. az eddigi infók alapján a szept 17. szerintem esélyes lehet, de mivel már két hete eladtam az iphone-nom, ezért biztos szeptember vége lesz 🙂

  10. @admin: Milyen felbontású képnek kell lennie a logónak? Illetve milyen formátumnak kell lennie? Úgy tudom png, de valami spaciális apple formátum.

  11. Igen megy az MMS

  12. @horribleone: hát enyém megvan még, tesóm örökli, én meg megveszem a nevére az újat! azt mondta neki így jó! Szegény 🙂

  13. Gyárilag független iPhone 4, Telenor, megy az MMS.

  14. 4.02 -n mennie kell a carrier fix 2-nek ? repoban 4.01 van és nem is volt sikeres az instal

  15. én gyüjtök lesz 4 de van 3gs meg 3g is! 😀
    De én akarok facetime ot 3gs re, van tükröm, siman jó frontkamerának!

  16. @kiru: 40 px magas legyen (3GS/3G-n csak 20px), és a sima PNG-t is megeszi.

  17. Végre úgy telefonál(hat)unk, mint a reklám filmben…egyszer 🙂
    De ha már itt vagyok,
    OFF
    Holnap hajnalban elutazom Szlovéniába és az lenne a kérdésem, hogyan tudnám azt megoldani, hogy szeretett szifonom ne generáljon nekem szép kis számlát csak azért mert neki mindig mindenhol hálózatra feljelentkezhetnékje támad.
    Szóval mit állítsak/kapcsoljak át/ki, hogy olyanná váljon egy hétre, mintha egy sima mezei GSM telefon lenne, tehát NULLA adatforgalom. Ugyanis azt olvastam, hogy hiába kapcsolom le a “Hálózat”-on belül mindent, ha pl: EDGE-en tuti bepróbálkozik s ha talál, akkor csatlakozik, én meg fizetek…
    Jó, ok, van már EU-s korlát ha túllépem az X euro-nyi adatforgalmi díjat, akkor a T-mobile automatikusan letiltja.
    Ja és a paraméterek:
    iPhone 3G, T-mob függő, JB Spirit, 3.1.3.
    Természetesen ha wifi működne (ugye az ingyér van hotelban) az esténként a jó lenne, de ha semmiképp nem kivitelezhető így, akkor marad itthon, csak a SIM jön a régi Nokiával.
    Még arra gondoltam, hogy valami hálózatra feljelentkezéshez szükséges paramétert elállítok, csak sehol nem találtam ilyet.
    Valakinek valami ötlet?

    Köszönettel, mrunknown.

    ON

  18. @mrunknown: adatroming kikapcs és nem general semmit

  19. @mrunknown: Mivel JB-s a telód letölthetsz egy ingyenes SBSettings nevű progit a BigBoss forrásból, amivel a képernyő tetején az ujjad elhúzva legördül egy menü és ott teljes mértékben tudod tiltani a 3G, Edge és Data csatornákat így garantált, hogy semmilyen adat nem megy rajtuk keresztül. Kép: http://fopina.co.cc/sbtoggles/default.png

    Ismerek egy alternatívát, bár én ezt még nem próbáltam: http://www.iphonenodata.com/ Felmész erre a weboldalra safariban és rányomsz a Disable Edge gombra. Ez elvileg feltelepít egy olyan progit, ami blokkolja az adatforgalmat. Ha vissza akarod állítani, akkor a settingsből egyszerűen a beállításainál törlöd a progit és minden visszaáll az eredti állapotba.

    iPhone 4-ben pedig a Settings > Network beállításokban lehet tiltani a Cellular Data-t.

  20. @mrunknown: A Settingsben valahol benne van az, ahol el tudod állítani a hálózat beállításait és nem tud felmászni a teló az edge vagy 3G hálózatra, de ha T-mobilos vagy és ott is vetted a telót, akkor ez az opció egy belső tiltás miatt alapesetben T-mobilos simkártyával nem jelenik meg.

  21. @mrunknown: jó utat 🙂 VIVA SLOVENIA!!! 🙂 tegn. előtt onnan jöttem haza, és ez ment a rádióban 🙂

  22. A T-Mobile-os logó nekem 4.0-n 3g-n simán megy, de ez minden modellnél ugyanaz…Letöltöttem a 3.1.3 logofixet Cyderrel a letöltött fájlt megnyitottam, kiszedtem belőle a 2 png fájlt amit T-Pottal bemásoltam a carrier/ T-Mobil HU-ba. Újraindítottam és kész is

  23. Hello Mindenkinek!
    iPhone 4 fuggetlenitett TMobil magyar telefonon megy a Facetime .
    Ugyanez a Vodafonos kartyammal nem megy!
    Valaki tud segiteni?
    Koszi!

  24. Sziasztok! Egy kérdésem van, hátha valaki tud segíteni: Van valakinek bármiféle hihető információja az iPhone 4 készletről?
    Ugyanis ismerősöm a héten megy Londonba. Van ott 4 Apple Store is. Az a kérdésem, hogy valamelyikben fog kapni, vagy nem? Fel fogja majd hívni persze mindegyiket, potyára nem járja körbe a 4 üzletet, de azért megkérdezem, tud-e bárki bármit a készletekről.

  25. @admin:

    Szuper koszi nekem iphone4 re mar nsgyon kellene a t-s carrier logo. Szuper

  26. @Admin:

    Ment mailben par logo. Ha jo valamire akkor hasznald fel nyugodtan, ha nem akkor batran shift+del 🙂

  27. Sziasztok ! Segítség kellene ujra raktam a winfost és most nem tudom “authorize this computer” mert azt írja elfogyott az 5 lehetoseg és nem tudom synkronizalni a megvett progikat mert törli a szifonrol mit csináljak ha regisztrálok új címmel ugyan azzal a hitelkartyaval akkor nem kell ujra megvenném a progikat elég gaz lenne ha igen !!! Vagy hoy lehet ezt torolni hogy tudjam ujra authorize computerem?????

  28. Cydiából lehet Paypal számla nélkül is venni alkalmazásokat?
    Érdekelne a CalendarPro4. Használja valaki?
    3-as rendszeren AutoSilentet használtam, de az nincs IOS4-re. 🙁

  29. @szakar1: Irj egy levelet az apple supportra, lenullazzak neked.

  30. @dnp:
    Köszi nagy nehezen meg talalltam van egy pár cím 🙂 elküldtem nekik remelem mihamarabb resetelik
    Koszi

  31. Sziasztok! Megszeretném kérdezni, hogy használom a telon az egyik cég tözsdeprogiját. Kellemetlen, hogy mindig ujra bekell lépni, ha a telefon standby-ba kerül, megszakad a kapcsolat, hiaba teszem backgrounderrel a háttérbe, 1szer jó,1szer nem. Tudtok esetleg az insomniához hasonló progit, amivel 3gnél nem kapcsolodik le standby esetén a progi? Elöre is köszi a választ!

  32. Hello mindenkinek lenne egy kérdésem van valaki aki függetlenített szifon 4 et hsznál 4.0.1 el és megy Terlenor al az MMS? Nekem nem sikerül meg oldani pedig fent van a logo fix.

  33. Üdv! djuice APN és MMS beállítások meg tudná adni valaki? Fontos lenne!!! köszi

  34. Megtaláltam a megoldást hogy a 4.0 gyorsabb legyen! Akit érdekel az jelezzen itt. Egyébként a 4.0 GM verziórol van szó. Ha a szifonosok engedik akkor csinálok egy cikket a blogomon vagy ide és leírom mire jutottam!

  35. @szakar1: Nem kell írni az Apple-nek!Belépsz az AppStore-ba iTunes-en keresztül és ott az Account infonál ki lehet törölni az eddig icomputereket és újból van 5 lehetőség! No para! 🙂

  36. Ha betelt az 5 ellenőrzött számítógép, akkor a következőket tedd:
    iTunes –> Store menü –> view my account –> bejelentkezel és ott lesz hogy deauthorize all.

    Szivesen a segitséget!

  37. Azt próbálta mar vki hogy aktívak t-mobile kártyával és utánna sem működik telenorral?

  38. Köszi Kiru működik:)

  39. Akinek lassú a telefonja a 4.0 alatt az ezt olvassa el: “apple-touch.blog.hu/2010/08/25/back_to_speed” 😉

  40. @kiru: ezzel csak az a baj, hogy akinek már 4.0.x van fent, annak ez nem fog menni, CSAK akkor, ha van 4.0-hoz SHSH. másképp nem.

  41. Na igen de mikor kijött a 4.0.1 akkor felhívták mindenki figyelmét, hogy feltétlen mentse ki az SHSH fájlokat! Aki nem tette az már saját probléma.

    Akinek viszont megvan az SHSH az szerintem csináljon egy restore -t mert megéri, sokkal gyorsabb a GM verzió, és semmi hiányossága nincs elméletben.

  42. @kiru: semmi hiányosság nincs? már hogyne lenne! például a térerő kijelzés-számítás javítása, illetve a PDF hiba javítása a 4.0.2-vel… ezek elég fontos patchek!

  43. sziasztok lenne egy nagyon hülye kérdésem ipod touch r fel lehet tenni az iphone firmware-t??:)
    ipod touch 3g 32gb gondolom 3g s firmware -re

  44. @Jadeye: A térerőkijelzés javítása ténylegesen nincs benne, de szerintem 3G és 3GS készülékeken eddig sem okozott problémát a térerő kijelzés. Ugyebár lassulásról inkább iPhone 3G -nél beszélünk. Az iPhone 3G készülékeken a Safari hiba úgy tudom megmaradt a 4.0.2 -vel is, különben meg saurik pdf patch -je pont jó erre.

  45. @kiru: ha nem javítaná a PDF hibát 3G-n, akkor minek adták volna ki? épp azért van 4.0.2 arra is, hogy azt javítsa, 3G-re meg ott a redsn0w, megcsinálja a 4.0.2-t is, tehát nem is kell a cydia-s PDF-patch.

  46. Én azért tértem vissza 3.1.3-ra, mert eddig ahol volt 3g térerőm a 4.0.1.-nél már nem volt.

    És a sok progi problémát, cydiás már ne is említsem.

    Sux az egész 4.0.1

    Megvárom inkább a 4.1.0-át, remélem sok mindent javítanak rajta.

  47. Azt hiszem,ha aktivaltad egyszer a facetime-ot az iPhone 4-en es beleteszel egy masik kartyat akkor azzal is mukodni fog a Facetime…
    A magyar Tmobilon alapbol mukodik,igy azt kell beletenni az iPhone 4-be es utana lehet mas kartyaval hasznalni…szerintem,de ezt most talaltam ki,meg ki kell probalnom…,de a magyar Tmobil kartyam utan amerikai Tmobil kartyat tettem bele es ugyanugy aktiv maradt a Facetime…Vodafonnal fogom kiprobalni,de 2 nap mulva jutok oda.


Add a Comment