fbpx Skip to content
LEGO sem akart kimaradni az AppStore-os hajcihőből, ezért elkészítette saját alkalmazását. Sajnos nem egy várat vagy autót kell kis elemekből összerakni, hanem egy fényképet „legosít”. A már meglévő fényképek közül lehet választani vagy új fotó is készíthető. Elfogadás után mozaikszerűvé teszi a fényképet, olyan lesz mintha apró LEGO elemekből állna össze a kép.
Azért ennél többet vártam, az alkalmazás ingyenesen letölthető az AppStore-ból.

Kártyaolvasó iPhone-hoz

Már elég sok kiegészítő készült iPhone-hoz, most itt a kártyaolvasó is. Mophie nevezetű cég által készített kütyü magában foglalja a hardvert és egy alkalmazás is tartozik hozzá. A rendszer nagyban hasonlít a twittert alapító Jack Dorsey által kialakított Square-hez. A kiegészítőt a jövő héten kezdődő CES-en akarják bemutatni. Hasznos lehet ügynököknek, taxisoknak, mozgó árusoknak.

Nem kapod vissza az ellopott telefonodat!

Apple-nél mindig tudnak meglepetéssel szolgálni. Egy szerencsétlen new yorki nőnek a metrón ellopták a telefonját. Rögtön értesítette a rendőrséget, azonban már nem akadtak a tolvaj nyomára.
Két héttel később a hölgy emailt kapott az Apple-től, melyben közölték vele, hogy valaki az Apple Care keretében ki akarja cseréltetni a készüléket. Megörült a telefon megtalálásának, azonban hamar ráfagyott az arcára a mosoly. Legalább 12 órát beszélt az Apple és az AT&T számtalan illetékesével, de nem kapta vissza a telefont, mivel nem indított hivatalos rendőrségi vizsgálatot, így nem tudta bizonyítani, hogy övé a telefon. Az nem számított, hogy az Apple által küldött emailben szerepelt a telefon sorozatszáma is, tehát korábban már összekapcsolták az emailcímével.
A jelenlegi tulajdonos érvényesíti a garanciát és kap egy új telefont… Furcsa ez az amerikai jogrendszer.

802.11n wifi az új iPhone-ban?

Nagyon valószínű és valljuk be teljesen logikus. A harmadik generációs iPod Touch már Broadcom BCM4329 chipet tartalmaz, amely képes az n-es wifire is, de szoftveresen még nincs engedélyezve a használata. Most az Apple álláshirdetést tett közzé, melyben olyan mérnököt keresnek aki jártas a wifi-protokollokban és majd az iPhone-teamhez kell csatlakoznia.

Olvasd el a hozzászólásokat is

103 Comments

  1. Ez a nem kapod vissza a telefonodat annyira amerikai…bár nem tudom, lehet ez is csak afféle “urban legend” amit a pihentagyú anti-amerikások találnak ki, mert nincs miről beszélniük..-.-‘

  2. mostmár nem csak ilyen szétszedett köv generációs szifont szeretnék látni, hanem a kezemben fogni! 🙂 nah jó bevezetésnek egy kép is megteszi róla! 😀

  3. érdekes,érdekes…ezek az amerikaiak…
    anyának ellopták kb 1hónapja a 3GS telóját, 2órára már a T-Fosnál volt és letiltatta a számlát,de felajánlották,h 5000Huf-ért lenyomozzák a kártyát,ha használják. Így is tett,mivel be volt kapcsolva a 3G meg EDGE így a telefon kódja alapján megállapították,h a kocsija csomagtartójában van,ami az utcában parkolt…
    😀

  4. latom jimmy te is rendszeres iponealley.com olvaso vagy

  5. a h kimaradt

  6. @The Hypeboy: természetesen kacsa az egész hír… nekem is már tele van a f*szom sok urban legendel, hogy egy kicsit lehessen égetni az államok jogrendszerét + apple-t egyszerre. csak a b*rmok adnak az ilyennek hitelt.

  7. Hali!

    Elég sokat olvastam már, külföldi illetve magyar oldalakat is, de az én problémámra nem találtam megoldást. Hátha itt valaki!

    Na most az a helyzet, hogy amikor megvettem az iphonet akkor regisztráltam az itunes storeba, csak az a baj, hogy én anno még a magyar storeba regisztráltam, viszont nekem most átkéne állítanom az amerikai storeba, de ahhoz viszont bekéne állítanom, hogyha netalán vásárolnék valamit, akkor milyen bankkártyával fizetnék, de olyan lehetőség nincs, mint amikor anno regeltem, hogy semmilyennel nem akarok, azaz ‘None’ na az most nincs és fogalmam sincs, hogy kellene megcsinálni viszont a magyar store használhatatlan, legalábbis számomra! Remélem értitek a problémámat, és valaki tud rá megoldást! (azon kívül, hogy új reg, de legvégső esetbe…)

    Köszönöm előre is!

    Üdv.

  8. Win reinstall volt par napja, hogy lehet leszedni az osszes meggvett App-omat egyszerre itunesbol? Van vagy 40-50 free+fizetett cucc amit leszedtem eddig, nevrol aztsem tudom melyikek azok. Ki tudom listazni melyek tartoznak hozzam az acc managerben, de nem tudom letoltetni oket… egyesevel nem szeretnek baszkodni. Van megoldas?

  9. @Zoltan: 🙂

  10. hello segítene valaki hogy a szafariba beépülö program kellene amivel mindent le lehet tölteni.
    appstore ból kéne és ingyenes..
    köszönöm

  11. @Joker: szerintem ha kijelentekezl az accountodból a itunesban, és egy free alkalmazásra mész rá, hogy ‘megvegyed’, akkor ott lehet ‘none’-t kipipálni. egy próbát megérhet neked is, én igy csináltam. sok sikert!

  12. @bru.balazs: appstoreban szerintem nincs ilyen, de az oldal repójában van

  13. Hello mindenki!
    Bocsi az offolás miatt de megőrülök hogy sehol nem találom azt a programot amivel a letöltött mp3-makat át tudom tenni az ipod részbe mindenféle külső csatlakozás nélkül (Iphone 3G 8Gb). Kérlek segítsetek. Köszi

  14. Sziasztok. Bocs az offért, de ha máshova irok oda már nem válaszol senki, mert jobban az új témák a látogatottak.

    Na szóval,

    Updatel-ni szeretném a telcsim, de ammikor letölti ezt írja ki:

    http://kepfeltoltes.hu/view/100103/itunes_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Nem akarom restore-zni, vki ???

    A net működik, a teló rácsatlakoztatva, még szinkronizáltam is előtte, de semmi. Már 3-szor próbáltam újra, de mindig ezt hozza fel.

  15. kössz
    régen le volt szedve demost frissítettem az ipod szoftverér 3.1.2-re és nem birom jailbreakolni…
    ha tudna esetleg valaki segíteni…
    dfu moódba tettem pc felismeri aztán futtattam a sn0wbreeze és a windoz hibát ír ki pár másodperc múlva…. és valamit bezár.. az ipod képernyője meg fehéren világít és nem történik semmi sok óra múlva se

  16. Jeti: Ez dúrca:D
    Amúgy 2 hete törtek be hozzánk elvittek elég sok gépet a műhelyünkből/a felét már “visszaloptuk:D” a cigus cubicusok-tól/ nah azt az a vicces,h rendőrbácsi mondta,h csak akkor tudnak elkobozni lopott holmit a csúnya emberektől,hogy ha van nálad egy sorozatszám meg egy papír,h te vetted…garancia nem elég mert azon csak tipust szoktak feltűntetni(ami hiba) és azzal nem mennek semmire,szal itt álltunk garancialevelekkel soroztaszám nélkül és azt mondták,h nemvalószínű h meglesznek mert ha megtalálják akkor se bizonyított,h a mienk:D fain..

  17. Hello.
    bocsi off-ér.
    Az lenne a kérdésem hogy valaki nem tud valami jó oldalt ahonnan lehet IPA-kat szedni mer ugye Appulo az folyton jelszavas a b*zi kérdéseivel.
    Elöre is kösz.

  18. @dnp: iTunesban bejelentkezel az accoddal, Store, Check for avilable downloads és ha nincsenek leszedve a megvett appok leszedni.

  19. @szlankab: Beépülő nincs, de egy csomó olyan van az AppStore-ban, ami “download manager”, tehát beütsz neki 1 linket oszt’ letőccse. 😀 Am nem ártana frissíteni a sourceben lévő SDM cracket,mert átugrott már pár verziót! 😉 😀

  20. @szlankab: Köszi, de sajnos így sem jó, mert ha kijelentkezek, akkor amikor töltenék le egy free-t az amcsi store-ból, akkor ugye be kell jelentkezni, hogy tudjak tölteni, de amikor belogolok, akkor kiírja, hogy az én acc-om csak a magyar store-ba érvényes, és visszadob a magyar store-ba. Gyanús, hogyha nincs rá más megoldás, akkor marad az új acc.

  21. @H2CO3: mi ez a SDM crack és mit kell csinálni vele????

  22. “Rögtön értesítette a rendőrséget”
    “de nem kapta vissza a telefont, mivel nem indított hivatalos rendőrségi vizsgálatot”

    ez csak nekem tűnik ellentmondásnak…?

  23. @Joker: egy account csak egy store-hoz érvényes. tehát az usa accounttal nem vásárolhatsz a magyar boltban, de ugyanígy a magyarral sem vásárolhatsz az usa storeban.

  24. @bru.balazs: SDM=Safari Download Manager. Cydiás csomag, ami beépül a Safariba, és letölti, ami letölthető. SDM Crack=a Safari Download Manager krekkelve, egyenesen a Szifon.com sourceról. Hogy mit kell vele csinálni? Letölteni, használni, frissíteni stb.

  25. @Jadeye: Tehát akkor esélyem sincs, hogy átállítsam, és hogy tölteni is tudjak az eredetileg magyar acc-ommal?

  26. kössz de ahhoz meg fel kéne törni a 3.1.2-met amit nem birok az előbb leírtak miatt

  27. Google for ever! Latom megvaltoztattatok a cimet 😀

  28. Az én bajomra tud valaki megoldást?

  29. @bru.balazs: Akkor tedd be DFU helyett reecoverybe, restore-old gyári 3.1.2-re, és a BÉTA sn0wbreeze helyett próbált geohot blackra1njét.

  30. már próbáltam siker nélkül ….. most nem a gyári van rajta de próbáltam mindkettővel már. az enyém 1g 3.1.2
    kezdem feladni…

  31. jello sürgös kérdés a telo iphone 3g folyamatosan dfu modba kapcsolja magát és nem engedi restartolni magát????????????megoldást létszi sürgöss lenne

  32. @Joker: nincs. egy account csak egy storehoz jó. ennyi. de ezt le is írja, amikor regisztrálsz, csak ugye azt szinte senki nem olvassa el sose.

  33. Hat én a lopott iPhoneos storit a modmyi com-on olvastam és ott az volt írva h NEM tett semilyen bejelentést a rendőrségen és ezért bukja a dolgot…!
    Üdv

  34. @4nt1: ha ennyire sürgős, esetleg próbáltál már egy restore-t…?

  35. @Jadeye: irtam hogy nem engedi!!!!!!!!!!!!!!

  36. @bru.balazs: ha sima 3G, akkor miért nem teszel rá egy szimpla custom fw-t? kicsit egyszerűbb, mint blackra1n-ezni. a snowbreeze-t meg felejtsd el.

  37. @4nt1: azt írtad, hogy reSTART. én meg azt mondtam, hogy reSTORE…

  38. jó neekm ugyan az:D

  39. @Jadeye:
    hihi kb enyemnek is ugyan ez a baja, milyen errort ir ki?

    marmint nem jadey hanem 4nt0

  40. @Jadeye: tudsz megoldást?

  41. @zoltan: 13-as hiba kód

  42. @4nt1: ha neked ugyan az, akkor mindegy… hibaüzenet valóban hasznos lenne…

    @zoltan: de neked 3GS, nem? az övé meg sima 3G.

  43. @4nt1: DFU helyett próbáld meg recovery módban

  44. @Jadeye:
    support.apple.com/kb/TS1275 nekem ezt irta a 9esre de a 13as is ide tartozik

  45. apple elkezdi a direkt elganyolast h bevigyek cserere, aztan meg ne menjen az uj iboot miatt a jailbreak 🙂

  46. @zoltan: ez a legáltalánosabb KB dokumentáció… az összes létező hibaüzenet száma benne van, ha megfigyeled, de egyikről sem írja, hogy konkrétan mi az, és mi a megoldás, csak általános troubleshooting van benne.

  47. Ez az n wifi nincs aktivalva nagy hulyeseg!
    A heten egy macprohoz belot n wifire senki nem tudott csatizni csak a 3gs.
    Minden tacs és iphone 3g alul maradt, közvetlen a router mellett.

  48. @SeRapH: Nem megy 🙂 azt irja nincs semmi amit letolthetne. Accountomnal latom a sok oldalnyi cuccot… de nem tolt szart sem. Irtak, hogy nyomjak egy authot, de arra sem javult a helyzet. Telcsirol visszasyncelt ezt azt, a tobbit majd max kezzel leszedem ujra….

  49. Mit lehet egy 3.1.2 3GS-el csinálni ami azt csinálja hogy kipipálom az application listát az itunes-ba.. szinkronizálok de nem pakolja fel a programokat.. egyszerűen a kipipált programok nem jelennek meg … (Mob Ins.Crack 3.0 fentvan) .. valaki valami tipp ?

  50. @Jadeye: ez egyszerű mert első generációs a készülék
    még ötletek???

  51. 😀 Bru. Balázs ez vicces 😀 mármint a jelszavad hogy monika 😛 Mónika Show és Balázs Show 😛 XD a “bru” az Bruckman akar lenni?:P

  52. Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni, van egy 3G 8GB telóm és 3.0 szoftver van rajta. Amikor elindítom a cydiát megjelenik, hogy adatok betöltése megy kb 10et körbe a töltés ikon és kilép a pogramból. December elején még működött de most már nem. Azóta nem tettem fel semmi progit. Köszönöm előre is a válaszokat.
    Most már fel lehet tenni a 3.1.2 szoftvert?

  53. OFF:Hello, bocs, hogy ideírom,de fontos lenne a gyors válasz.
    meghallt az oprendszerem (win7) és most újraraktam.
    A zenék videók eltűntek a süllyesztőben,és ha mot új zenét vagy programot szeretnék rárakni (szinkronizálni) akkor leakarja törölni az eddig iphoneon lévő fájlokat.
    Hogy tudnám orvosolni problémát?

  54. @Chopi:
    sehogyan.
    vagyis egy megoldas van, tpottal kimasolod a zeneidet, de nagyon csunya file nevek leszenek, sajnos ez megint apple csoda.

  55. köszi a szóvicceket rendes voltam hogy megadtam a felhasználónevem meg a jelszót és …….
    na de legyen már valalkinek ötlete
    mégegyszer:
    első generációs 3.1.2-es szoftverrel hogy lehet feltörni???!!!!

  56. Basszus…
    Azért kössz,mindenképp kellenek.

  57. tökönszúrom magam valaki segíthetne….

  58. @bru.balazs: 1g iphone nincs. azt akkor úgy hívjuk, hogy 2G. 2G-re és 3G-re meg ahogyan már leírtam, ott van a custom 3.1.2… teljesen jó rá, nekem is az van fent 2G iPhone-on…

    blackra1n, snowbreeze és a többi az NEM 2G iPhone-hoz van. megcsinálja elvileg, de nem az igazi, mert nem arra lett kitalálva.

  59. msn címem:[email protected]
    skype: brumibali

    valalki aki ért az 1g-s 3.1.2 szoftverű ipodhoz az vegyen fel ha kérhetném
    persze ha akar segíteni

  60. yadeye ez egy ipod!!!

  61. hello!

    off!

    az lenne a problémám, hogy nem indul el a bosspaperem, egy hibakérdést ír, egyik sem jó.

    segítsetek!

  62. @bru.balazs: na most az összes kommentedet visszaolvastam, igen, látom, ipod touch 1. gen. oké, elnéztem.

    de erre ugyanúgy tehetsz fel custom 3.1.2-t, nem tudom, mi ezzel a probléma… vagy próbálkozz blackra1n-nel. ha azzal sem megy, akkor próbáld másik usb portba dugva. vagy másik gépen. vagy másik oprendszer alatt…

    he meg esetleg leírtad volna, hogy milyen hibát ír a windows, azzal is már kissé előrébb lennénk. szinte nulla infó alapján nehéz segíteni.

  63. @gerike73: mi az, hogy hibakérdést? leírnád, hogy mit ír pontosan? rágugliztál már arra a “hibakérdés”-re?

  64. ja és szép fehéren világít az ipod reset segít csak rajta az 1g-re kattintottam

  65. off!
    Segítség cydiám meghalt(blacra1n rakta fel) loading data aztán kilép és nincs ssh sem rajta még.
    Mi a megoldás segítsetek.
    Köszi

  66. Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy miért van, hogy ha iTunes-ban hozzáadok új app.-ot, akkor azt bemásolja a C: meghajtóra, az iTunes mappába. Így elég sok helyet foglalnak.

  67. Sziasztok!

    IntelliScreen-t használok.
    Van olyan lehetőség, hogy a nem fogadott hívást a lockscreenről egy mozdulattal vissza tudjam hívni?
    Köszi, m

  68. @hohand: Ez mar csak igy megy 🙂

  69. @strake: restore? nem segít ilyenkor? 🙂

    @hohand: mert itunes ilyen. Nekem is odarakja. ha nagyon zavar törölgesd applications-ből a programokat amiket telepítettél.

    Apropó: nem tud valaki valami normális iphone manager programot? iTunes-on kívül. Olyasmire gondolok mint régen volt az SE telefonokhoz egy ilyen “MyPhone Explorer” ha jól emlékszem. Csak mert engem az iTunes rohadtul idegesít…

  70. Sziasztok!

    Egy igen aktuális problémára szeretnék rákérdezni, amire szerintem lehetne topic-ot is csinálni:
    Január 16-tól nem lehet használni se a 7 jegyű se a 06+(szolgáltató prefix) hívásmódot, csak a +36 vagy 00 36 verziót.
    Na most pl nekem 880 contact van a telómban és nem szeretném egyesével átírni őket.
    Tud valaki erre valami egyszerű megoldást?
    Köszi!

  71. @Karesz: Szerintem kapcsold ki a virusellenorzest, es a tuzfalat addig, amig letoltod az uj frissitest.

  72. @The Man: En mar kezdetek ota mindenkit +36al vettem fel a tel konyvbe 🙂

  73. @The Man: Megkérsz valakit, hogy írja át helyetted mind a 880-at.

  74. @The Man: outlookba átírogatod… 😀

  75. @The Man: (Bocs’ Objective-C-hez nem értek):

    class IrdAtAzOsszesContactot
    const NumOfContacts=880;
    {
    for(index=0; index<NumOfContacts; index )
    {
    if(Contact.PhoneNum[index].SubStr[0:3]=="0620")
    {
    Contact.PhoneNum[index]="003620" Contact.PhoneNum[index].SubStr[4:];
    }
    if(Contact.PhoneNum[index].SubStr[0:3]=="0630")
    {
    Contact.PhoneNum[index]="003630" Contact.PhoneNum[index].SubStr[4:];
    }
    if(Contact.PhoneNum[index].SubStr[0:3]=="0670")
    {
    Contact.PhoneNum[index]="003670" Contact.PhoneNum[index].SubStr[4:];
    }
    }
    }
    /*
    Created By H2CO3
    Ne koppincsá' le!!!
    */

  76. Nem teljesen ide tartozik, de Valaki olyanban tudna segíteni, h a gyári független, de új iboot-os szifonokon jealbreak után mindig újra kell futtatni a blackra1n-t, ha kikapcsoltuk a készüléket?
    Nagyon sürgős lenne tudnom!!!
    Köszi előre is 🙂

  77. @Gege: na ezen nagyon jót nevettem 😀

  78. @H2CO3:

    Köszi, de ezzel mit kezdjek? 😀
    Amúgy szeretem az olyan hozzászólásokat, amikor vki nem a problémát oldja meg, hanem leolt mindenki mást, hogy ő milyen szerencsés, hogy neki nincs ilyen gondja… pointing at DNP 😀
    Amúgy életem első telefonját megvettem, azóta gyűlnek a nevek és akkor még ember nem volt, aki ilyenre gondolt volna hogy szolgáltatónként nem lesz elég a 8 millió lehetséges szám.
    Amúgy ezt vágjátok, hogy úgy oldják meg a problémát hogy most majd 8 millió helyett, 10 millió lehetséges számot oszthatnak ki szolgáltatónként? Tehát nem úgy mint anno az ipv4 ipv6 megoldás, hogy minden homokszemet meg lehet majd címezni, hanem szaros 3×2 millió lehetséges számmal többet oszthatnak majd ki. Tehát 5 év és megint átállás lesz majd 7-ről 9 számjegyre… Ez a magyar megoldásbörze jeeee

  79. @The Man: exportáld át excel-be majd nyomj egy cserét, és az össze 06-ot cseréltesd ki +36-ra…egy ötlet…igaz még nem csináltam—de talán mukszik az exportálás

  80. @oksimano: Hogyan exportáljam?

  81. Hali !

    Nem akarok kötözködni, de nem túlzás a 880 contact ? 🙂

    Kisgyopi

  82. @The Man: S.A.F.I ezt szedd le nem is magyarázom hogy is működik, lemented vele a telo számokat, és abbol már tudod exportálni exel-be a számaidat majd vissza.

  83. @The Man: outlook

  84. hali…
    tegnap feltettem a 3.1.2-őt
    cidya-ból telepítettem a call forwarding fix-et. De nem működik és nem tudom letörölni sem. mindíg valami hibával lép ki. Valkinek van valami ötlete?

  85. @cia:

    most ugrik a majom a vizbe:)
    vagyis meg tolt a telo mert csontra lemerult…
    aztan jon a szuz xp, utana a hackintosh

  86. @zoltan:
    xp-n is kaki, szoval ez hardveres problema lesz 🙁

  87. hova tüntek a magyarítások, a cidya-ból?
    Mcleaner, swirlyMMS

  88. Tudtok mondani valami olyan programot , amivel az iphone-t egy külső meghajtónak ismeri fel a windows?
    Webserver ha jól értelmezem azt jelenti hogy ha van wifi akkor azon keresztül csatlakozik a telefonhoz a gép és úgy lehet feltölteni. Nekem olyan kéne ami adatkábellel működik.
    Valakinek valami Tipp? 🙂

  89. @cia:
    hihi osxem alatt meg nem megy a net es ha rajtam mulik nem is fog 🙂 🙁

  90. hányingerem van…. megin hulye voltam, és arra gondoltam,h elolvasom a kommenteket… megbántam 🙂 az elso 10ig olvastam, amibol 5 vagy 6 szolt a témához… hát rohadjatok meg 😀

  91. @siriuspapa: azt hiszem ez se a topichoz szolo comment volt:P

  92. valószínű ha lenne mód máshol feltenni ezeket a kérdéseket , elég sokan ott tennék, de (minden bizonnyal) én vagyok a vak és csak nem látok ilyen funkciót egyelőre az oldalon 😉

  93. @flamer: hu a beyouriphone repoban van egy usbdrive nevezetu progi, nem probáltam, leirás szerint particiot csinál … csak ovatosan

  94. @zoltan: nah majd megdumáljuk a többit hri @ freemail.hu,
    ha gondolod.

  95. @Kisgyopi: Az életem van benne… nők, ismerősök, iskolatársak, üzleti partnerek… ki tudja melyiket mikor kell elővenni 😀

  96. köszönöm oksimano,meglesem:)

  97. “Az életem van benne… ” akkor ne sajnáld az “életednek”, saját magadnak ezt az apró szívességet megtenni, hogy átírod.
    Tipp: a 880 az valóban sok lenne egyszerre. Mielőtt valakit fel szeretnél hívni akkor írd elé azt a 4 számot, (max 5 mp) mentés majd hívás. Egy számot csak egyszer kell átírni. Akikkel kommunikálsz,majd idővel szépen lassan átváltozik a helyes számra a számuk.
    Ezért nem a cél a fontos, hanem a célhoz vezető út.
    Peace

  98. @Jadeye: Nincs ellentmondás. Szólt a metrórendőrségnek, akik átkutatták az állomást, de csak ennyi volt. Hivatalos feljelentés nem történt.

  99. @Jadeye: írom:

    ” PREMISSIONS ERROR

    an ad blocking host file is installed. the app cannot run this way. would you like to unblock the elements we need? (The app will need to be restarted after).

  100. @H2CO3: nem fog hibával kilépni, vagy tényleg van 0-as contact? és a 880-ast is átirja?


Add a Comment