77
ápr 02

Konvertáljunk!

 Egyéb     (jimny)     12:21

Mivel az iPhone alapból nem játssza le az avi formátumú filmeket (Cydiás mplayertől és vlc4iphone-tól tekintsünk el), ezért a teljesség igénye nélkül kipróbáltam a legnépszerűbbnek tartott konvertáló programokat. Tesztfile az új Knight Rider sorozat nyolcadik epizódja volt (349 MB, 42 perc). Amelyik konvertáló program képes volt feliratot égetni, ott használtam ezt az opciót is.
Teszthez egy kifejezetten lassú gépet használtam (2.4 GHz Celeron, 736 MB RAM), a háttérben nem futott semmi más program (már amennyire a Windows multitasking ezt lehetővé teszi), ezért a konvertálási időket nem önmagukban, hanem más programokkal összehasonlítva kell értékelni. Nyilván egy gyorsabb gépen hamarabb készül el a konverzió.
Na, akkor nézzük a programokat.

Sima (felirat nélküli) konvertálók

Vio Mobile Video Converter

A Pirate Bay-es csapat hozta létre ezt az ingyenes konvertert, mellyel videókat lehet konvertálni mobil készülékekre. Először be kell tallózni a videofilet, amelyet kielemez. Baloldalon ki kell választani az Apple iPhone-t, jobb oldalon pedig megmutatja a majdani file paramétereit, amelyeket felül lehet írni. Alapból Good qualityre van állítva, de célszerű átrakni Full qualityre, mert ennél a felbontás nem lesz szemcsés. Mint a képen is látható, a becsült fileméret 276 MB, de a végén ennél kisebb, 204 MB lett a film. Konvertálás közben kiírja a hátralévő becsült időt is, majd a végén felajánlja az iPhone-ra másolást. Több lehetőséget is próbáltam, de ez nekem nem jött össze, így marad az iTunesos szinkronizáció. A telefonon a kép hosszúkás lett, nem tartja meg az eredeti méretarányt, a hang jó, nem csúszik, érthető. A konvertálási idő 30 perc volt.
A konverter a Pirate Bay honlapjáról tölthető le.

vio

Xilisoft iPhone Video Converter

Nagyon könnyen beállítható program a Xilisoft iPhone Video Converter. Add gombbal hozzá kell adni a konvertálandó filet, a profilból ki kell választani a 480*320-as felbontást, majd el kell indítani a konvertálást.
Átalakítás közben többek között láthatjuk a fileméretet és a filmből eltelt időt másodpercben. A konvertálási idő 29 perc volt, a film mérete 408 MB lett.
A telefonon kiváló kép és hangminőségben élvezhetjük az átkonvertált filmet.
A konverter a Xilisoft honlapján 29.95 dollárért vásárolható meg.

xili

Super

Az eRightSoft Super nevű ingyenes konvertálója tulajdonképpen mindent konvertál mindenre (így is hirdetik), így iPhone/iPod beállítások is beépítésre kerültek.
Kezelése egyszerű, először ki kell választani a konvertálandó filet, majd az Output Containerben ki kell választani az MP4 profilt. Betöltődnek a beállítások, nem kell módosítani semmit sem.
Az Encode gombra elindul az átkódolás, a zöld sávban látjuk, hogy hol tart és épp mekkora az új fileméret. A konverzió elég sokáig tartott, 1 óra 43 perc vett igénybe, a file 399 MB lett.
A kép minősége kiváló lett, a hang is megfelelő, nem csúszik.
Lehetőség nyílik iPod 5.5G profil kiválasztására is, de ennél a konvertálási idő 2 óra 26 percet vett igénybe, a file pedig 275 MB lett.
A konvertáló program ingyenesen letölthető az eRightSoft honlapjáról.

super21

Táblázatba összefoglalva nézzük meg az értékeket. Pontozásnál 1 a legrosszabb, 5 a legjobb érdemjegy.

fnadat

fnertekel

Feliratos konvertálók

Total Video Converter

A felhasználók körében nagyon népszerű program a Total Video Converter.
Indítás után ki kell választani a konvertálandó filet és a céleszközt. iPhone-nál két lehetőség közül választhatunk: MPEG-4 és AVC H264, én az előbbit választottam. Előre kiírja az átkonvertált file méretét is, de a végén ennél egy hajszálnyival kisebb lett a file. A Filternél hozzáadhatunk feliratot is, amit beleéget a filmbe. Lehet az egyszerű (Easy mode) és a szofisztikált (Advanced mode) beállítások közül választani. Az Advanced módban tudunk többek között célkönyvtárat, filenevet, profilt (és így minőséget) is állítani. Enyhe bug, hogyha a Filternél beállítom a feliratot és lekattintom az Advanced gombot, akkor már nem jegyzi meg a kiválasztott feliratot, hanem újra meg kell jelölni a felirat helyét. Aki csak konvertálni akar, annak bőven elég az alapbeállítás, nem kell mással törődnie.
Konvertálás közben láthatjuk az aktuális fileméretet és a konvertálásból hátralévő időt.
Az egész művelet mindössze 28 percig tartott, a file 379 MB lett.
Enyhén hosszúkás a kép, de nem vészes, a felirat jól olvasható, a hang sem csúszik.
A program 40.95 dollárért megvásárolható a fejlesztő honlapján.

total2

Mediacoder iPod/iPhone Edition

A program indítás után rögtön felmegy a készítő honlapjára és egy varázslón keresztül be lehet állítani a legfontosabb paramétereket. Szerencsére ez kikapcsolható, rutinos konvertálók rögtön a lent látható képernyőt kapják.
A programban igen sok beállítási lehetőség van, de az alapbeállítások mellett is jó minőséget kapunk. A konvertálandó file hozzáadása után akár el is indíthatjuk a konvertálást, de mivel a program a feliratokat is tudja kezelni, ezért előbb azt hozzá kell adni.
Itt érdemes megjegyezni, hogy a program magyarul is tud, de aki teheti inkább az angolt használja, mert pl. a Subtitle Alcím-nek van fordítva…
Konvertálás közben egy újabb ablak nyílik meg, melyben láthatjuk a hátralévő időt, a becsült file méretét, stb. Végső fileméret valamivel kisebb lett (187 MB), mint a jelzett, de a konvertálás majdnem két óra hosszat tartott.
A film minősége kiváló, a hang nem csúszik, felirat jól olvasható.
A program ingyenesen letölthető innen.

media3

Winavi iPod Video Converter

Egyszerűen kezelhető programot alkottak a Winavi iPod Video Converter készítői.
Indítás után válasszuk az iPod konverziós típust, majd válasszuk ki a konvertálandó fájlt és a célkönyvtárat. Az Advanced gombbal finomítani tudjuk a beállításokat, pl. ha felirat ugyanolyan névvel ugyanabban a könyvtárban szerepel, mint a fájl, akkor azt beégeti a filmbe. Lehetőség nyílik a konverzióval egy időben megnézni az átkonvertált filmet is, de ezt nem próbáltam ki.
Az elején egyébként választhatunk MP4-es konvertálási módot is, azonban ezt nem ajánlom, mert elég rapszodikusan égeti bele a feliratot, néha van, néha nincs.
Konverzió közben látszik a konvertálási FPS és a hátralévő idő. Az egész művelet mindössze 24 percet vett igénybe, a fájl 269 MB lett.
A kép kiváló, hang nem csúszik, a felirat olvasható.
A program 24.95 dollárért tölthető le a készítő honlapjáról, de egy időlimites próbaverziót is kipróbálhatunk, így megnézhetjük, hogy megfelel-e számunkra a program.

winavi1

Nézzük meg itt is az összefoglaló táblázatokat.

fadat1

fertekel1

A tesztben szerepelt volna a Videora iPhone Converter is, de több verziónál is csak az első 10 másodpercet konvertálta le. Nem tudni miért, a profilban hiába állítgattam, nem használt semmi.

Összefoglalásképpen elmondhatjuk, hogy sima konvertálók közül mindhárom bevált, feliratosoknál pedig a Mediacoder és a Winavi holtversenyben nyert. Persze ha valaki tört verziót használ, akkor csak elenyésző különbségek vannak a programok között.

Kapcsolódó cikkek:

 • Nincs kapcsolódó cikk.

77 hozzászólás a(z) “Konvertáljunk!” bejegyzéshez

 1. admin írta:

  hmhm, vannak jó dolgok, sőőt… köszi! Én amúgy a Mediacoder iPod/iPhone Edition használom.

  VálaszVálasz
 2. KeFear írta:

  HI!

  Ha tudtok egy normális progit MAC-re szivesen fogadnék tippeket…

  Üdv Kefear

  VálaszVálasz
 3. nkAAA írta:

  Köszi jimny a cikket ;) Éppen ideje átkonvertálnom a Joey első évadot (^_^)

  VálaszVálasz
 4. BandiG írta:

  Én Quicktime-ot használok mac-en simán a konvertálásra. Egyébként az elérhető avi lejátszók mennyire használhatóak?

  VálaszVálasz
 5. macskajancsi írta:

  Handbrake nagyon szép m4v -ket csinál DVD-ből, csak nekem nem akart összejönni, hogy az egészet egyben csinálja meg.
  Valamiért csak külön engedte a chaptereket.
  Azt hiszem a dvd -n kívül más formátumból is tud dolgozni, így egy avi-nál már nincs ilyen probléma. De ebbe még belebújok.
  Egyébként van már olyan oldal, ahonnan iPhone-filmeket lehet le/fel tölteni?
  Beszállnék én is pár ritka csemegével.

  VálaszVálasz
 6. fuji001 írta:

  óóhh! Nem semmi adatok

  free youtube to iphone converter 2.1.2.3 v használom. Nem kell hozzá semmi extra, és mindent megcsinál pár perc alatt. A végeredmény pedig makulátlan.

  VálaszVálasz
 7. krisgo írta:

  Illett volna belevenni a quicktime-ot is a tesztbe, mar csak azert is, mert ez a legkezenfekvobb…

  VálaszVálasz
 8. bodzasfanta írta:

  A killer appot kihagytátok: Handbrake
  http://handbrake.fr/
  Az összes platformra elérhető (win, osx, linux), ingyenes és rengeteg előre készített beállítás van kifejezetten ipodra/iphonera való konvertáláshoz.
  És nem mellesleg minden formátummal elboldogul

  VálaszVálasz
 9. jarodfree írta:

  mac-re a ffpmegX egész jó. kicsit szenvedni kell az első beállításnál, de mindent korrekten elmond az oldal.

  http://www.ffmpegx.com/

  Éget feliratot is. Vannak gyári beállítások, de ezekből kiindulva el is térhetsz tőlük.

  VálaszVálasz
 10. MexicoSHIT írta:

  Üdv! Mediacoder Iphone Edition-t használok, és a kérdésem a következő. 3200+os A64es athlon 1 GB ram a gépem, és mégis miért konvertál a fentebb emlitett progi 1 filmet ~185 percig?

  VálaszVálasz
 11. jimny írta:

  Mint írtam a teljesség igénye nélkül készült a teszt.
  Köszönök minden hozzászólást, ahogy nézem a cikknek lesz második része is :)

  VálaszVálasz
 12. macskajancsi írta:

  kicsit OFF: Ha már itt tartunk, csak a Mac -esekhez:
  DVD ripper programot keresek, ami DVD-ből DVD-t tud csinálni.
  Olyat mint PC-n a CloneDVD.

  VálaszVálasz
 13. ProgHammer írta:

  @KeFear: a Vuze is elfut minden platformon, és marha egyszerűen működik, letölti a torrentet, az meg drag&droppal áthúzod egy másik mappába a programon belül, és automatikusan elindul a konvertálás, sőt, az itunes-ba is beleteszi

  természetesen nem torrentes, hanem már meglévő filmeket is rá lehet dobni, sőt dvd-t is

  a kép és a hang szép

  VálaszVálasz
 14. smithzsolt írta:

  Azért én támogatnám hogy inkább GPL alapú software-t hanszáljatok. mondjuk:
  DVD konvertálásra: HandBrake http://handbrake.fr/
  van kimondottan iphone profil.

  VálaszVálasz
 15. Wask írta:

  LOL a legjobb ingyenes programot nem teszteltétek!!!!
  Movies2Iphone

  Gyors, szép az eredmény, egyszerű

  VálaszVálasz
 16. Urbijoe írta:

  A visualhub is tud iphone-ra konvertàllni
  Ès szerintem a legjobb konvertàlo
  Csak azthiszem feliratot nem tud ràègetni

  VálaszVálasz
 17. Eyesis írta:

  @ProgHammer: ez a Vuze is tud feliratot égetni? :) Amugy mindkozul ennek a legszebb a weboldala :)

  VálaszVálasz
 18. Eyesis írta:

  ez a Vuze meredek nagyon :) és még félig magyar is :) fú de király :)

  VálaszVálasz
 19. KeFear írta:

  Tenkjúúúúúúú!

  VálaszVálasz
 20. Powerslide írta:

  Én az Xvid4PSP-t használom, minden handled kütyü benne van a profilokba és frankón gyors és ingyenes. A felirathoz kell vobsub a gépre.

  VálaszVálasz
 21. conjurer írta:

  Újabb Nvidia kártyával, Badaboom használatával 15 perc alatt át lehet konvertálni egy sorozatrészt. (8600+)

  VálaszVálasz
 22. jimny írta:

  @macskajancsi: a http://seriestoiphone.comli.com/news.php oldalon vannak filmek, regiszrálni kell. Egyébként írtam róla cikket:
  http://szifon.com/2009/03/09/filmsorozatok-iphone-ra/

  VálaszVálasz
 23. gergogyerek írta:

  jah, badaboom nagyon tuti, Madagaszkár2 (1.5GB) ipopd nanóra 10 perc. 8800GTS 512MB-tal

  VálaszVálasz
 24. Gabi írta:

  Hali! Én találtam egy szétcrackelt total video convertert! Még installálni sem kell :D . 5 mega az egész.Ha kell akkor írj a

  kalman.gabi@citromail.hu

  ra és elküldöm mail ben.

  Üdv Gabi!

  VálaszVálasz
 25. jimny írta:

  @MexicoSHIT: Nekem is ez konvertált a legtovább :(

  VálaszVálasz
 26. Eyesis írta:

  összességében nézve nem értem miért nincs minden relase meg iphone relasben is :D

  VálaszVálasz
 27. cocojumbo írta:

  Nekem legjobban az iPodME jött be.Kicsi, gyors, állítható a minőség és a sebesség, ja és mellesleg ingyenes is.:)
  http://www.videohelp.com/tools/iPodME

  VálaszVálasz
 28. kese írta:

  hi

  en soha tobbet nem rakok vigjatekot/kabaret az iphonera. vonaton ulve magadban rohogve hulyenek neznek. :))))

  udv

  VálaszVálasz
 29. NocadLee írta:

  Egy darabig én is szórakoztam ilyen programokkal, de mivel alapvetően lusta vagyok: Pirate Bay –> Torrentek listája —> Film –> Handheld
  azaz:
  http://thepiratebay.org/browse/206

  VálaszVálasz
 30. predikator írta:

  @KeFear: Én ffmpegx -t használok mac-en

  VálaszVálasz
 31. Mejulie írta:

  macre én a visualhubot tudom ajánlani. eddig jobbat nem találtam.

  VálaszVálasz
 32. csabiuvb írta:

  Xilisoft iPhone Video Converter tudom ajállani. Nekem bejött.

  VálaszVálasz
 33. petya írta:

  ipodra video converter? lassan több éve használom… tökéletesen működik, kb annyi idő a convertálás mint amennyi idő maga a film, de jó munkát végez, rádasul a fájl mérettel is lehet játszani a beállításokkal

  VálaszVálasz
 34. Crazy írta:

  Admin: Mediacoder iPod/iPhone Edition ezzel h csinaltad ameg a feliratot? mert az teny es velo h beolvassa az .srt t de nem rakja ra:(

  VálaszVálasz
 35. ecci írta:

  én total video convertert használok.sztem teljesen jo

  VálaszVálasz
 36. Crazy írta:

  @ecci: melyi kverzio van meg es honnan szedted?:) gondlom nem vetted +:D

  VálaszVálasz
 37. zoltan írta:

  na en is csinaltam egy tesztet az altalam mar annyit emlegetett Ultra MPEG-4 Converter
  http://www.aone-soft.com/mpeg-4_converter.htm progival. (mindig midnent ezzel konvertalok)
  van benne direkt iPhone profile is. szoval csak ajanlani tudom
  kb mint a Super mindnet mindenbe tud audio video mindegy.

  eredmeny:
  Lost legujabb epizod:
  350,58 MB 41perc 42mp
  konvertalasi mertet es ido:
  255,5 MB 16perc alatt

  beallitasok: video Superb, minden egyeb default

  VálaszVálasz
 38. Crazy írta:

  @zoltan: feliratot tud kezelni?:)

  VálaszVálasz
 39. Crazy írta:

  Amúgy en a family guy filmet konvertaltam at kb 700 mega 9 perc alatt:D:P

  VálaszVálasz
 40. zoltan írta:

  @Crazy:
  azt nem eget ra, jo ha tudsz angolul :P

  VálaszVálasz
 41. zoltan írta:

  @Crazy:
  azert rajzfilmet ne hasonlits egy filmhez

  VálaszVálasz
 42. Crazy írta:

  tudok:) de ha van minek ;D

  VálaszVálasz
 43. miki315 írta:

  Nálam a XILISOFT VIDEO CONVERTER A KIRÁLY!

  VálaszVálasz
 44. Crazy írta:

  Figyu egy kis off:) most kaptam mailt amiben van egy word file csatolva a mail progi meg is nyitja az nem gond de ha iFile al szeretnem masolni a csatolt fajt hol talalom a telon belul?

  VálaszVálasz
 45. lightgraph írta:

  Khm…
  Meg kell jegyeznem, hogy a Xilisoft konvertere bizony tud feliratot égetni, eléggé jól lehet paraméterezni a felirat beállításokat (betűnagyság, szín, helyzet, stb)

  VálaszVálasz
 46. Neu írta:

  Mivel eddig senki nem említette eddig akkor majd én: Air Video
  http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=4998

  Egy Air Video szervert feltelepítesz a gépre, majd a telefonodról tudod nézni a videókat amik a gépen vannak. Ha pedig olyan formátumban van a videó amit a telefon nem szeret (én avi-val próbáltam), akkor át konvertálja a videót. Hozzá is lehet adni egyből az iTuneshoz. Elég jól működik, a használata egyszerű … egyet böksz az iPhonon a videó file-ra és már fel is ajánlja, hogy konvertálja. Persze beállítási lehetőség 0, de nem is kell. Feliratokat nem igen kezel, bár nem próbáltam.

  Most kipróbáltam a HandBrake-t, ez is jónak tűnik konvertálásra (teszteltem is elég gyors és a minőséggel sincs gond) és feliratot is kezel

  VálaszVálasz
 47. zoltan írta:

  @Neu:
  miert nezed otthon telefonon a filmet ? :)

  VálaszVálasz
 48. csavar írta:

  Free studio manager…Én ezt szoktam használni,eddig nem volt vele bajom

  VálaszVálasz
 49. jimny írta:

  @lightgraph: a sima xilisoft konverter tudhat, de az iPhone-os változatban nem találtam ilyen opciót.

  VálaszVálasz
 50. jimny írta:

  @Crazy: nem vagyok Admin :), de ha a Subtitle-nél kiválasztottam, nekem beégette.

  VálaszVálasz
 51. horsepower írta:

  HandBrake -ben hogy kell a feliratot hozzáadni? .avi-ban van a film, a felirat ugyanazzal a névvel a mappában, és mégsem tudom kiválasztani a subtitles résznél:(

  VálaszVálasz
 52. Neu írta:

  @zoltan: Nem szoktam, de megtehetném. Amúgy a lényeg a konvertálás, igazából eddig arra használtam. Amúgy tényleg jó kérdés, hogy mire jó, ha a géppel egy hálózatban van a telefon akkor használható akkor meg az ember már inkább néz filmet a gépen.

  VálaszVálasz
 53. horsepower írta:

  @Neu: Azt írtad, kipróbáltad a HandBrake-t, neked sikerült avi-hoz feliratot adni?

  VálaszVálasz
 54. macskajancsi írta:

  Még mindig keresek Clone DVD programot Macre!
  Tudtok valamit ajánlani?
  Olyat ami a másolásvédelmen is átmegy :)

  VálaszVálasz
 55. MusTanG89 írta:

  NA EZT LESSÉTEK MEG!

  http://www.youtube.com/watch?v=Sm0OqIrsLp4

  állitolag DIVX lejácco.. de sztem fake
  mindenhol kerestem a programot, de sehol semmi…(legalábbis nekem)

  VálaszVálasz
 56. MusTanG89 írta:

  sry ne nézzétek meg most így jobban rákeresgélve nem divx lejácco:S:D

  VálaszVálasz
 57. MusTanG89 írta:

  ez az oldal tévesztett meg mer a formátumra oda írták,h Divx/Xvid

  http://www.appleiphone-reviews.com/coreplayer-h264-divx-xvid-su-iphone-e-ipod-touch-nuovi-aggiornamenti

  VálaszVálasz
 58. adipapa írta:

  xilisoft konverátlója a legjobb

  VálaszVálasz
 59. lightgraph írta:

  @jimny:
  Valóban, megnéztem ez a verzió tényleg nem tud feliratozni. Nekem az Ultimate ver. van, azért voltam ilyen bátor…
  Bocs.

  VálaszVálasz
 60. horsepower írta:

  Közben rájöttem, a HandBrake csak akkor tud feliratot égetni, ha dvd-ről konvertálsz:(

  VálaszVálasz
 61. brandyman írta:

  sziasztok !
  Nekem semmi képpen sem égette alá a feliratot a Winavi :( pedig 1 könyvtár ugyan az a felirat név is! nah valaki tudja mi lehet a gond?

  VálaszVálasz
 62. jimny írta:

  @brandyman: MP4 vagy iPod profilt választottad?

  VálaszVálasz
 63. panicradio írta:

  Sziasztok!

  Nekem egy olyan segítség kellene, hogy tudtok-e olyan videó konvertáló progit iPhone-hoz, aminél meg lehet adni, hogy melyik audió sávval konvertálja az adott videót?! Mert nekem alapvetően az a problémám, hogy ha mondjuk a South Park epizódjait letöltöm valamelyik népszerű letöltőhelyről, azok általában 2 hangsávval vannak ellátva, és ha azokat konvertálom át, akkor azok alapból az angol hangsávot használják és eddig nem találtam olyan progit, aminél meg lehetne adni, hogy melyik audió sávot használja a konverzió során.
  (tudom léteznek barkács megoldások, hogy pl. törlöm az angol audió sávot, valamelyik videószerkesztő progival, de én nem szeretnék ilyennel szenvedni)

  VálaszVálasz
 64. esfrost írta:

  Én Jodix konvertert használok. Két kattintás és konvertál mindent, ahogyan akarom. Jobb, rosszabb nekem nem kell.

  VálaszVálasz
 65. dex írta:

  En a totalt es sztem tok jo, Southpark reszeket eleg jo ido altt konvertalja, pont tudok ezido alatt sza… na erteitek ugye.. :D

  VálaszVálasz
 66. ssdbtc írta:

  Én Videorat használok. Nekem megy és tökéletes a minősége :)

  VálaszVálasz
 67. brandyman írta:

  Sziasztok ! Még az éjjel irtam 1 hozzászolást és most válaszolnék rá Jimmynek ! a kérdésedre a válazom IPOD formátumban! amugy mind 2-t kiporbáltam és semmi :)

  VálaszVálasz
 68. Fisch írta:

  @KeFear:

  MAC-re: ViddyUp! – http://www.splasm.com/viddyup/

  kevés beállítás, feliratot kezel, tökéletes minőség, batch konvertálás… ennél jobb nem kell!

  thepiratebay.org -on beszerezhető…

  VálaszVálasz
 69. pocsos írta:

  Sziasztok!
  Ha konvertálás akkor szerintem Handbrake. Feliratot beleégetni a filmbe nem jó, szerintem. Akinek van lehetösége az próbálja ki ezt a programot:

  http://muxo.entropicgarden.com/muxo.zip

  Mac-re való akár több feliratot is lehet rakni.
  Kép:lost 5.10
  http://kepfeltoltes.hu/090404/IMG_0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszVálasz
 70. jimny írta:

  @brandyman: Advanced gombot nyomva az Encode fülön a Source Subtitle Streamsnél SRT(1) van?

  VálaszVálasz
 71. brandyman írta:

  jimny Igen az van !

  VálaszVálasz
 72. jimny írta:

  @brandyman: esetleg nem szabályos srt felirat. Más lövésem sajnos nincs.

  VálaszVálasz
 73. zsepi írta:

  Winavi totál nem megy nálam, a Mediacoder nem égeti rá a feliratot. Tud valaki KONKRÉTAN olyan konverter progit mondani, ami szép minőségben, viszonylag goyrsan konvertál és még feliratot is ráéget?

  VálaszVálasz
 74. japitaki írta:

  Mac-en probald ki a squared5 Mpeg strimclip-jet, nekem bejott. 1 oras filmet 25-30 perc alatt lefordit es a meret is joval kissebb lesz.

  vagy ha egy egyszeruen hasznalhatot keresel akkor iSquint-et ajanlom.

  VálaszVálasz
 75. zsepi írta:

  @japitaki: windowsom van… :(

  VálaszVálasz
 76. zoltan írta:

  @Crazy:

  IGEN TUD, szoval kitartok amellett h ez a legjobb legegyszerubben kezelheto mindent mindenre akar felirattal konverter :P@zoltan:

  VálaszVálasz
 77. lele írta:

  Hogyan lehet MediaCoder-el úgy konvertálni hogy a videó megőrízze mindkettő nyelvét és állítgatni tudjam az iphonon?

  VálaszVálasz

Írd le a véleményed!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!


Az oldal tartalmának írásos engedély nélküli, bárminemű utánközlése tilos.
©2007-2014, Szifon.com - Minden jog fenntartva!