fbpx Skip to content

Hmm.. valljuk be vannak benne jó megoldások. Nyilván nem fog ennyire akadás mentesen futni és főleg nem ilyen gyorsan, de a menü tetszik. Az, hogy tényleg egyedien testre szabhatjuk a kezelőfelületet, azt irigylem. A weather esős része pedig nyálcsorgató. 🙂 Mindenesetre szép szép…

  • MSM7200A processor 528MHz,
  • 512MB/288MB ROM/RAM,
  • 3.2-inch TFT-LCD with 320 x 480 pixel,
  • 900/2100MHz HSPA and Quad-band GSM,
  • GPS, 802.11b/g WiFi,
  • 3.5mm audio jack,
  • G-sensor,
  • compass,
  • 5 megapixel auto-focus cam
  • microSD

(forrás)

Olvasd el a hozzászólásokat is

91 Comments

  1. Admin. Holt tart a magyar lokalizáció , ha szabad megkérdeznem ? 😀

  2. Multi-touch nélkül ez az egész nem ér semmit 🙂

  3. @Jason: elvileg ez is tudja a multi-touchot ha jól olvastam vhol! nagyon impozáns kis készülék! és ha jól tudom Android fut rajta, szóval nem biztos, hogy ez olyan nagyon sokat fog lassulni! végre egy hasonló készülékre, mint a szifon, azt mondom hogy: ejha! e már vmi, tetszik!
    az eddigi HTC Androidos telefonok rondák voltak!

  4. “Műszakilag egy HSDPA/HSUPA eszközről beszélhetünk, melynek multi-touch érintőkijelzője 3,2″-os, HVGA (320×480 pixel) felbontású, ráadásul kosz- és ujjlenyomat taszító bevonattal is ellátták. A fehér színű Hero az iparág első, teflon bevonatú készüléke, ami növeli az ellenállóságot, ugyanakkor minőségnövelő, finom tapintású is. A Heroban található még GPS-vevő, digitális iránytű, giroszenzor, 3,5 mm-es jack kimenet, 5 megapixeles, autofókuszos kamera, illetve microSD memóriabővítés. Speciális megoldás a dedikált keresőgomb. Ennek megnyomásával minden funkcióban azonnal kereshetünk, legyen az a névjegyzék, e-mail kliens vagy akár a Twitter lista.” Mobilport

  5. nem néz ki rosszul, meg amiket tud az se rossz, na de erre is lesz ennyi progi?

  6. @miki315: Engem is pont ez a téma érdekel…

  7. @apricot: @miki315: nem szabad 🙂 Egyébként nincs még kész, és nem is tudok időpontot mondani.

  8. höhö, fogj 3 deci iPhone-t, önts hozzá 2 deci palm webOS-t, keverj bele 1 deci G1 androidot, rázd össze, szórj rá kakaóport… 😀

  9. de az esős cucc az nagyon LOL 😛

  10. HTC Jégkaparó

  11. Azt az apróságot ne felejtsük el, hogy ezen Android fut, csak ezért említésre való modell, na jó meg még esetleg a teflon : )))

  12. @PodMAN: 😀

  13. Néhány megoldás elég erősen hasonlít a mi szeretett iphone-unkra. Nem szeretem ezt a koppintgatást.

  14. Szerintem zseniálisan meg van olva benne elég sok minden.

  15. htc-ről csak annyit, hogy volt egyszer egy diamond-om… elég is volt belőle, megvolt vagy 3 hétig. fagyott egyfolytában, igaz wm volt rajta, hátha kisül ebből a hero-ból valami értelmes.

  16. full iPhone koppintás és egy csomó fasza, az iPhoneból hiányzó ötlet megvalósítása
    nekem tetszik, de azért akkor az iP a tuti 🙂

  17. nekem az tetszett, hogy elkezdte beirni a szamot es rogont szukitette a listat ennek megfeleloen 🙂

  18. amugy a magyaritas varhato 1 heten belul? 🙂 (ez megfeleloen finom fogalmazas? 🙂 )

    Illetőleg valaki próbálta már a winterboardot? Megy szépen 3.0 alatt is? (esetleg valami telepített témával? 🙂 )

  19. @Eyesis:
    Nekem ugyan nincsen fent, viszont láttam már müködni 3.0-án. Kisogástalanul ment.

  20. 3.0alatt a winterboard tokeletesen fut. nincs semmi problema. (itouch 2g)

  21. es a telepitett tema: OSX folders, amit csak kiprobaltam, de szar. marmint nemszep. de berakta. minden szep es hudejo.

  22. nekem is tetszik, ha ez tényleg android akkor le a kalappal

    azért kíváncsi leszek a tényleges sebességére, mert ezek a promo videok mindig megtévesztőek

  23. Mondjuk a naptar ikon az valahonnan ismeros 😀
    De egyebkent tenyleg jo kutyunek nez ki a dolog.

  24. Sziasztok!

    Kicsit off:
    Valaki tenne fel egy 1gb rootos, NEM aktívált, T-mobil 3G-hez, 3.0 JB-t ICY NÉLKÜL!!!? Eszméletlen, hogy az a sz@r hogy belassítja. Köszönöm szépen előre is!

  25. @Eyesis: megy és a FCSB is

  26. Nem tom, én azért megvárnám, hogy ugyanezeket egy igazi telefonon mutassák be, mert szép videókat elég könnyű gyártani, a megvalósításukkal szokott baj lenni… Asszem láttam ezt a telefont más oldalon is, ott volt oldalnézet, és az alja ennek is kikanyarodik, mint a G1-nek. Nekem ez nem jön be, én a lapos formák híva vagyok (telefon téren) 🙂

  27. Miért ne lehetne ilyen gyors? Legyünk már optimisták… 😀

  28. OFF !

    Kellene egy kis segítség. Feltettem a Cydiából a MCleaner 1.6.4.1 es verziót. De, kellene hozzá a keygen is. De az oldalról már nem letölthető.

    Eltudnátok küldeni ??

    [email protected]

  29. engem inkább a 288 MB zavar ez hogy jött ki? 256+32? 🙂

  30. Imádom az I Phone-t de ez a telefon jobb!!! Ok az I Phonera vannak alkalmazások. De az alap felszereltsége és ez ne képezze vita tárgyát jobb mint a szifoné.

  31. Ja és mindig dícsérik az I Phone szofverét, hogy milyen jó és a szifonosok meg szidják a többi telefont, hogy szar az op rendszer stb. és hiába jobb a hárdver a az i Phone mindent gyalázz szoftveresen. Szerintem ez azért nem teljesen így van. Nekem azért az I Phoném szokott lefagyni és akadozni is, a szifon sem tökéletes csak szerintem elfogultak vagyunk.

  32. @Javelin: Na sipirc a HTC Hero fórumba, te áruló… 🙂

  33. jó néz ki ,nem is baj kell Apple-éknek 1 kis konkurrencia…
    🙂

  34. Senkinek nem csinál olyat a telo 3.0 val hogy amikor ir mondjuk ide akkor a billentyü felett az oldal ide oda ugrál? Amugy szerintem jó lesz ez a telo sőt majd még csak most jön el a fénykor!

  35. Annyira idegesít hogy kiadnak egy uj telot es egybol az iPnonehoz viszonyitjak, hogy jobb meg gyorsabb. És ha igy lenne akkor mi van ezek a legujabb modelek (Pre, HTC Hero…) az szifon meg egy 1 éves model . egy év elteltével bármelyik gyártó ha csinálna egy jobbat az a minimum kellene hogy legyen és buszkelkedin kellene hogy sikerult hanem elgondolkodni hogy eddig miert nem.
    Lessz ez a HTC akkora csalodás mint a Pre is majd meglatjatok.

  36. Ha megnézitek a youtube-on a hands on videókat látható, hogy nem lassú. A weather rész meg mindig is ilyen volt a HTC-ken. Igazából engem is a programok érdekelnek, mert hát lássuk be iPhone/iPod Touch is csak akkor jó ha jailbreak vagy program vásárlás van hozzá, amúgy az sem több. Már csak az árára lehetünk kíváncsiak. Amúgy sok dicséretet nem várhat egy nem iPhone mobil egy iPhone-nal foglalkozó oldalon. 😀 szerintem :$

  37. Mindegyik telefonnak meg van gyengéje. Ennyi. Amúgy meg az a tény, hogy mindenki az iPhone-hoz igazítja a telefonját az csak azt jelenti, hogy az iPhone az etalon. Kell ennél több? 🙂

  38. ez mondjuk igaz !

  39. PDA STYLE WARS:Attack of the Clones :D:D Nagyon jókis másolat amugy,igazából tényleg az iPhone az etalon!:)Vannak benne jó megoldások,de mindenki könnyen másol le egy világmegváltó csodaApple-t!Ha nemlennének ilyen csökött marketingesek az Apple-nél ezeket is keresztbe lenyelné a szifon,bár szerintem itt az a lényeg,hogymár van a 3GS-nél is vagányabb iPhone,csak várják a konkurenciát,hogy bedobhassák az ujjat,hogy aztán megint kaparhassanak 0.5-1 évet hogy utolérjék őőket!Hajráá!:)) A Verseny szüli meg az igazi győztest,ugyebár!:D:DD

  40. én azt várom hogy az új iphone 1 év múlva (hogy fog kinézni,meg mit tud majd) legalább is remélem lesz, mert addig nem akarom lecserélni a 3g-t:)

  41. Én sok lehetőséget látok az Androidban. Mondjuk azért van egy-két dolog ami jöhetne már touchra/szifonra is (pl. a Hero kapott Flash Lite támogatást)

  42. Amúgy most gondoltam bele, hogy szifonra van Linux, akkor esetleg az Androidot is rá lehetne rakni?! 😀 Vicces lenne 😀

  43. A flash rész nem rossz dolog, bár a videók azt mutatják még az is megadja magát 5/4 alkalommal :D.
    Bár szerintem jobb megoldás, hogy külön programban láthatjuk a videókat – YouTube – és azon belül böngészhetünk, mint, hogy a böngészőben szarakodunk egy ilyen “kis” kijelzőnél. (Szeretjük a tisztaságot, na)
    Az Android meg tényleg alakul. Szép, kellemes és személyre szabható. Nem kell hozzá jailbreak vagy bármi. Alapszolgáltatás. Ez az, ami hiányzik az Apple OS-ből. Személyre szabás, mert lássuk be ki nem örülne annak, hogy alapból tudja machinálni a theme részt?

  44. @Geri: Android is an operating system for mobile devices, running on the Linux kernel. It was initially developed by Google and later the Open Handset Alliance. It allows developers to write managed code in the Java language, controlling the device via Google-developed Java libraries.

    Lefordítom magyarra: Android=linux… 🙂

  45. aki szerint ez hasonlít az iphonera az debil, semmi klónozás nincs, néhány hasonlóság van az OSén belül, de semmi extra!
    ha meg kéne csaljam az iPhoneomat akkor ezzel a kis hősel tenném 😀

  46. szevasztok,
    off: néhány alkalmazást nem akar felrakni az itúnsz a telefonomra, ami JB 3.0.
    errort ír ki. Mi lehet a gond?

    köszönöm

  47. Stay close to the bikini club… 😀 (Aki nem érti nézze meg a vidot újra és újra… 🙂 )

  48. OFF !
    Kellene egy kis segítség. Feltettem a Cydiából a MCleaner 1.6.4.1 es verziót. De, kellene hozzá a keygen is. De az oldalról már nem letölthető.
    Eltudnátok küldeni

    [email protected]

  49. amúgy egy ilyen testreszabható hátteret legalább belerakhatnánka majd az iPhone OS-be, nem hiszem hogy olyan baromi nagy gondot jelentene megcsinálni!

  50. amúgy teljesen látszik szerintem, hogy a Gugli féle Android vajon miért hasonlít ennyire az iPhone-hoz! 😀 Mekkora puszipajtások már az Apple meg a Google? 😀

  51. HTC touch diamond is iphone-killernek volt kikiáltva, majdnem meg is vettem, de kipróbálva lekókadt a szám, pedig ugyanilyen nagy fenefrancos videói voltak. Az meg, hogy a twitter-támogatást külön bemutatják, az tényleg tapsot érdemel. Iphonera ingyenes programok sokasága tudja ezt, de még a symbianos nokiámon detto tudtam twittelni. Szerintem ugyanaz a reményvesztett “lopjunk bele mindent ami csak fellelhető” style mint a diamondnál, csak azóta frissítettek a hardveren.

  52. @Csaba29:

    “Annyira idegesít hogy kiadnak egy uj telot es egybol az iPnonehoz viszonyitjak, ”

    Mindig mindent a legjobb dolgokhoz hasonlítottak. Ez mindig így volt és így is marad. Nincs ezzel semmi baj. Most hasonlítsák össze egy Nokia 3210-el?

  53. @barni: Igen, anno én is nagyon rá voltam izgulva a diamondra, de az iphone után nincs rá jobb szó, nehézkes használni. A menü kusza, az animáció(pl. fotógörgetésnél) lassú, az érintőfelület érzéketlen stb..
    A diamond óta ez már az x-edik modell, de az alapok alig változtak(és akkor még sírnak a 3GS miatt, hogy megint “ugyanazt” akarják eladni). Még az istenített az időjárás anim is totál ugyanaz a “régi”, mint diamondon, touch hd-n stb. Bár kétségtelenül, még mindig szép

  54. @MerlinW: Nem felreértetted az idegesit hogy egy zsir uj dolgot hasonlitanak egy egyéves dolghoz, és ezzel verik a melluket. Normal dolog kellene hogy legyen hogy az uj (foleg ilyen tavlatban) az jobb, gyorsabb, okosabb. Megjegyeznem szerintem még ez nem fogja verni a szifont, de hát a médiának mindent el kell tudni adnia.

  55. @Ronaldo: Tök ugynezt akartam leirni mint te. Az időjárás ugyanaz, habár anno amikor még csak reklámban láttam a Diamondot annyira szerettem volna egyet, azt mondtam igen ez az a telefon ami kell nekem, aztan egy kiállitáson volt alkalmam tesztelni az IPHONE verőt és hatalmasat csalodtam.

  56. Sziasztok!

    Nekem is HTC-m van már több mint 3,5 éve és hardwaresen teljesen megbízhatóak. A WinMo az egyetlen gyenge pontja. A hero-hoz annyit fűznék, hozzá, hogy nagyon elcseszték azt, hogy egy trackball-al kerr irányítani. Az én Artemisembe is az van és gyakorlatban nem használható. Az Androidért egy 5 öst kap tőlem,de sajnos hiába a klassz hardware ha a felhasználói élményt az apró idegesítő dolgok elrontják. Mint tudjuk az iPhone sikere sem a hardwareben rejlik hanem a felhasználói élményben!
    Én már várom a 3GS-t remélem sikerül majd egyet beszerezzek 🙂

  57. Persze, hogy vannak appok Androidra. Ott van az Android market es mar egy ideje mukszik. Szerintem egy picit meg fogjak szorongatni az Apple-t, ami nem is baj, mert legalabb nem ok fognak mindig a magas lorol letekinteni a vasarloikra. j aes apoen, hogy barmilyen gyarto tudja az androidot hasznalni es ugyebar opensource. Szoval valsagban foleg, szerintem sokan fognak ilyen iranyba kacsingatni, koltsegeiket lefaragni.

  58. Bocsi valaki nem tudja ha icyből telepitettem a cydiat akkor nem indul el? Vagy most senkinek se indul el? Mert nekem gagyi

  59. Mar a regi muanyag erintofeluletnel elveszitettek a versenyt.

  60. Hmm nemtudom,h vki írta má-e v vki észrevette-e de sztem ez nem érzékeli ha eldöntöd a telefont.. és ezen elindulnak legalább olyan jó appok mint iphonon?.. am én ara lennék kivi,h annak mien a GPS-e me az iphone egy igazi trágya má nem azé…

  61. Sziasztok! Van valakinek valami infoja a Trémobilról, hogy mikor és köbö mennyiért dobja piacra már végre a TELÓT ? 🙂

  62. @jadeye: ennyi! 😀

  63. ha elforgatod a telefont ugyan úgy elfordul a kijelző is, az appok, ahogy mondtad igen fontosak 😀 mondhatni prioritást élvez 😀

  64. szép szép, de nem 1 szifon 😀
    Különben meg kötve hiszem hogy ennyire gyors lenne (kisebb noteszgépeket is megszégyenít a videón) plusz van egy két dolog ami engem kimondottan az apple megoldásaira emlékeztet ilyen pl a weather de a billentyűzet kimondottan iphone-os. az app váltója tetszetős kiváncsi leszek amikor megjelenik milyen kritikák lesznek róla 🙂

  65. Fiúk! Álmomban meg szállt a szentlélek 🙂 Az a lényeg, hogy kellene gyűjteni pénzt, odaadni a samsungnak ő kipótolná és így az egészet oda az almának, hogy a samu is használhassa az iPhone-on futó OSX-et 🙂 Gondoljunk csak bele… A samsung kicsit átírná, hogy lehessen videótelefonálni és bt-n küldeni fájlt és a többi 🙂 Kicsit a homescreen-et is megszépítenék… Amoled kijelzővel, 800 MHz-es procival, 12 megapixeles, xenon vakus, HD videós kamerával, sztereo hangszórókkal pl:) Amoleden szebbek is lennének a játékok… Jajjj de szép álom XD

  66. Sziasztok ! Nagy szarba vagyok mert össze vissza lettek a telefon könyv névjegyei ! Mit csináljak? Hogyan lehet telefon könyvet törölni ????????
    Nagyon köszi előre is !!!!!!!!

  67. off: Hali a szifon storeral mi újság lesz belőle valami. Régen előrendeltem már az autós töltőmet, és most hogy van navi a telón már hiányozni is kezd 😀

  68. Sziasztok !

    N97-es tapasztalata van már valakinek ?
    Azt is ifonkiller telefonnak jellemezték korábban,
    elvileg már itthon is lehet kapni.

    Üdv: Sasparipa

  69. Hogyan lehet telefon könyvet törölni segítség

  70. Hát nekem nagyon Iphone koppintásnak tűnik ami a funkciókat illetve megvalósításokat illeti, bár szépen és ötletesen továbbgondolva van némelyik megcsinálva.

    Minden esetre én maradni fogok az én kis gyönyörű fekete drááhgaszágomnál 😀

  71. @Eyesis: Nekem megy kitűnően sőt még unlock hangot is tettem rá 🙂

  72. ADMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudom hogy dolgoztok e rajta vagy sem de nem kaptam rá választ: Billentyű fix AZ E,É,É betűn 2 db É van ! Az U betűn 5 U, Ú, Ü, Ű és +1!!!!!!!! Köszönöm meg tisztelő válaszodat!

  73. Ja ez a teló nem rossz csak az a gond hogy nem apple! 🙂

  74. Én úgy gondolom , hogy talán ez a HTC rivális lehet az iPhoneunknak! 🙁 de az bíztos ha lehetőségem lesz magam hoz veszem párnapra tesztelgetni mert érdekes!

  75. Várjuk a teszteket 😀 Engem érdekel 🙂

  76. OFF !
    Kellene egy kis segítség! Feltettem a Cydiából a MCleaner 1.6.4.1 es verziót. De, kellene hozzá a keygen is. De a weboldalról már nem letölthető.
    Valaki küldje már el nekem. (Reggelota írogatok de, senki rám se bagózik.)

    [email protected]

  77. OFF! FONTOS!!!

    Lehet, hogy már mindenki tudja, de ha nem, ez segíthet. 3G, 3.0-ra frissítve. Mióta felment az új rendszer, egyszerűen nem lehetett kivárni a back up-ot, vagyis normálisan szinkronizálni. A témáról itt lehet kutakodni, elméletileg apple is foglalkozik vele:

    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2044778&start=60&tstart=0

    A lényeg, ami nekem segített, appsniper-ben lehet törölni az ikon cash-t. Stanza, Cooliris kuka, cache törlése Safari-ból. Most a back up 10 perc, 1-es usb-n. 😀

    Ha ez csak nekem új hír, akkor sry, ha valakinek mégis segítség, annak örülünk, nekem már hullott tőle a hajam… 🙂

    U.i.: Egy anonim tré belsős már szivárogtathatna végre, hogy milyen áron, milyen kondíciókkal lesz vihető a 3G S… 😛

  78. sziasztok!

    megcsináltam teljes restoret new phone funkcióval. Minden kerek, de azóta az mms nem megy. Hol kell beállítani? A General/Networkben nincs ilyesmi. (eddig se volt, de eddig ment szó nélkül)

  79. nem találok semmilyen mms beállítási lehetőséget…

  80. @jarodfree:

    restart majd várj vele 1,2 percet és teszteld újra

  81. @fuji001: kipróbáltam, csináltam network resetet is.

  82. @NIQ: Szerintem nem torolnod kell hanem felcserelni a kereszt és a vezeték nevek sorrendjét.
    Settings-Mail,Contacts,Calendars-Sort Order és Display Order.
    Itt kell állitani hogy a vezeték vagy a keresztnév alapján legyenek sorbarakva a telefonkonyvben.

  83. húúú azér sok benne az iphone copy, de jó kis telefon lehet ez.

  84. @Csaba29: Köszi szépen , de akkor is példa : kétszer van meg minden Radocz Jozsef és Joszef radocz ként is feltünteti ! Mint ha mindenkinek iker testvére lenne

  85. @NIQ: Én még nem probáltam törölni de a névjegyzéket a kovetkezö helyen találod. Csinálj rola másolatot és torold le.
    Proba cseresznye. Ha megvan a másolatod elrontani nem tudod.
    \private\var\mobile\Library\AddressBook\
    Itt két fájl található, az egyik maga a névjegyzék-adatbázis: AddressBook.sqlitedb, míg a másik, az AddressBookImages.sqlitedb csak az egyes névjegyekhez rendelt képeket tartalmazza.

  86. @Télapó:Tudom, hogy az Android Linux kernelt használ 🙂 éppen ezért gondoltam, hogy rá lehetne buherálni A probléma az, hogy rengeteg dolgot kellene fejleszteni (pl az érintőképernyő kezelése) Ha jól emlékszem, akkor az iPhoneLinuxot soros porton vezérelték Szóval még ott sem oldották meg az érintőképernyő használatát Érdekes kihívás lenne

  87. Hát ez az első telefon ami tetszik az iphone óta. Az az esős…


Add a Comment